Грозен мъж

• 19 706
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Много ясно, за всеки влак си има пътници, за някои - цяла дузина.

За мен: един път на Малдивите с беден млад двойник на Брад Пит, вместо 10 пъти с Гущеров (те няма и да са 10, щото още на първия ще се самоудавя, и 9 ще ми 'артисат 😂)

# 121
  • София
То и аз мога да кажа, че не бях взела грозник, обаче ако е милионер дали ? Повечето така ще кажат, понеже много добре знаем, че такъв няма да дойда да ни предложи, защото има поне 100 ако не повече  жени, които го искат за себе си. За лошия външен вид, той също се оправя много бързо с процедури. Хората, които имат пари изглеждат по-добре с годините и не е трудно да се сетиш защо. Мъжът ти ако работи тежка работа и вади нормални пари, каквото и да означава, нормални, след време ще се амортизира и се променят нещата. По-скоро искате да вярвате в  нещо, което самите вие знаете, че не е така. Могат да се дадат много примери в световен мащаб, че жените не гледаме външен вид, но нека да убеждаваме мъжете, че не е така за да не ни помислят за златотърсачки.

Абе той и Дани де Вито сигурно има милиони, ама не бих си жертвала котето за него, ако ще да ме позлати после Joy Иначе аз моите мъже няма какво да ги убеждавам, те си имат огледала и могат сами да видят. Ти май нещо се опитваш нас да убедиш, ама не излиза това, което твърдиш, защото ако е истина, на теб би ти било изгодно да ни подкрепяш в избора на хубави мъже, та да останат повече грозни милионери за тебе Joy Да не си ти някой грозен милионер? Joy

# 122
  • София
За хубавите и сносни мъже, май поговорката с гроздето е релевантна Laughing
Затова, дами, огледайте първо себе си, после смело напред Mr. Green

# 123

Абе той и Дани де Вито сигурно има милиони, ама не бих си жертвала котето за него, ако ще да ме позлати после Joy Иначе аз моите мъже няма какво да ги убеждавам, те си имат огледала и могат сами да видят. Ти май нещо се опитваш нас да убедиш, ама не излиза това, което твърдиш, защото ако е истина, на теб би ти било изгодно да ни подкрепяш в избора на хубави мъже, та да останат повече грозни милионери за тебе Joy Да не си ти някой грозен милионер? Joy

Те милионерите не се срещат всеки ден и обикновено са заети, не е толкова лесно. Колкото и да ме убеждавате, ако ви предложи един милионер с добро отношение, дори и грозноват, едва ли ще откажете, както и аз разбира се. Изгодно е за жените, които изглеждат много добре и имат шансове с тях. Хитрите жени си уреждат целия живот, ако правят секс един път с човек, като Дани де Вито. После не работиш цял живот, пазиш си здравето и си имаш пари. Ако дойде на живо, друга песен ще запееш, но това нма как да стане, хора като него имат опашки от жени, които са готови да родят дете или да го завържат по един или друг начин Wink.

# 124
  • София
Виж сега, колкото и да ме убеждаващ, не ти ща парите... ходи лови другаде Joy

PS: Предлагали са ми пари за секс. Предлагали са ми връзка богати мъже с престижни професии. Предлагали са ми връзка млади, симпатични мъже от богати семейства. Парите не могат да купят тръпката. А на мен тя ми е безценна, както и тялото. С това не се опитвам тебе да убедя де, ти си имаш някакви скрити мотиви да пишеш тея неща и съответно цялата работа все по-малко ме интересува.

# 125

PS: Предлагали са ми пари за секс. Предлагали са ми връзка богати мъже с престижни професии. Предлагали са ми връзка млади, симпатични мъже от богати семейства. Парите не могат да купят тръпката. А на мен тя ми е безценна, както и тялото. С това не се опитвам тебе да убедя де, ти си имаш някакви скрити мотиви да пишеш тея неща и съответно цялата работа все по-малко ме интересува.

Нищо не убеждавам, просто това са фактите. На повечето жени, основният критерии не е да е красив мъжът, даже по-скоро е един от последните в листата им и много красиви жени не искат мъжът им да е по-красив от тях, както и някои от жените го потвърдиха. Ако беше така, масово жените щеше да търсят красиви мъже, а не амбициозни. Престижна професия не е богат мъж да не говорим, че много мъже взимат кредити и на заем коли да се представят като богати. Истински финансово богатите мъже нямат  много време да предлагат на жени, а жените им се предлагат в повечето случаи и го правят много лесно за мъжа било то по социалните медии или публично.

# 126
  • София
Обожебе. Вземете си по едно сухо дъ̀рво, направете си го Бог.
Наготово и баба знае.

# 127

А защо?

# 128
  • София

Защото като видя, че по друг начин не става, реши да пробва и това... Е, нямаше резултат.

# 129
Грозен, но добродушен директно влиза във френдзоната. Трябва да има тръпка, химия, сексуално напрежение, винаги това е било водещото във връзките ми. Другото е “самоизнасилване” , както по-назад се изрази съфорумка. Та... не, с грозен мъж не съм била и не бих... каквото и да предлага в замяна.

# 130
Еми на, жена ми си взе такъв Grinning Че и пари нямах, когато тръгнахме. Grinning Ама съм добра душа и разправям хубави смешки Grinning

# 131
Еми на, жена ми си взе такъв Grinning Че и пари нямах, когато тръгнахме. Grinning Ама съм добра душа и разправям хубави смешки Grinning

Ми нА, не е имало бг мама, да ѝ обяснят на жената как се прави.

# 132

Ми нА, не е имало бг мама, да ѝ обяснят на жената как се прави.

Имаше, ама пусто като не чете тук Grinning

# 133
  • София
Ти не леж на тая кълка....

# 134
Не съм била с грозен, защото за мен не е бил.
Щом за теб е грозен, то няма какво да мислиш.
За мен във връзката трябва да има искреност.
Аз обичам да си казвам всичко. Мъжете също обичат комплименти и за мен е немислимо да крия от партньора, че го намирам за грозен.
За различията във вкусовете сте обсъдили.
Лъвице, Микеле Мороне е привлекателен мъж, макар да харесвам и....Саното например.
Съвсем различно излъчване.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 01:33 от Monet

Общи условия

Активация на акаунт