Обичат ли жените френската любов?

• 116 023
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
обичам и си искам даже Laughing
Peace И аз така  Crazy

# 226
пссст...някой ще ми обясни ли как точно става тази работа....

Joy hahahaГоляма си майтапчийка ей ...

# 227
Ха, че има ли някой , който да не я обича. Понякога обаче, предпочитам аз да правя на партньора по-вече отколкото на мен Crazy

# 228
Все едно да питаж мъж дали ибича да му дуХАТ,...КОЯ ЖЕНА БИ СЕ ОПЪВАЛА?  Rolling Eyes

# 229
Все едно да питаж мъж дали ибича да му дуХАТ,...КОЯ ЖЕНА БИ СЕ ОПЪВАЛА?  Rolling Eyes

Аз, не ми е от най-любимите  Tired

# 230
 Outta Joint   Slyn4o

# 231
Обичат, как да не обичат. Досега не съм срещал такава дето не харесва. И на мен ми харесва да им я правя   bouquet

Има имаааааа

Мойта приятелка не обича да и правят и общо взето не обича да прави.

# 232
Вие май не чувате като ви се говори  Grinning не всички обичат и това си е. И за мен няма нищо странно. Сигурно им аи мъже, дето не обичат, макар че аз не съм срещала, но защо не..

# 233
Има и такива наистина, аз също имах една приятелка, която казваше, че изобщо не дава да и правят. Като започнем да си говорим все я убеждавахме, че не е за изпускане и е много хубаво, ама тя изобщо не искаше и да чуе   ooooh! Според мен голяма загуба от нейна страна, но хора всякакви  Peace А иначе тя правеше и и харесваше да прави  Rolling Eyes

# 234
Според мен този ,който и е правил на приятелката ти ,просто не е бил на ниво и затова и е такова отношението или от пусти срам . Heart Eyes

# 235
За всички които НЕ ХАРЕСВАТ...открих лечение  Twisted Evil

Цитат
Сексуална практика, при която след нормален вагинален секс мъжът изблизва вулвата на партньорката си от сместа от сперма и вагинален секрет. Тази техника е особено харесвана от жените, защото позволява удължаване на “плато”-фазата на възбуда и може да доведе до многократни оргазми. Същевременно, това е и начин, използван от по-опитните любовници да привикнат свенливите жени към орален секс. Тъй като жените (както и мъжете) при върхова възбуда частично губят чувството си за срам, непосредствено след пълноценен и задоволителен вагинален секс, завършил с оргазъм, те нямат против оралната стимулация.

# 236
Харесвам я.... Hug
Гласувах! smile3539

# 237
аз обичам ама откакто родих моя мъж не ми е правил.но пък казва че аз съм много добра  newsm03

# 238
Отговорих с 1-ва опция. Обичам да ми правят, както и аз да правя.

# 239
Отговорих с 1-ва опция. Обичам да ми правят, както и аз да правя.

да го стягаш да не се услушва....неможе само да полу4ава....
и при мен така се беше полу4ило след раждането де....

Общи условия

Активация на акаунт