Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя шоколадов мус за торта?
Каква е разликата между торта "Памук" и "Дуннапренена торта"?
Къде мога да намеря плодови есенции/аромати без подсладители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя шоколадов мус за торта?
Шоколадовият мус за торта може да се приготви чрез смесване на шоколад, тежка сметана, жълтъци и белтъци. Първо разтопете шоколада в сладкарската сметана и след това добавете разбитите жълтъци. Разбийте белтъците на сняг и ги разбъркайте в шоколадовата смес. Оставете муса да стегне в хладилника, преди да го нанесете върху тортата.
-
Каква е разликата между торта "Памук" и "Дуннапренена торта"?
-
Къде мога да намеря плодови есенции/аромати без подсладители?
Можете да намерите плодови есенции/аромати без подсладители в специализирани магазини за сладкарски изделия или онлайн. Някои от тях съдържат глицерин, докато други могат да бъдат с алкохолно съдържание. Препоръчително е да потърсите на уебсайтове за сладкарство или в магазини, които предлагат разнообразие от аромати без подсладители.
-
Как да направя крем за торта с готови блатове, маскарпоне и сметана?
-
Как мога да заменя захарта в сладкишите за моя дядо, който има висока кръвна захар?







Желание имам, но време - трудно. Освен това съм и недоспала
за умората и стреса! Липсата на време с нищо не може да се компенсира, но щом желанието го има, със сигурност ще се справиш!
да са ти живи и здрави, да се ядосвате и радвате взаимно и в делници, и покрай празници. 

, защото аз наистина никога не съм работила с бял шоколад, освен един-единствен път, много отдавна.

много ти благодаря 
Те пък бяха омекнали вече, щото ги държах увити с фолио в хладилника и не беше много добра идея да се натискат много силно.
Разбих с телена бъркалка и понеже не беше чааак толкова зле на вкус, го ползвах за блата все пак.
Половината сложих върху блата, другата половина върху крема и еклерите. Завърших с несиропиран блат.
А в кухнята цари пълен хаос. 



