Грозен мъж

• 19 676
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хаха, верно така звучи.
На ръст си е един и същи човекът, но колата още повече го "смачкват".
174 см е. Адски малко.
Съпругът ми е малко под 180 и ми идва нисък, но то и без това този Мартин няма къде да го срещна. Simple Smile

# 61
Красотата е субективна. Важното е на мен да ми харесва, а не да отговаря на някакви общи критерии. Мики Рурк за мен е страхотен /преди корекциите де/, а не минаваше за особен красавец дори тогава.

# 62
И аз харесвах много Мики Рурк, но още когато не се беше обезобразил. Сега е... жал да ти стане чак.

# 63
При мен се оказа, че всички мъже подходящи за моята възраст са ми дърти, гнусни и противни. Младоците също не ме устройват - дразнят ме, а и ми е съвестно. Не знам как ще си търся нов мъж. Не мога да си представя да целуна дядка.

# 64
Какво значи грозен мъж? Всяка има различни възприятия за красив и грозен мъж. И на мен всичките ми бивши ми са се виждали след раздялата като Квазимодовци и съм се чудела какво точно съм правела с тях. Така, че когато човек е влюбен слага розовите очила и вижда човека до себе си като Принца на бял кон.

# 65
Аз съм си падала в последствие по мъж, който първоначално съм смятала за грозен (или поне не ми е бил симпатичен и хубав). С опознаването ми хареса, накрая и хлътнах.

# 66
  • София
За мен отвратително грозно и отблъскващо е мъжът да не се поддържа. Чисто физически чертите не могат да бъдат променени. Но мъж с обрасъл и космясал врат, жълти зъби и черно под неизрязаните нокти, ако ще и втори Ален Делон да е... пак ще ме е гнус да го гледам. Хигиената и чистите дрехи са ми много по-важни от цвета на очите.

# 67
  • София
Казаха го доста - красотата и грозотата са субективни. С грозен (от моя гледна точка) не съм била. С красиви съм, но за кратко. Самочувствието им ми идваше в повече.
ММ за някои не е топ, за други е. Не е особено висок 177, токчета като сложа се изравняваме. Беше по-мускулест в началото, ама като бременеех и той се отпусна с мен, та сега му се появиха леки паласки, а ръцете му поизгубиха вид. Хич не ми пука. Амбициозен е, има хумор, грижлив, глези ме, удисва ми на капризите и ината.
Обаче като сложи риза, цайсите и се наконти...малеее топ ми е! Направо ми се подкосяват крачката.

# 68
  • Sunshine state
Не, не съм била с грозен мъж. Трябва да ми харесва, за да бъда с него.

# 69
Красотата на един мъж се  изразява в чистоплътността, ,поддържането, хумора, разбирането  и погледа ,че си единствената и неповторимата. Че си неговия свят и вселена.

# 70
Щом така задаваш въпроса, значи този мъж не ти харесва. Грозен или не, ако на теб ти харесва, няма да ти се вижда грозен. Ако питаш мен - не бих излизала с мъж, който не харесвам, точно както и не бих си дружила с жена, която ми е неприятна. И ти ще се мъчиш, и на човека времето ще губиш. Като срещнеш някой да ти хареса, с него излез.

# 71
На мен чувствата не ми замъгляват зрението - колкото и да обичам не оставам сляпа за физическите или интелектуалните кусури на околните, включително на мъжа си и на децата си. Не ми е нужно човек да перфектен за да съм влюбена в него или да го обичам. А аз съм от хората, които приемат красивото за нормално, а дефектното (грозното) им боде очите в смисъл, че го виждам, но не е задължително да ми пречи. Никой от мъжете ми не е бил класически красавец (но и никой не е бил пълен грозник), но все е имало нещо, което съм харасала за да се хвана. Имах един даскал, който ми беше много симпатичен така като го гледах от няколко метра. Висок, слаб, добре му стоят дрехите, правилни пропорции на тяло и физиономия - от далеч симпатяга. Даже си мислех, че си падам по него.  Ама  отблизо забелязах че имаше странен нос. Всъщност беше си му нормален, но мен ме отблъсна. И спрях да си падам по него. Някои дефектни носове придават чар на мъжа, ама други скапват всичко. Забелязвам, че с годините вместо да спирам да обръщам внимание на външния вид, се случва обратното - всеки дефект ми се набива в очите и разваля всичко. Даже и в мъжа ми забелязвам неща, на които преди не съм обръщала внимание, но с времето почват да ме дразнят. Може да е заради остаряването, щото като гледам негови снимки преди години е изглеждал по-добре. Та... остаряването си е проблем. И въпреки че и аз остарявам и видимо погрознявам това не ми помага да се примиря с чуждото остаряване и да се абстрахирам от ефекта му.

# 72
  • Mediterraneo
Като гледам наоколо, повечето мъже са грозни. Ама са с жени, които ги намират за красиви. ММ е прекрасен, но сигурно много жени го смятат за грозен.
Върху субективни възприятия е безсмислено да се дискутира.

# 73
Здравейте, пускам тази тема, защото коментарите ви ще са ми от полза и ми трябват. Били ли сте с не толкова привлекателен мъж? Не говоря за пъпчасал гном, ами не толкова мускулест , като цяло  с обикновен клонящ към грозен мъж ,но с добра душа и сърце.
И за какво ти е мъжка кифла.....Всичките ми гаджета са били по грозни от мен....Нямам нужда от съперница пред огледалото, а от силно рамо и опора.

# 74
  • София
Наистина красотата е субективна.
Но, ако лично имаш усещането за "грозота", връзка няма как да стане, дори и след опознаване.

Не говоря за мимолетни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт