Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 510

#Nazlısevgili - Глезена (капризна) любима.
Вярно е глезената му любима😍😍😍 Ама то с такъв любим как да не се глезиш 🥰🥰🥰

# 511
  • Пришълец
С благодарност за преведения епизод, от моята градинка Heart Eyes

# 512
Не искам да ви развалям настроението, за това - в скрит текст:
Скрит текст:
Най-интересното за серията довечера е коя ще почука на вратата първа - Балджа или Еда.
Всичко друго стана напълно ясно от фрагове, сетови видеа, снимки, емотикони. Така нова публика трудно ще се привлече. А част от верните фенове също могат да не гледат, защото са наясно с общата рамка.
Не е хубаво и дето дават първия фраг още днес. Така целия огън на коментарите утихва до сряда, всичко е избистрено и разчепкано, четвъртък и петък и събота до обяд са 2 дни и половина в които цари апатия. 
Да вярно е че тук изписваме по цяла тема, но защото обсъждаме какво ли не (не се оплаквам, радвам се) и сме като клуб на почитателките на сериала с общи странични интереси.
Не им е добра рекламната стратегия.

# 513
  • Кърджали
dariVale, казвала съм го и предизтуржоте така саси свикнали и така искат.Фрагмани, озети имам предвид, да им кажат предварително какво ще гледат. А те определят рейтинга.
Не само при нашият сериал, при всички е така. Ако забавят фрагман или озет, или па недаб си Боже фрагмана нищо да не казва, се почва тупурдия до небето. Та общо взето те плащат (рейтинг), те поръчват музиката....
Онзи фраг когато смениха деня в събота, ако помниш с легендата за Аполон ѝ любовта беше фрага срещу който имаше най много мрънкане в турските зрители. Нищо не им казвал, нямали нужда са им разказва случилото се вече.

# 514
Серкан все  едно е осиновен от Енгин..." направи  нещо ,ако е последният ѝ ден ...."

" И оти ръките му се в джебету , а се спине и катурне , немой му  събра суратя "
 ...с превод

" Защо ръцете му все в джобовете ,  а се спъне и падне  ще си  разбие лицето " -  това е изказ на една много колоритна съседка  от далечното ми детство .

Та и наш Серкан /Керем  все с ръце в джебету ...по сценарий ли  е  или навик  от реала .?!?!?!

# 515
# 516
Момичета, днес и аз ще мога да се наредя в киносалона  Tv Wine Glass
Но съм съгласна с DariVale. на мен много ми се губи тръпката така, като разкажат всико предварително.

Едва днес успях да изгледам 20ти епизод от-до с превод. Доста скучен епизод, но само за това как Серкан сложи Селин на мястото и си струваши. На мен ми спря сърцето когато Селин разменяше пликовете и отвън се чуваше гласа на Мело. Според мен ако епизодът беше свършил там щеше да е по-добре...

Приятно гледане и хубава серия!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 19:06 от paterina

# 517
  • Плевен / София
Готови ли сте за новите страсти.....Който желае да заповяда....

линкове за онлайн гледане...FOX
1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

# 518
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Аз съм на линия, седнала някъде на третия ред! Нося ви една новина от последните минути, оказва се, че мама Айдан ще ни пее тази вечер:

Верно е, че чрез трейлърите и описанието на епизода, придружени с емотиконите се разкрива основната част от престоящия епизод, но Алекс каза, а и от други източници съм чувала, че това е характерно за гледането на сериали в Турция! Нека все пак да останем с надеждите, че има неща, които не са ни показали, подсказали и написали! Пожелавам на всички ни много вълнение и един прекрасен, романтичен епизод!

Приятно гледане! И предварително голямо и искрено благодаря на тези, които няма да ни оставят без превод и тази вечер - Алекс и Али!

# 519
Влязохме в трендовете на Бразилия, Италия, Египет и Испания ...., а още не сме започнали Simple Smile
Да си пожелаем една страхотна серия изпълнена с много любов и Новото максимално малко да ни лази по нервите.
Още от сега едно голямо БЛАГОДАРЯ на Алекс и Али за превода Hug
Аз след малко заемам позиция Wine Glass

# 520
  • София
Дари, Пате (така ми дойде, ако не ти харесва - веднага връщам цялото), аз отдавна съм се съгласила, че рекламната им стратегия е мега зле и предвид че се занимавам именно с това, според мен Селин им е ПР, меко казано. Но явно комшиите така са свикнали. Аз бих пускала макс един фраг и то с това, което знам, че ще привлече публиката - в нашия случай обичащи се и щастливи ЕдСер. Нищо повече. Иначе съм разказала всичко и наистина не разбирам каква е мотивацията да се гледа в реално време. Голяма част от нас го правят обаче (гледат в реално време). Лично аз, защото съм верен фен, ще е така докрая. Просто не мога да не подкрепя Керем, Ханде и техния общ проект, който така ми легна на сърцето. Но се пита в гатанката - колко са като мен / нас? А идеята, доколкото знам, е да се привлече максимално голяма аудитория. Да се надяваме, че само ние виждаме тези пропуски, а определящите рейтинга са доволни. Мен ме притесняват и малкото бройки гледания на фраговете тази седмица. Миналата, когато имахме покачване на рейта, бяха повече. Дано не съм права и утре стрелките отново са в зелено. Че малко се притесних да не ни спрат след Детство. Феникса няма да го пипат поне още 2-3 седмици (до НГ), защото го преместиха и ще е нечестно толкова скоро да му видят сметката. Ще му дадат още малко време според мен. Wink

# 521
Предварително да благодаря за преводите на Алекс и Али. Чудни сте момичета. Heart

# 522
А днес ще имаме ли фраг отново?

# 523
Някой ако има възможност да засича времетраенето на рекламите,  над 20 мин, рейтинг над 5 Simple Smile

# 524
А днес ще имаме ли фраг отново?
Сега набързо това разглеждам, но нищо не са казали. Ако има, то ще го споменат скоро.
Не знам пускали ли сте тази снимка, но на къде гледат очите на Серкан, докато Еда така се взира в тях????????
Само да е към пудела.. Серкане, тежко ти.

Общи условия

Активация на акаунт