👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 114 987
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, извинявам се че питам в тази тема, за първи път пазарувам от Zara и ми се налага връщане. Никъде в условията им, не видях каква е таксата за връщане. Може да ми пишете на лични, за да не спамим. Благодаря предварително!
Безплатно е връщането към Зара.
Пишем тук за Зара.

# 511
Здравейте, извинявам се че питам в тази тема, за първи път пазарувам от Zara и ми се налага връщане. Никъде в условията им, не видях каква е таксата за връщане. Може да ми пишете на лични, за да не спамим. Благодаря предварително!
Безплатно е връщането към Зара.
Пишем тук за Зара.
Благодаря! 😊

# 512
# 513
Привет, доста време не съм писала в никакви теми, включвам се в тази тема с едно спортно яке от bsb, което получих миналата седмица

# 514
  • София
Стрина Калина, от къде е това хубаво палто?

# 515
Стрина Калина, от къде е това хубаво палто?
От едно квартално магазинче.

# 516
От factcool/Trendyol, две блузи, жилетка и пола :

Скрит текст:

# 517
  • София
Как е качеството на Trendoyl?

# 518
Предвид цените им- превъзходно.
Имам вече 6-7 неща, нито едно не ме разочарова. Дънките, които взех от тях миналата година като качество могат да отговорят на марка с пет пъти по-висока цена.

# 519
Аэ харесвам моделите на Трендиол. Не всичко, но имам няколко неща, които много си харесвам и иэглеждат по-скъпи отколкото са.

# 520
И на мен ми харесват. Не лоши кройки. Като за парите си са екстра.

# 521
  • София
Дънки

# 522

Може ли линк? Страхотни са!

# 523
За феновете на O bag като мен Simple Smile

# 524
  • Варна
Здравейте, за пръв път пиша в тази тема, но реших и аз да се похваля с последните си находки от: https://addict-boutique.com/
Вчера получих дънковият гащеризон, който е в р-р М, но отговаря на L според мен. Другите 3 покупки очаквам днес или утре в р-р S. От вчера в сайта има минимум 15% намаление на всички артикули.

Общи условия

Активация на акаунт