Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 729
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София, център
За чорапогащниците-да ви кажа в неделя ги гледах в Хипо -бьлгарски,много хубави по 2,30. За спарвка вьв Вис Виталис са по 3,50лв. А сьщите в едно квартално магазинче днес ги гледах по 2,80лв. НО са едноцветни ,без картинки. Видях и едни много шаренки и хубави за по 7лв Shocked за толкова пари и аз ще си купя чорапогащник.

моля ви да ми кажете къде са тези магазини, за6то при мен в центъра няма да жи казвам за какви цени иде ре4...

# 61
 kremena , къде се намира този Хипо  newsm78

# 62
kremena , къде се намира този Хипо  newsm78

Креми е от Пловдив Mr. Green А иначе от днес и в София има Хиполенд в Скай център близо до завод Електроника

# 63
 Да бе  ooooh! Аз нали съм живяла и в Пловдив, и си я приемам като съгражданка  Embarassed
 Чак до Скай центъра няма да ходя /сигурно/. Исках да намина покрай Захитекс, но в това време и без кола  no

# 64
Верно,че в профила ми не пише  Mr. Green трябваше да поясня. Извинявам се ooooh!

# 65
kalaza q твоят Ники го видях и на снимките и прочетох за него. Браво на вас  smile3501, но в повечето случаи /всички за които знам освен вашият/ е трудно късното захранване. Това не означава, че при второ няма пак да захраня късно, живот и здраве.
да чуеш и за още един случаи,от късно,но не и трудно захранените сме.Аз пък обратното не се сещам как ще дадеш пюре на 3  месечно бебе newsm78,което бебе се справи на тази възраст с лъжицата е герои. smile3501
Виоланта искрено се надявам скоро да се оправиш. Hug
Ние вчера бяхме на консултациa ve4e сме 8500гр,67,5см,дръпнали сме повечко на кг,отколкото на см.Педиатърката се учуди на номерата на малкото,каза че в практиката си не е имала толкова развито бебе на тази възраст,каза ми че няма проблем за краченцата,,няма опасност да се изкривят,щом самичък се изправя,значи е готов.Предписа ни профилактично желязо и каза да почваме да мием зъбките,заради флуора.  tooth
 Каза ми да давам 2 пъти на ден пюре,да почвам вече с месото,а с кашите да изчакам още един месец и да давам направо млечна и с глyтен.
Това е от нас,целувки на всички сладурковци и сладурани
  love001
P.S.Малко снимки и от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=61219

# 66
  Момичета нашите  doctor тук плачат за едно яко наритване и за още по як #Sniper.
Не ми дадоха направление за ортопед,  пращали се само бебета, които имали някакви признаци, иначе нямало заложено в програмата такова нещо.
  В коя програма бееееееееееееееее..........?????????????  ooooh! ooooh! ooooh!
  Те са най вещите специалисти, които да преценят дали има или не признаци!!!!!!!! ОХ!!!!!!!! Изморих се от глупащини в тая държава, а може би само при нас е така! Thinking
  Е то и детски ортопед няма по здравна каса във Варна, но ме изуми невежеството мед.персонал.

А сега и аз да се включа в честитката за Мони, да е много здравичка и веселичка, да порастне голямо и красиво момиче!

# 67
Момичета, зачудила съм се нещо днес и немога да разбера някои неща та реших да ви попитам.
По повод алергийте и захранването си мислех - гледаме да дадеме колкото се може по късно глутен,жълтък, домат, праскова. млечни продукти абе въобще всички храни които се водят алергени ама какъв е смисъла  newsm78 по рано или по късно ако детето е предразположено към алергий то те ще се прояват. Другото е ,че детето може да има алергия към нещо и тя да се прояви след години мисля ,че съвсем не е задължително да има реакция веднага след поетата храна.Ето едно време са ни хранели от двумесечни със всякъкви неща и в повечето случаи не е имало проблем . Ама ето аз например се снабдих с пролетна алергия преди 5 години имам и алергия към кремове и препарати т.е. като ги пипна нещо до следващия ден ми се подуват мехури на ръцете ,но странното е ,че не винаги се случва  Shocked има дни в които няма проблем и други в който само да намажа на Алекс дупето и става ужас. Абе странна работа  Thinking

# 68
Организмьт ще понесе една алергия по един начин на 2 месеца и по сьвсем друг на 12 месеца.

# 69
Организмьт ще понесе една алергия по един начин на 2 месеца и по сьвсем друг на 12 месеца.

Но всъшност гаранция за това няма  newsm78 въпреки всичко си зависи от организма нали? И все пак алергията си съществува /ако я има/ когато и да се даде храната така се оказва просто се надяваме да се прояви по леко заради това че бебето е по голямо.

# 70

Но всъшност гаранция за това няма  newsm78 въпреки всичко си зависи от организма нали? И все пак алергията си съществува /ако я има/ когато и да се даде храната така се оказва просто се надяваме да се прояви по леко заради това че бебето е по голямо.

Ами да, общо взето това е смисъла за по-късното и внимателно захранване. А иначе и според мен никога няма гаранция за алергии и как ще се понесът от организма. Аз от време на време също се обривам от нещо, но не знам от какво е. Странното е, че това нещо се получи преди о/о 4 години. Според мен алергиите се проявяват и при отслабена имунна система освен предразположеност на организма.

# 71
ПО-голяма част от алергиите се придобиват.
Скоро говорих с една преподавателка от Университета-милата ми се оплакваше на каква жестока диета е. Точно заради кьсно появили се алергии.Разказа ми че повечето неща си ги е яла до преди това и за няколко години е трябвало да се откаже от всичко ,което обича.Така че гаранция няма,но до някаква степен трябва да  предпазим децата.

# 72
ПО-голяма част от алергиите се придобиват.
Скоро говорих с една преподавателка от Университета-милата ми се оплакваше на каква жестока диета е. Точно заради кьсно появили се алергии.Разказа ми че повечето неща си ги е яла до преди това и за няколко години е трябвало да се откаже от всичко ,което обича.Така че гаранция няма,но до някаква степен трябва да  предпазим децата.

Леле ужас това е много гадно ,айде от препарати не е толкова зле /тъкмо и не чистя  Wink/ от кремове също не ми е толкова наложително да ползвам ама да се съобразяваш непрекъснато какво ядеш и най вече да обичаш нещо и да неможеш да си хапнеш е кофти.

# 73
Miki, аз нали си обходих всички алерголози в Сф в началото с бебо, та това, което са ти писали момичетата е точно така - когато бебчо е малък и имунната система не е укрепнала, може да развие алергия към най-обикновени храни дори без да има предразположеност (наследствена). Освен това, веднъж разклатен организъм, много трудно се стабилизира, особено по отношение на храната. Това, което пише Кремена е нищо в сравнение с това, което понася едно мое съседче: горкото има 99 почти 100% алергия към храни! Това означава, че не може да яде 99% от същестуващите неща на света. Яде само ориз, царевица и царевичен хляб и 1-2 други неща (не си спомням вече какво беше другото - май зелени ябълки в добрите си периоди). Смятай това са никакви плодове, никакви зеленчуци, никакво месо, за сладкиши и подобни да не говорим....А това е дете на 7 год - хайде обясни му, че не трябва да яде вафли като другите в училище, защото ще се подуе и ще започне да се задушава... Това е кошмар и дори не искам да се сещам, камо ли да чуя за друг, на който му се случва. Затова по-добре да не се бърза със захранването - гладни няма да останат бебчовци...

Ние днес имахме огромен успех с крушата, въведена като пръв плод заради запеченото дупе... Преско не блъскаше купичката и не дърпаше лъжичката, което е много показателно Simple Smile

хайде почивайте, че идва дълъг уикенд  Hug

# 74
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!
Виоланта, много съжалявам за здравословните ти проблеми, дано всичко да се оправи. Звучиш доста тъжна, но има  какво да те крепи до теб- усмивката на децата ти. Прегръщам те! Hug А по въпроса за ортопеда ти сигурна ли си, че в Шабла има детски ортопед с нужната техника, за преглед на бебчо? Или ще трябва да ходиш чак до Варна? Защото дори и да ти даат направление това не е просто преглед, а ставите се гледат на скенер или не знам точно какво. Ако искаш иначе мога да ти дам координати на един ортопед в Каварна, но той не е детски.

Общи условия

Активация на акаунт