Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
На Катрис новия мат не мърда под маска.И не изсушава изобщо,много е добър.

# 556
Колкото до това, че не засъхва и оставя отпечатъци, имам други червени матови, които не мръдват дори под маската, но това не е от тях определено.
Може ли да споделите кои са тези червила, които ползвате под маската Simple Smile

Да, разбира се.
Скрит текст:

Vicky_P, червилата на Ревлон са намалени в Лили.
Сега видях, че и в Нотино са на такава цена, без да са намалени.

# 557
  • Бургас/Пз
Мементо, много благодаря 😊

# 558
Аз си взех Catrice Demi Matt 090, но изобщо не се харесвам с него и сега се чудя какво да го правя. И се отпечатва много. На снимката където го гледах много много ми харесваше, на мен ми стои по различен начин.
Знаете ли 040 и 090 почти един и същ цвят ли са?
Взех си 040 вчера, за мен е доста по-тъмен нюанс на устните ми нанесен, в сравнение с 090. Определено харесвам и мой фаворит е 090. Ако искате утре ще ви ги снимам на дневна светлина и двата, нанесени на ръка.
Да бих искала Simple Smile

# 559
А на Аура матовите червила изсушават ли устните?

Това на Катрис и за мен е много добро, но от всички 10 цвята, само два са моите.

# 560
Деми мат имам 040 и ми е едно от любимите. Нестандартен “нюд” е за мен. Все едно са добавили щипка канела вътре.

Течните матови на каква цена са горе-долу и има ли реалистично суочове в Гугъл?

# 561

Течните матови на каква цена са горе-долу и има ли реалистично суочове в Гугъл?

Около 10лв са

# 562
Ще скокна да взема утре едно за проба, щом ги хвалите толкова. Катрис кмат много добри попадения.
Само се чудя за цвят сега😄
010,050 или 060 да пробвам, дано има тестери да суочна.

# 563
Аз имам 10 и 50, 60 е доста розовеещо за мен.
Формулата обаче е уникална. Не изсушава по никакъв начин и е трайно действително.
Има и още едни с жожоба , същите опаковки, но черна капачка и те са страхотни.

# 564
70 и 50 имам,даже съм снимала 70 на моята уста по-назад,страхотно е.50 тъмнее доста.Един съвет-тествайте в магазина,изчакайте пет минути и тогава купете.Цвета се променя малко.Има тестери,да.

# 565
Аз пък не ги харесвам тези на Аура, на мен ми изсушаваха и миришеха прекалено химично.  През годините всячески съм се опитвала да харесам нещо на марката, но само изкуствените им мигли ми харесват.

# 566
.... А като действие как е лосиона?
Да ти кажа струва ми се слабичък на първо четене, но не съм го пробвала обстойно. Аз го взех основно заради аромата. Grinning

# 567
  • Пловдив
.... А като действие как е лосиона?
Да ти кажа струва ми се слабичък на първо четене, но не съм го пробвала обстойно. Аз го взех основно заради аромата. Grinning

Ще го пропусна сигурно и него. Маската за лице наистина е уникална и като аромат, и като ефективност.

# 568
  • Deutschland
И маската за коса от серията е страхотна

# 569
Аз на Катрис деми мат си взех и 010, преди няколко дни и 090. С бледа, жълта кожа съм (жълт подтон ли се казва, не знам как е) и много ми допадат. Хвърлила съм око и на 040.

Взех също от този сух шампоан на Велнея за 0.50лв, защото никога не съм ползвала и да видя как е, нищо не направи, поне аз никаква разлика не видях.
Свърших със серума на Велнея с хиалурон, хареса ми и даже взех нов, но съм объркала с колаген, но и той ми допада. Харесва ми и очния им крем с хиалурон. Взех за проба един крем за суха кожа, засега върху серума се справя чудесно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт