👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 114 960
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Виена
Савова, ще порасне бебешока, мъкненето на бурканчета, кърпи, кутия с биберони, шишето с водата и памперсите ще го забравиш след няколко месеца. Особено пък ако аутсорснеш мъника в ясла и тръгнеш на работа. Чангата е мтого прекрасна и удобна за майки - и двете ти ръце са свободни

# 571
  • Бургас
Може ли реална снимка. Много ли е мъничка?
Много е мъничка, но кожата е хубава и дебела
 цвета не излезе съвсем реален с телефона, по-скоро е такъв
Скрит текст:
, сложих водата за мащаб.

# 572
Много сладка чантичка! 😍 На мен цвета ми изглежда същия като на тяхната снимка, там просто е осветена повече.

# 573
  • Бургас
Много сладка чантичка! 😍 На мен цвета ми изглежда същия като на тяхната снимка, там просто е осветена повече.
Там си е съвсем жълт, телефона ми го прави по-светъл от действетелният. Кафява си е между коняк и .... виждам, че показаната от мен като модел за цвят е определена карамел, но съвсем не е слънчево жълто.  Имам кафеви чанти /няколко/ и ми хареса точно тази че е различна от това което имам. Дори се двоумях между нея и една лилава, но тя пък се изчерпи.

# 574
Оо, сигурно е от настройките на телефона тогава. При мен и двете се виждат оранжеви, само на твоята снимка е по-тъмно.

# 575
Там си е съвсем жълт, телефона ми го прави по-светъл от действетелният. Кафява си е между коняк и .... виждам, че показаната от мен като модел за цвят е определена карамел, но съвсем не е слънчево жълто.  Имам кафеви чанти /няколко/ и ми хареса точно тази че е различна от това което имам. Дори се двоумях между нея и една лилава, но тя пък се изчерпи.
Идеален ми е цвета. Благодаря ти!
Лилавата е друга марка, кожата със сигурност е по-тънка, но е с по-голям размер. Имам я във винено червено, много ми е удобна, а колко неща събира... Тези модели се оказаха учудващо удобни за работа ми.
А от марката на тази, кафявата, има и други цветове. Аз поръчах и тази:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … telli-p2948749-1/
Утре ще я видя.

# 576

Ризата и една тениска, к е изчерпана в сайта и нямам снимка, защото ми се носят спортни дрехи, а 99% от времето ходя с рокли, поли и ризи, и ми писва на моменти. От bsb са

# 577

От Зара, всичко от снимките беше уж само за пълнеж, а се оказаха попадения, а якето заради, което пуснах поръчката пълно разочарования- прекаленооо  оувърсайз 
Скрит текст:

# 578
  • София
Лилавите шорти от лен и при мен бяха пълнеж към поръчката от Зара, а се оказаха попадение! Laughing

Пристигнаха тези дънки днес:

# 579
Ей това палтенце от Lidl Simple Smile. За 49.99 лв, страхотна кройка, не е много тънко и си е страхотно попадение според мен.

# 580
Сдобих се с ето тези панталонки от Pull&Bear за 9.99лв.

Както и с ето това палто на Zara в размер M, но ми е малко голямо, така че го разменям за S, ако някой има желание.

# 581
Ей това палтенце от Lidl Simple Smile. За 49.99 лв, страхотна кройка, не е много тънко и си е страхотно попадение според мен.
Има ли други цветове?

# 582

Има ли други цветове?
Имаше само в черно. Било е зареждане още от 14 декември и бяха изостанали бройки. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:53 от bubanka

# 583
# 584
  • София
Зара

Дънки със състарен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт