Грозен мъж

• 19 734
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
На младият Пол Нюман или Джеймс Дийн ми прилича. И двамата са топ. Класика.

# 106
  • София
Елора, Марлон Брандо, като млад Wink

# 107
  • София
Тъкмо да кажа за Марлон Брандо. Ами хич не ми харесват и тримата. Ужас. Явно съм се повредила.
От "Свръхестествено", когато го следях, намирах за красив малкия брат.
Аз харесвам Хю Джакман, Майкъл Пит, Марио Касас.
Понеже се спомена Наум Шопов, едно време много въздишах по татко му. Simple Smile

# 108
Какво толкова те интересува външният му вид ? Гледай дали има пари по-добре.

# 109
За какво са ти пари сега? Моловете и кръчмите не работят?

# 110
  • София

Е как какво? Нали секс ще правите уж. Тука говорим за връзка, не за бизнес. Ако ще заработваш пари, тогава вече външният вид сигурно не е от значение Joy

# 111
А ако мъжа е грозничък с не много добра финансова възможност, но добър?

# 112
  • Sunshine state
Абе какво дирите с мъже, които определяте като грознички? За приятел да е добър, разбирам, ама за партньор, не.

# 113
Не те работят, пари пак са нужни, има разходи за други неща. В една връзка, парите винаги имат значение. По един или друг начин, всичко се върти около тях.

# 114
  • София
Абе какво дирите с мъже, които определяте като грознички? За приятел да е добър, разбирам, ама за партньор, не.

Хаха. За едни са грозни за други са грасиви. Както се оказа в темата всички имаме различен вкус. Дори и младежът на авторката беше показан за кратко и се оказа далеч от определението за грозник.
Моят казва, че може да не го харесвам, ама явно съм го взела да дразня тези, които му налитат. Wink

# 115
  • София
Не те работят, пари пак са нужни, има разходи за други неща. В една връзка, парите винаги имат значение. По един или друг начин, всичко се върти около тях.

Парите винаги ще са нужни, но има разлика между това да си търсиш мъж и това да си търсиш спонсор. При първото и други неща са от значение, при второто сигурно и само парите са достатъчни.

# 116
Да, ти самата каза и други неща имат значение "и други неща са от значение", но парите съществуват, като фактор и то най-важен за нас жените. Красиви момченца има много, парични не толкова, следователно второто е по-търсено и ценно, дори ако мъжът не е красавец, жената пак е склонна да се хване с него. Затова самата тема е безмислена, грозният мъж и като цяло човек, ако е богат по друг начин гледат хората на него, нека да не се лъжем. Не случайно са казали богат грозен няма.

# 117
  • София
Фактор са, но далеч не най-важният, и определено не могат да компенсират лошия външен вид. Говоря за себе си, различните жени приоритизират различни неща, но следейки темата тук, повечето не биха взели грозник, само за да има кой да плаща. Хубави мъже, които изкарват нормални пари, има бол.

# 118
+1

Аууу, сетих се за коментарите към една колежка
" Тая с какъв грозник се е взела,сигурно е адски пачкиран".

# 119
То и аз мога да кажа, че не бях взела грозник, обаче ако е милионер дали ? Повечето така ще кажат, понеже много добре знаем, че такъв няма да дойда да ни предложи, защото има поне 100 ако не повече  жени, които го искат за себе си. За лошия външен вид, той също се оправя много бързо с процедури. Хората, които имат пари изглеждат по-добре с годините и не е трудно да се сетиш защо. Мъжът ти ако работи тежка работа и вади нормални пари, каквото и да означава, нормални, след време ще се амортизира и се променят нещата. По-скоро искате да вярвате в  нещо, което самите вие знаете, че не е така. Могат да се дадат много примери в световен мащаб, че жените не гледаме външен вид, но нека да убеждаваме мъжете, че не е така за да не ни помислят за златотърсачки.

Общи условия

Активация на акаунт