Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 315
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
Ухууу, днес имах няколко контракции, най-после, дано все така да е Joy
nel, прегледа за разкритие е нещо съвсем рутинно за срока на бременноста ни вече. Прави се по преценка на АГ. Дори и да има кървене евентуално то е оскъдно и е вагинално, което не е повод за никакво притеснение. Моят АГ си ме гледа за разкритие всяка седмица, не съм имала нито кървене, нито някакви оплаквания. Ако те е страх говори с лекаря ти, можеш и да откажеш, но аз лично не виждам причина.

# 451
  • София
Мами, страхотни сте! Да са Ви живи и здрави бебченцата! Gift Heart Бързо да се възстановявате! Flowers Four Leaf Clover

След моите прегледи и изследвания през последните два дни станаха ясни някои неща: разкритието си стои почти 1см, никакви контракции, високо кръвно и високи стойности на белтък в урината. Продължавам да си преносвам, като утре ще повторим урината за да сме сигурни, иначе започнах хапчета за кръвното. Утре ще си правя ПСР, защото с това кръвно и белтък става опасно и е вероятно в понеделник да предизвикаме раждане, а в краен случай секцио.
Спокойна съм, защото бебка е добре за сега и тоновете са добре. Поне вече знам г/д какво следва. Simple Smile
Честно казано съм малко изненадана от себе си, че си бях много добре и изведнъж това кръвно... Мислех, че ще си кротувам и ще си чакам спокойничко до края. Smiley

# 452
  • Варна
Затишие и изведнъж толкова мнг бебенца!
Честит да са ви! Здрави и късметлии!

Днес и нашата дъщеричка се роди
В 11.15ч, 3350гр, 49см . Ще я кръстим Елина! Толково съм щастлива, усмихвам си се в леглото и сълзите ми се стичат от радост!
Трето секцио ми е и се чувствам много добре. Движа се от както съм излязла от упойка, но още не са ме вдигнали.
Прекрасно, прекрасно е чувството да гушнеш и целунеш здровото си бебче!
Преди 10 год когато го изпитахме за първи път си казахме, че ще сме благословени ако можем да имаме три деца! Днес съм благодарна, че това ни желание се сбъдна! Пожелавам си здраве на мен и любимите ми, за да отгледаме прекрасните си деца с цялата ни обич!
Обичайте се, усмихвайте се и живейте в хармония!

# 453
Честито бебе Елина на мама Панова. Прекрасно е когато знаеш, че има хора, които искат да имат повече от едно дете и го правят реалност. Бъдете здрави.

# 454
Панова , честита дъщеричка 🥰 Да ви е жива и здрава малката Елина и много , много да ви радва ❤

# 455
Честита радост, честита рожбичка Heart

# 456
ГПанова, честита да е малката Елина! Много радости да ви носи! Прекрасно зареждащ с позитивизъм пост. Пожелавам ти бързо възстановяване Heart

# 457
Честито!
Да вдигнат ръце тези, които останахме 😄😄
Има доста мами от календара, които не пишат в темата и сигурно и те отдавна са родили🙂

# 458
Да е жива и здрава Елина. Честито! А на мама бързо възстановяване. Браво за решението за трето дете.

People Raising Hand Габи, останахме май 5 бр от тези които пишем.

# 459
Здравейте , нека и аз допълня списъка за деня Simple Smile явно е плодоносен ден  - роди се и нашата дъщеря Бориса, в 11:53. 2.840кг, 49см. Чувството знаете какво е. Сега се възстановявам след секциото и се надявам утре да съм във форма, за да и се насладя!

# 460
  • Sofia
Честито на всички нови мами! Да сте живи и здрави - вие и бебоците 🥰🌺

# 461
Да е жива и здрава Бориса! А мама да се вдигне бързо на крака.

Здравейте , нека и аз допълня списъка за деня Simple Smile явно е плодоносен ден  - роди се и нашата дъщеря Бориса, в 11:53. 2.840кг, 49см. Чувството знаете какво е. Сега се възстановявам след секциото и се надявам утре да съм във форма, за да и се насладя!

# 462
Честито мамчета,  бъдете здрави вие и бебоците и бързо се прибирайте за Коледа 😍
Аз имам въпрос.. Беби вече е на 6дни /3,620кг се роди/ вчера не е ял добавка ам, но не е наддал нищо, педиатърката в болницата каза, че е сега е 3,600 и уж не било нужно да наддава всеки ден, ама не съм сигурна дали само с гърда ще е окей и нахранен.. Сега в болницата нито мога памперси да следя, нито да го тегля.. Как се определя колко кърма трябва да яде? Гледам ги тия схеми в интернет, но как бих могла да знам дали ги поема.. Много сложно и се притеснявам да не е гладен.. Дали му стига?! Още е сънлив :/ много ми е объркано..

# 463
Честити да са нови бебчета. Нека да са много здрави, щастливи. Да са много упорити, успешни, да имат много късмет в живота. Бързо възстановяване на мамите!

# 464
Деси, до 14 тия ден не се гледат килограми. От там нататък започва да качва осезаемо. В началото стомахът му е с размер на черешка така, че му стига. Ти трябва да си спокойна за да имаш кърма. Стресът блокира производството й.

Общи условия

Активация на акаунт