Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 158
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Пришълец

Нека има от всичко - и любов, и ревност - но да е в разумни количества второто и да е умерена и ”сладка”, без да е болезнена. Не само в сериала, а по принцип.Stuck Out Tongue Winking Eye

Мики, отговорила си ми на вчерашното питане за гифчето. Благодаря  Kissing Heart
Сега имам и друго обаче,
Скрит текст:
беше споделила тук част от книгата ”Всичките ми ангели”, да знаеш случайно има ли я в електронен формат?

# 496
nrgmama направо ме простреля в сърцето , страхотен анализ HeartKissing Heart

Марги книгата още не е излязла от печат , уж щеше да стане до 10 дни , вече минаха 2 седмици , аз треперя вече от нерви, искам да я прочета Joy Първите 10глави са качени в wattpad , бях пуснала линк , сега ще го намеря пак https://www.wattpad.com/975534128-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA … D0%BB%D0%BE%D0%B3

Добро утро и от мен, да знам колко е часът Joy какъв смисъл от почивния ден , ако не се наспиш Stuck Out Tongue Winking Eye Оправям се набързо и тръгвам по задачи , за да съм на линия в 19часа Hug чувството да очакваш нещо с нетърпение е прекрасно Heart
Алекс, права си ,че ще ми се върне тръпката като видя сцената с асансьора, нищо че я гледах веече около 12345 пъти Joy

Всички сме пълни с липси, приятелю. И тези липси често са хора.

# 497
Микиполи, с този цитат искрено ме докосна. Благодаря за всички вдъхновяващи цитати, които споделяш с нас, всеки един го чета и не подминавам. 💙
В този намерих себе си, някъде там. С професията на ММ, усещам силна липса на човек,особено по това време на годината, от много време не се радвам така на Коледа, защото го няма точно на тези празници.. но пък с малчо винаги ни е весело. 🙂
Хайде, остават броени часове до началото.. няма да гледам онлайн, но ще ви следя с интерес какво споделяте и какво мислите за епизода. ❤

# 498
  • Пришълец
Мики, аз първите десет ги прочетох затова поисках още Kissing Heart

Нинче, ето го слънчевото момиче на нашата тема Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart с рокля на цветенца.

# 499
Есенна магия при мен е почти същото , моят също пътува много от 2015г насам , двете бременности си карах сама , местих се в ново жилище сама , по празниците поне винаги успява да се прибере. И мен много ме докосна този цитат , всеки има и близки роднини , които е загубил , а защо не и тези липси да са бъдещи хора, хора които още не си срещнал...

Марги, сега ще ти пукна фб страницата тогава , от там може да я поръчаш или просто изчакай да я прочета и ще ти я пратя по Спиди Grinning  щом я получа, до 24ч ще е прочетена Joy
https://www.facebook.com/NikolKaleva-103021181477633/

# 500
Здравейте, мили момичета,
За съжаление, тази седмица нямах време да пиша покрай работа и събиране на багажи. Довечера пътуваме към България и ще гледам епизода на летището и от самолета (дано нета там да е ОК).
Тази сцена с глината ми напомня за филма Призрак и за Горчиво и сладко. Ще имаме със сигурност много еротично и чувствено преживяване.

Neorum и nrgmama, страхотни постове.🌸❤ Винаги ви чета с удоволствие. Относно Еда, си мисля, че и сценаристите са малко непостоянни. Тя каза на Серкан, че се е влюбила в него такъв какъв то е, но пък в последните епизоди един от лайтмотивите е, че тя иска той да се промени...
С тази Балджа тази седмица сте били така:

Появата на този нов персонаж пък може да внесе малко динамика. Най-малкото ще накара Еда да се замисли над подхода си и като тигрица да защити нейното, демек Серкан... И двамата тепърва ще се сблъскват с много по-големи проблеми с появата на бабата.
Това стори на един мой любим актьор, Matthias Schoenaerts, ми напомни за Еда и Серкан: “Най-силните души изплуват от страданието. Най-големите характери са калени с белези”. Халил Джубран

Желая ви много хубав и романтичен епизод довечера. ❤🌹🌹🌹

# 501
Heart Eyes Здравейте, сладки! Вие сте моето второ Аз!

Blush Отново ме усмихнахте с вашите шеги и закачки. Включването ми е провокирано от поста на nrgmama, който е един прекрасен анализ на образа на нашата героиня. Момиче, приемам всяка твоя дума, която си написала за Еда. Чета с голям интерес твоя поглед върху образите на ГГ. Всичко написано е точно така.

Bookmark След така добре направения анализ искам да се насоча към нещо друго - договора, който Еда направи за Серкан и поиска да го подпише, без да го е прочел. С това Еда иска пълен контрол над Серкан, т.е. изисква и налага пълно доверие.
Animal Paw Prints От гледна точка на понятието "договор", това е споразумение между две страни. Едната страна е поставила условията си, другата с подписа си следва да ги приеме. Но самия факт, че Еда поиска подпис, без да се знае съдържанието, ми прозвуча много по детски. А фактът, че Серкан го подписа, значи, че той го е възприел както точно такова - по детски наивно.
Animal Paw Prints Другият момент е доколко Еда възприема сериозността на този договор. Тя е огорчена от ситуацията с истината за своите родители, прие лъжата на Серкан като нов акт за осъществяване на контрол над нейните решения. Всичките обиди и огорчения, които той й причини назад във времето, така добре описани от nrgmama, ме накараха да погледна на Еда като боксова круша, върху която Серкан излива гнева си по всякакъв повод. Много удари понесе това момиче, но успя да запази любовта в сърцето си. Точно за това направи договора - за да се защити. Друг е въпроса дали това е надеждна защита, защото Еда има незащитени места, най вече сърцето й. Договорът й дава неприкосновеност за тялото, за отношенията, но сърцето й остава без броня.
Animal Paw Prints Питам се, дали зад този договор интуитивно не се крие някакво отмъщение за всички рани, които трябваше да понесе. Тя получи ударите от Серкан, понесе ги с цената на болка и много сълзи. Сега иска да направи своя ответен удар - да го държи на разстояние, да няма близост и лични разговори, тя да диктува правилата на играта. Това надеждна защита ли е, когато въпреки всичко, любовта е останала?
Animal Paw Prints Друг момент за този договор, който искам да разгледам - Еда не иска контрол върху нея, но в същото време тя налага такъв контрол над Серкан. Не знаем всички точки от договора, но това, което знаем, говори, че тя иска да го промени. Като пример посочвам наказанията при нарушение. Еда поиска от Серкан да се извини на Ердем - съзнанието ми не го прие, защото с това Еда се намеси не в личния, а в професионалния му живот на ръководител. Серкан сам е създал фирмата си, наложил е правила, които да се спазват от подчинените му. Дори и да са авторитарни, те все пак са действали успешно години наред. Фирмата е успяваща, Серкан е лидер в професията си, има баланс. Но с намесата си, Еда драстично наруши този баланс. Тя е без опит в управлението, няма никаква представа колко сложно е управлението на бизнес, а се опитва да налага свои правила, уж по демократични. Приемливо е демократичния стил на ръководство, но самата дейност в строителствота налага един много прецизен контрол. Серкан до сега е успял, защото има абсолютен контрол. Ако сравним стилът на ръководство с тоя на баща му, смъртта на родителите й е факт, който ясно показва до къде може да доведе демократичното управление. Pencil Ако трябва да обобщя, ще кажа, че с някои условия в договора, Еда налага принципи, които Серкан не използва. Но въпреки това, прие нейното наказание да се извини на Ердем, отричайки тотално до сега използваните методи на ръководство. Видяхме какво му струваше да го направи, но за мен това беше унижение на един перфектен бос към свой подчинен. Ако се запитаме защо Серкан прие това наказание - защото за кой ли път доказа на Еда, че държи на своята дума и спазва условията на договор, дори непрочетен. Това е отговорност - нещо, което не винаги виждам при Еда. Подписването му без да е прочетен, показва доверието му към нея, но зад всичко това се крие неговото желание да поиска прошка и да върне любовта си.
Hearts След всичко написано искам да премина към най сладката част на този прословут договор - доколко Еда си мисли, че е сериозна, доколко Серкан го приема това. Още в началото Серкан откри най слабата точка -
 " Какво ще стане, ако умишлено наруша условията?" - това беше върховно!
 Ако не беше този Ердем (Ах, Ердем, никога не си на правилното място!), Серкан щеше да покаже как умишлено се нарушават правилата. Той е влюбен, иска си момичето и за това заедно с всички точки, които ще спазва,  неусетно ще промени условията в своя полза. До кога ще го има, доколко ще се спазва и от двете страни, не се знае.Но както казват моите карти, ще се превърне от договор за дистанция, в договор за сближаване. Не вярвам, че Еда няма да е доволна! Както и да е, цялата тази история ни поднесе много приятни моменти и ... любов в асанс*ора. Хи, хи. Revolving Hearts

Flowers Cherries Погледнах колко съм изписала - отново многословна и може би трябва да поискам прошка.

Heartpulse Остават няколко часа до срещата и вълненията се засилват. С такова вълнение съм чакала празниците в детството си.
Не за вярване! Бай, че пицата ми е готова за обяд. Kiss До после.
Heart Decoration Ако искате, може да разсъждаваме още, например как един договор може да промени изцяло своята идея.

# 502
  • София
neorum, Защо прочетохме поста ти?! Защото е интересен изобщо! А за мен, защото Еда е любимият ми персонаж в сериала! Което значи, че харесвам всичко, което си написала за нея! Само една квалификация за Серкан не приемам, че е уравновесен. Не, той е доминиращ, но уравновесен е само в начина си на обличане. И е приел това като начин на самозащита. Той толкова пъти е бил на ръба на криза /най-интересно беше това с мнимата бременност на Еда/, че само огромната му воля успява да устои на натиска на стихията на проблема. Ами той повече пъти се е "сривал" /друг е въпросът дали е успявал да го скрие/ от Еда. Казано с любов към Серкан. Heart

neorum, Постът ти беше вдъхновяващ за така чакания СЪБОТЕН ДЕН! Благодаря ти! Heart

Привет слънчеви и цветни момичета, днес е нашия ден! Flowers Hibiscus

Мила Mari08, отговарям на твоя пост, защото въпреки че си писала за поста на neorum, според мен написаното се отнася за мен и съответно за моя пост! Написала съм, че Серкан е уравновесен и твърдя, че той е такъв! От постъпки различни от този му образ, не можем да правим изводи за неговия характер! Да, Серкан избухна и говореше с повишен тон на Еда в деня след годежа (еп. 4); крещя и неоснователно, грубо и грозно изгони Еда заради откраднатия дизайн (еп. 7); вика и блъска неконтролируемо след случая с падналия покрив (еп. 18), но това не прави Серкан неуравновесен! Не оправдавам това поведение на Серкан и многократно ясно съм го заявявала, но се опитвам да го разбера! В първия случай Серкан беше изплашен от внезапно осенилите го мисли, че е влюбен в Еда. За случая с обвиненията за откраднатия дизайн най-ясен отговор на постъпката на Серкан дава разговора му с Айдан: „Надявам се, че си наясно, колко грешно постъпи? Каквото и да е било, да видя, че така се отнасяш към една жена, ме нарани много, Серкан. Това как унижи пред всички човека, когото наричаш своя годеница! Ти не си такъв човек! ....... Към никой сруг не би реагирал така. Вкара това момиче в живота си и сега показваш към нея чувствителност, която аз още нито един път не съм видяла! Изкарваш яда си на нея!“. В третия случай считам, че така би реагирал и най-стабилния и уравновесен път, ако изведнъж осъзнае, че е допуснал голяма професионална грешка! Защото Серкан действително е уравновесен човек! Фактите и аргументите ми се базират на цялостния образ на Серкан Болат и неговите особености, защото ние го виждаме като един умен, балансиран, спокоен, зрял, точен, трезвомислещ и невъзмутим мъж! Gift Heart

Хубав съботен ден! Дори да вали, в душите ни е топло, уютно и красиво! Изпълнени сме с очаквания за новия епизод и това ни прави усмихнати!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 16:21 от nrgmama

# 503
Милех си на кого ми прилича Балджа с това палтенце.   Smiling Imp Laughing

Скрит текст:

# 504
При първият договор, Еда трябваше да бъде до Серкан винаги. И тя беше, търпеше настроенията му, въпреки, че й се развика след годежа, въпреки, че я обвини в кражба, тя му прости. Лека полека Еда спечели доверието на Серкан. Той я допусна до себе си и разкривайки се, спечели любовта й и доверието му. Да Еда се дразнеше от Селин, но вярваше на Серкан, след като Серкан избра нея.

Сега в време Серкан отново да спечели доверието на Еда. Тя му вярваше, но след като разбра, че е скрил истината за смъртта на родителите й - му заяви, че вече не му вярва.
Беше разочарована и обидена, че е предпочел да скрие истината и да я зареже. Че се е отказал от любовта им и не е събрал смелост да се сподели и да се изправят пред проблема заедно.
Ред е на Серкан да докаже да е открит с нея, и да спечели доверието й.
Когато Фифи гледаше на карти - каза, че Еда няма да прости лесно на Серкан.

Серкан е работохолик и поставя работата на първо място, това беше проблемът между тях в повечето случаи. 

Кофтито е, че докато Серкан ще се опитва да си върне доверието на Еда, Балджа, че дразни Еда, ще я кара да ревнува и да се съмнява в Серкан.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 16:37 от kukli4ka456

# 505
https://ok.ru/video/2123217111735

Превода с бг.суб. Сърдечно благодаря на преводачите!!!

Редактирам се, че не казах че е за последния 21 епизод

# 506
# 507
  • Пришълец
Мики, мерси за линка. Ти с кориците ги изяждаш направо Sweat Smile

Налбантова, как се беше самоопределила - като минутка за реклама ли? Sweat Smile Брой и мен Crazy Напълно съм съгласна, че стоим и със затаен дъх следим задълбочените анализи, за които свалям шапка... Лично аз обръщам внимание на общата картина, не толкова на детайлите... Sweat Smile

midnight__sun, Круела Де Вил е като смесица от Селин и Балджа Joy

# 508
https://www.instagram.com/p/CIku-lXIQKL/?igshid=16smy5j48wstl
😍

Хаштагът

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 17:11 от Thebursin

# 509
  • Кърджали

#Nazlısevgili - Глезена (капризна) любима.

Общи условия

Активация на акаунт