Грозен мъж

• 19 723
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Има много сурови красавци, Рози Heart Eyes

Ms.Gorgeous, дааа.. И все пак съвършенствата не ме привличат..
Но все са били привлекателни мъже.

# 151

Реве, ето, че не можеш да го наречеш грозник. Годините не са го пощадили, но е хубав мъж.
Ъхъ, като си бонвиван сам си го правиш. Лягането късно, твърде разгулен и нездравословен живот ти се изписват върху лицето рано или късно. Инак физическата форма си му е все още перфектна.

# 152
  • София
На френски може да звучи добре, ама на български си е прост женкар.

# 153
Реве.,на колко години е пича?

# 154
  • София
Баш каквото ѝ трябва Wink

# 155
Да, Анди, точно така!Затова и аз прекарах 28 години от живота си със скучен мъж, който ми даваше сигурност, докато не разбрах на по-късен етап, че всичко е било илюзорно.
Реве.,на колко години е пича?

Около моята възраст, почти набор.

# 156
  • София
Е,що, няма ли нищо между скучен мъж и женкар?  А за другото, винаги човек има време да се издъни.

# 157
Абе Ревена е критична..
На тази възраст сме.. Както нас ни гледат мъжете..По същия начин сме и ние..
Какви да сме?Виждаме недостатъците на другите, но нас си се гледаме постоянно и сме свикнали:)
И въпреки всичко..Има защо:)

# 158
  • София
Май наистина не разбираш, че тя това иска, Анди.

# 159
  • София
И те виждат нашите. На мен ми се вижда твърде много енергия и нерви и за какво?

# 160
И те виждат нашите. На мен ми се вижда твърде много енергия и нерви и за какво?
За да се почуствуваш жива и желана.

# 161
Тоя новия на Равена и аз го намирам за оферта....поне я радва, не е затворник без пари, не е страхливец, сакън да не го целунеш...нека се забавлява жената, бе Анди...аз Равето напълно я разбирам, че сега е нейното време.

# 162
  • София
Аз и без всичко това се чувствам жива и желана. Мани, мани, ако чакам мъж да ме кара да се чувствам жива и желана, работата не е добре.

Нека се забавлява, просто си помислих, че твърде много шум за ... Като персонаж си го представих, няма общо с Равена - женкар, който се води от нагона си, на него не му трябва много, за да тръгне. И баш такъв да ме кара да се чувствам желана и да си давам зор, че и да му се радвам! Какво, мислено да се състезавам с всички предишни и аз да го направя верен? Че той пак ще тръгне след друга опашка.

# 163
Сега искам да видя снимка на този грозен, някога красив мъж. Много интересна е и останалата част от описанието му.

# 164
  • По света и у нас
Здравейте, пускам тази тема, защото коментарите ви ще са ми от полза и ми трябват. Били ли сте с не толкова привлекателен мъж? Не говоря за пъпчасал гном, ами не толкова мускулест , като цяло  с обикновен клонящ към грозен мъж ,но с добра душа и сърце.
Не, за мен телосложението е много важно - предпочитам стройни мъже, в никакъв случай разплут, в лице трябва да е приятен - с правилни черти. Не търся модел, но той трябва да има приличен мъжки вид.  Не мога да правя компромиси с това. Трътлести и уродливи не понасям. Трябва да има мъжко телосложение. Такива като Гущеров и Пеевси не искам дори да си ги представям голи - с тумбак как ще правиш секс точно, те сигурно само лежат и мацките им оперират в-у туловищата им.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 05:36 от PrimaDonna

Общи условия

Активация на акаунт