моля ви да ми кажете къде са тези магазини, за6то при мен в центъра няма да жи казвам за какви цени иде ре4...

, но в повечето случаи /всички за които знам освен вашият/ е трудно късното захранване. Това не означава, че при второ няма пак да захраня късно, живот и здраве.
,което бебе се справи на тази възраст с лъжицата е герои. 

тук плачат за едно яко наритване и за още по як
.

по рано или по късно ако детето е предразположено към алергий то те ще се прояват. Другото е ,че детето може да има алергия към нещо и тя да се прояви след години мисля ,че съвсем не е задължително да има реакция веднага след поетата храна.Ето едно време са ни хранели от двумесечни със всякъкви неща и в повечето случаи не е имало проблем . Ама ето аз например се снабдих с пролетна алергия преди 5 години имам и алергия към кремове и препарати т.е. като ги пипна нещо до следващия ден ми се подуват мехури на ръцете ,но странното е ,че не винаги се случва
въпреки всичко си зависи от организма нали? И все пак алергията си съществува /ако я има/ когато и да се даде храната така се оказва просто се надяваме да се прояви по леко заради това че бебето е по голямо.
въпреки всичко си зависи от организма нали? И все пак алергията си съществува /ако я има/ когато и да се даде храната така се оказва просто се надяваме да се прояви по леко заради това че бебето е по голямо.
/ от кремове също не ми е толкова наложително да ползвам ама да се съобразяваш непрекъснато какво ядеш и най вече да обичаш нещо и да неможеш да си хапнеш е кофти. 
А по въпроса за ортопеда ти сигурна ли си, че в Шабла има детски ортопед с нужната техника, за преглед на бебчо? Или ще трябва да ходиш чак до Варна? Защото дори и да ти даат направление това не е просто преглед, а ставите се гледат на скенер или не знам точно какво. Ако искаш иначе мога да ти дам координати на един ортопед в Каварна, но той не е детски.