Грозен мъж

• 19 706
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Може да имат красиви любовници. Не се кахъри.

# 91
Не смея да попитам. Като се окаже, че и либовниците са нестандартни и направо шот ин дъ хед 😱

# 92
Що, теб как точно те касае?

# 93
Вал нувам се, а теб?

# 94
Дай някой стандарт, да видим, че и аз се развълнувах.

# 95
Моят мъж да дам за пример ще е самохвалство, любовникът да сложа - ще вземе жена му да си го познае и о, беля😀

Гледам сега Черешката - и ето един Наум Шопов е чуден (ако беше 185 см, но май е по-нисък?).
А този на снимката ми е любим за пример, без да знам кой е.

# 96
Този на снимката ми е ужасен. Покажи и любовника.

# 97
Все красиви мъже около теб. Браво!

# 98
Е па голем красавец този господин, няма що. Класичка и чудо – арабела. Това е симпатичен арабин, турчин или какъвто е, не го знам. Но не и класически красив мъж.

# 99
Е,  казано  е - красив, че и класически. Тва е положението, съгласяваме се, какво да се прави. И да не е посмяла някоя да се обади, че си харесва некласически красивия/грозен мъж. Срамота!

# 100
Моят мъж да дам за пример ще е самохвалство, любовникът да сложа - ще вземе жена му да си го познае и о, беля😀

Гледам сега Черешката - и ето един Наум Шопов е чуден (ако беше 185 см, но май е по-нисък?).
А този на снимката ми е любим за пример, без да знам кой е.

Тъмна коса, тъмни очи по-мургава кожа  . Харесва ми. Е не е топ красавец, но е симпатичеен. И аз обожавам високи момчета около 190 см .

# 101
  • София
Ни Наум Шопов харесвам, нито показания смугъл младеж. Никога не съм очаквала пример за класическа красота да са малцинствен тен и прекалено окосмяване.
Пак явно стигаме до това, че красотата е в очите на гледащия.

# 102
Смугъл ще е, защото е от съседна тема за араби.
Ако беше от тема за шведи, щеше да е рус. 😀

# 103
  • София
Не знам дали е класически красив, но е от класическите красавци от едно време... преди да заприличa на нищо де Joy

Скрит текст:

Този наистина има изключително красиви черти, ама за съжаление и той вече остаря:

Скрит текст:

И малко италианска красота:

Скрит текст:

Абе светът е пълен с красиви мъже Grin

# 104
Лъвицо, първият е сладур голям. Как се казва?
Втория го знам много добре кой Grinning
Само третият не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт