Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нашите любими торти – глазури, покрития и фигурки за тях – 140

  • 6 714
  • 179
  •   2
Отговори
# 30
  • Мнения: 4 624
Хрумна ми идея за солени мъфини. Отгоре ще ги украся с крем от крема сирене и масло, може би с малко копър?!
Исках да са на коледна тематика, но в момента нищо не ми хрумва.
Шприцоваш топинга от крема сирене като елхичка. Можеш да наръсиш отгоре с копър или ситно нарязан магданоз или пък да пробваш да оцветиш в зелено самия топинг с малко пюре от спанак или някакви зелении и украсяваш с "играчки" от различни по цвят чушки, зрънца нар, морков и каквото друго ти дойде на ум. Нещо като това, но в солен вариант. Или това, това, това или да сложиш отгоре елхичка или снежен човек.

# 31
  • Мнения: 132
Страхотни идеи, особено за соленките. Това си е уникален вариант на коледните сладки! А за мъфините май ще се спра на снежния човек, много е симпатичен Simple Smile Само не знам ако реша да шприцовам крема сирене освен масло какво още да и добавя.....може би масло или сметана малко?!

# 32
  • София
  • Мнения: 1 347
Здравейте, как точно се ползва “уреда” със струна за рязане на блат? Опитвала съм няколко пъти и досега не съм успявала, не го прорязва, а събира вътрешността на блата на попара Sad признавам, че блатовете бяха прясно изпечени и вероятно заради това.. днес опекох един и мисля утре да опитам отново, та затова питам как точно, аджаба, става тая работа.. благодаря!

# 33
  • WonderLand
  • Мнения: 3 440
Аз не го харесвам това нещо, никога не ми стават равни блатовете с него. Режа ги с назъбен нож за хляб и се получават най-добре при мен.

# 34
  • Мнения: 893
Аз не го харесвам това нещо, никога не ми стават равни блатовете с него. Режа ги с назъбен нож за хляб и се получават най-добре при мен.
Може ли да покажите ножа,  аз ги режа с конец.

# 35
  • WonderLand
  • Мнения: 3 440
Нищо особено не е ножа, подобен на този е.
Преценям дебелината на блата на око и си маркирам с ножа, и после минавам през целия блат.  Но е задължително блатовете да са напълно изстинали.

# 36
  • Euskal Herria
  • Мнения: 22 439
Този клип може да е от полза на някого:

# 37
  • Мнения: 4 624
На мен също не ми е удобен този "нож" и си карам с конеца или с дълъг назъбен нож за хляб. Но при всички случаи блата трябва да е напълно изстинал. Още по-добре е, ако има възможност, дори на другия ден след като е печен.

# 38
  • Мнения: 92
Аз също разрязвам с дълъг, назъбен нож за хляб, след като е напълно изстинал блата Simple Smile

# 39
  • Varna
  • Мнения: 177
Здравейте,момичета
за джинджифиловата коледна къщичка,освен декорациите с Роял айсинг купух и фондан.Досега не съм ползвала,но го оцветих и разточих без проблем.За съжаление обаче е доста мек и е много трудно да направя фигурки.Другия проблем е,че не знам с какво да залепя елементите върху стените и моля за помощ:)
Благодаря:)

# 40
  • Мнения: 893
Може ли препоръка за рецепта на хубава шоколадова торта. Детето иска да му направя.

# 41
  • Euskal Herria
  • Мнения: 22 439
Фонданът може да се залепи с вода, с алкохол... Но не прекалено количество и да се внимава - маже се елемента и се залепва, да не се чака прекалено.

# 42
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 5 038
Може ли препоръка за рецепта на хубава шоколадова торта. Детето иска да му направя.
На-вкусната шоколадова торта на Ирина Купенска https://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/
Също така лично аз много харесвам Devil' s food cake http://www.cooks-and-bakes.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1 … -devils-food-cake, но не съм сигурна на дете дали ще се хареса

# 43
  • Мнения: 893
Много благодаря едната седмица ще направя едната другата следващата седмица. Купих си пасатор, шпатула за заглаждане и шприц 😀

# 44
  • Мнения: 902
A с кристалина няма ли да мога да залепя фондан за джинджифиловите бисквитиили с вода да е?

Общи условия

Активация на акаунт