👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 114 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Извинявам се че така нахлувам в темата,но до сега не съм поръчвала от Абаут ю. Интересува ме дали поръчката има преглед и тест. В сайта не намирам информация. Моля тези от Вас,които са поръчвали да споделят как стоят нещата. Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Пратките от About you имат само преглед. Без тест. Като Fashion days.

# 602
Напоследък направих много мащабен шопинг. Няколко чифта боти на ток, рокли, доста бельо, пуловери и една разкошна финно плисирана пола на Дона Консепт. За съжаление няма ден в който да не поръчвам нещо и ме е страх от себе си. Ако мога ще снимам по-интересните неща.

# 603
Hallhuber Много дълго чаках да е наличен XS и днес эа щастие успях да се докопам до раэмера. Много ми харесват такъв тип блуэи, эа лятото и пролетта таэи ще е перфектна.

# 604
  • София
Страдивариус - много удобни обувки.

Чанта естествена кожа от Зара за тези чехълки.

# 605
  • Somewhere far away
Тениска, с която много се гордея! Simple Smile ^^

# 606
# 607
Чантата ❤ От Fashion days/Aldo
Взех две грейки, и от двата цвята, Zara, уголемени са, нося М, а взех XS

Очаквам тези сникърси Lasocki

# 608
Stefina, страхотни попадения, всичките са все едно моята кошница си гледам 😍 Първите обувките и мрежестите а'ла Ботега Венета даже много повече ми харесват от първообраза!
Оранжевите Зара чехълчета много ги исках, ама нямаше номера. 🙃

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 22:27 от tuali

# 609
  • София
Stefina, страхотни попадения, всичките са все едно моята кошница си гледам 😍 Първите обувките и мрежестите а'ла Ботега Венета даже много повече ми харесват от първообраза!
Оранжевите Зара чехълчета много ги исках, ама нямаше номера. 🙃
Благодаря, много си мила. С теб и Dewi D имаме много сходен вкус. 🤗

# 610
# 611
  • София
Взех две грейки, и от двата цвята, Zara, уголемени са, нося М, а взех XS

И зелената ли си взе? И аз им се чудя. Дали е възможно да направиш реална снимка, ще съм благодарна!

# 612
От мен скромно от Теранова. За пръв път поръчвам, четох лоши отзиви за качество. Но за тези пари и да не ми харесат не губя кой знае какво.

# 613
Тениска, с която много се гордея! Simple Smile ^^

От къде е mandalorian-ската тениска Simple Smile

# 614
  • Somewhere far away
Направиха ми проект от drinkozavar. т.е. няма я като готова щампа в сайта, но им показах какво исках , изпратих снимка и проведохме кратък разговор с човек от дизайн екипа по мейл, след което той ми прикачи готовия проект /пак на мейла/ и след като го одобрих , ми я изпратиха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт