Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 151
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Неродилите мами са много тихи, може да има новини днес, хихи Simple Smile Стискам палци на всички, изпуснах ви бройката, но не сме толкова малко май...

Аз четох, че трябва да се представя, може би е късно за тази тема, но ето:

Второ раждане, второ момче 😊 София, 34г. Термин 29.12

Днес бях на тонове, всичко е спокойно, не бърза момчето ми, май ще си изкараме Коледа вкъщи. АГ реши на 26-ти да ме види вместо 29-ти и така.

Има ли нещо, което мога да забавя за болницата? Защото нищо не могат да ми носят се оказа. Основните неща съм взела за мен и детето (каквото помня, а и от списъците в Интернет) , дори шоколад съм си взела и няколко бонбона, но нещо друго интересно сещате ли се? Нещо, което ви е липсвало?

# 706
Явно само аз не съм знаела да мажа личицето с крем.  Днес вечерта ще отида до денонощната аптека и купувам един от препоръчаните от вас. Ако трябва ще ги пробвам всичките.

# 707
Радвам се, че при вас всичко е наред. Аз ще съм на 7 етаж във вип стая със собствена баня. Ти къде си настанена?

Здравейте момичета! Ние сме си още в МД, днес взеха кръв да му пуснат контролно CRP и ако всичко е наред утре ще ни изпишат. Вече нямам търпение да си отида вкъщи, тук е много неудобно всичко. Поне хубавото е, че си имам достатъчно кърма. Бебо се роди 4кг, в момента е 3950, като вчера беше почти изцяло само на кърма, сутринта му дадох малко АМ, понеже се дереше неистово и реших, че не е приел достатъчно кърма. Тече си добре, даже на няколко пъти го дави явно по силна струя, но тук нямам много опции за удобно кърмене в различни пози и е общо взето както успеем да се наместим. Всички само ме питат няма ли да ни изписват, вече се дразня. И на мен не ми се седи тук, но... Дано поне утре ни пуснат.
Форевър успех! Ти за кой етаж мислиш да си в МД?

# 708
Форевър аз съм на 12ет, че исках бебето да си е при мен. Утре ни изписват 💙

# 709
Приемат ме утре за индукция, че вдигнах кръвно 140-150.. явно от притеснение и водите ми са намалели. Стискайте палци..

# 710
Приемат ме утре за индукция, че вдигнах кръвно 140-150.. явно от притеснение и водите ми са намалели. Стискайте палци..
Габи,успех и леко, бързо раждане!
Супер подарък за Бъдни вечер!

# 711
Май утре ще има бебешка вълна. На мен сутринта ми стана по- мокро,  и имаше контракции,  и нищо повече. Сега нерегулярно усещам стягане , но без болка. Но така или иначе утре съм на преглед, хубаво е че моя си доктор е дежурен тези дни и ми е спокойно.

# 712
Моля те, кажи ми как е на 12 ет.? Какви отзиви чуваш за 7 ет.?
Радвам се, че утре ви изписват, тамън за празниците идеално Heart

Форевър аз съм на 12ет, че исках бебето да си е при мен. Утре ни изписват 💙

# 713
Форевър, аз бях на 7мия етаж в двоен вип. Прилично е, банята единствено няма етажерки и душа беше кофти, иначе е окей. Ако ще си секцио, аз съм по скоро за 7мия етаж.. Нямаше да мога да се справя с моето секцио ако бяхме на 12тия. За него знам, че не е особено добре и е мизерно. Храната не става определено и не е никак подбрана за родилки.. Кашкавалки, някоя друга супа, кюфтета в сос.. Не особено вкусни и готини неща..

# 714
Супер си с информацията. 40 лв си дала, нали? Защото аз съм се ориентирала за 7 етаж Вип стая

Форевър, аз бях на 7мия етаж в двоен вип. Прилично е, банята единствено няма етажерки и душа беше кофти, иначе е окей. Ако ще си секцио, аз съм по скоро за 7мия етаж.. Нямаше да мога да се справя с моето секцио ако бяхме на 12тия. За него знам, че не е особено добре и е мизерно. Храната не става определено и не е никак подбрана за родилки.. Кашкавалки, някоя друга супа, кюфтета в сос.. Не особено вкусни и готини неща..

# 715
60лв е двойната вип.. Ако трябва да бъда честна  не си струва за 60лв, но въпреки това, е със собствена баня, което беше и плюса за мен. Другото което е, най добре да си запазиш стая, защото аз бях със запазена, а много от момичетата в реанимация питаха за такава стая и нямаше легла!

# 716
Мамчета днес ни казаха че юздичката пад езичето е къса някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем? И как се постъпва да се среже ли сега или по-късно?

# 717
Днес с Яни бяхме двамата сами на разходка цели 70 мин. С количката успяхме да прродолеем сами тъпите стъпала на входа. Загрях в къщи и навън отидох на лостовете да се набирам ама с ластици......мале пълна скръб. Един там ми даде неговия черен ластик за набиране,  щото явно с моя червения се бях надценила.....така направих 5 набирания. Но вече правя по 30 коремни преси и за съжаление само 6-7 нормални лицеви опори,  останалите лицеви ги правя "дамски". Обаче това така ме зарежда с позитивна енергия, че после няма значение дали седя будна през ноща . Хора много е важно да намерите време за това което ви кара да се чувствате добре.....връща радостта на живота!
Вие как ще сте по празниците? Ние утре ще ядеме питката при моите родители. Мислех да ср пъна да пълня чушки обаче реших, че тази година ще пропусна.

# 718
  • Sofia
Мамчета днес ни казаха че юздичката пад езичето е къса някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем? И как се постъпва да се среже ли сега или по-късно?

Второто ми момче беше с къса юздичка, но нещо не съм правила.

Скруби, тези дни направих поне пет нови със сладки , опаковах 17 подаръка, поръчах си един, два любими парфюма и нямам търпение утре да отидем при свекърите, за да се отпусна и да се наслаждавам на празниците.
От януари започвам и аз с упражненията и движението, усещам, че не съм се възстановила още и не ми се рискува със спорт все още ..

# 719
Ninka1851, след като правих консултация в стаята за кърмене в Шейново, заведох моето момче да му погледнат юздичката. Там я срязаха, но не видях разлика. И досега не отваря широко уста, както показват наръчниците. Захапването се получава след неколкократни опити и изнервяненот негова страна Cry
Малечка, от вчера и аз съм със запушени канали и огромна твърда, отекла гърда. Купих лецитин, пих вече 4 таблетки х1200 мг. На теб по каква схема ти ги препоръчаха? И аз четох за помощта на таткото за гърдите, но засега опитвам с помпата и бебето, студени и топли компреси и зеле. Голяма мъка...

Общи условия

Активация на акаунт