Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 53 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
Добро утро!

В темата на домакините, най-късно има кафе Joy
Трябва да пазарувам. И да си завия теменужките, че дават студове тези дни. Моите си цъфтяха при предишните и доста измръзнаха, но гледам, че се подават нови клончета, а и аз се сдобих с нова преди 2 дни, която видимо е младо коренче и няма да издържи. А има над 20 цвята
Хубав ден на всички Hug

# 661
  • София/Севлиево
Добро да е Simple Smile
И аз днес трябва да се замъкна по някое време до Лидл.
Моите шантави хризантеми пак цъфнаха.Чак им се чудя как успяват в тая саксия.От както ММ ми ги подари за 8.03. миналата година почти постоянно цъфтят и имат пъпки.Не трябваше ли по някое време да поспят зимен сън.За пръв път гледам такива цветя...

# 662
  • София
Може късно да е сервирано, но затова пък има два вида кафе, че и чай. Благодаря,  МА КО!  Blush
Привет, момичета!
ЛЮСИ, минаха ли изпитите, да пускаме ли палчетата?
Днес с нетърпение очаквам включване от ЕЛИСЛАВА и за нея стискам палчета. Hug

# 663
  • София/Севлиево
Фло,преди два дни се отчетоха с доста положителен тест,днес чакам подтвърждението,че всичко е наред.Някъде между 15 и 16 часа ще ми излязат резултатите...

# 664
Ма ко и аз късно си пих кафето.Уморени от вчера,днес поспах до късно,а няма и кой да чука и тропа хаха.
Има вече от къдравите теменужки.Вчера се обзаведох и до като е студено трябва да измисля къде да ги насея.
Елислава като са вътре на топло ще цъфтят постоянно като режеш прецъфтелите цветове.Заспиват ако е студено.
Приятен ден момичета,да се порадваме на последния хубав ден преди студа.

# 665
Тук съм момичета, готова съм за чай. Преди малко се прибрах. Имах работа до банка, направих една обиколка на града, разгледах новооткрит Пепко, минах през племенницата, която днес става на 21, сега съм позиционирана в кухнята и готвя.

# 666
  • София/Севлиево
В коридора на входа ги държа.И мушкатата ми са там и гледам,че и те цъфнаха...
Мариат има ли нещо интересно в Пепко?

# 667
Все едно бях в Джъмбо, Ели. Много хора, много стока.....само музиката бяха спестили. Иначе дрехи, бельо, чехли, някакви платненки за децата (може да е имало и за възрастните, но не задълбах), пособия за училище и разни креативни дейности с лепене, мъниста, перца и т.н., после идва ред на нещата за домашни любимци, домашни потреби и аксесоари за украса- завеси, възглавнички, рамки, свещници, фенери, кашпи.....

# 668
  • София/Севлиево
Това в кое Пепко е?Щото в Дъ Мол почти никога нищо няма...
Отчет от теста-расте,наденички,но върви нагоре.В понеделник трябва пак да дам кръв.

# 669
Ели, аз съм в прованса.

# 670
  • София/Севлиево
То за туй е тъй.И аз като си ида на Севлиево намирам в тамошното интересни неща,дето тук ги няма....

# 671
  • при късмета
В нашето Пепко има всичко и дрехи и домашни потреби. Ама рядко нещо си харесвам. Излъгах се да взема едни къси панталони миналата година и станаха на топчета с първото обличане. А уж бяха от материя, която изобщо не предполага такова нещо, като обикновенното хасе. Взех шише за течен сапун, защото е с двойно дъно и с мидички вътре, връзва ни се на цялостния интериор на банята, точно за седмица от горе, където се натиска за да пусне сапун, боята, която имитира метал се  изтри и започна да се вижда пластмасата. Но пък мъжа ми и шефа имат тениски от там, които се държат.
Ще чакаме и резултатите в понеделник, Ели, радвам се, че върви добре. Иначе нашето Пепко ще ти дойде далеч - Люлин

# 672
Може и при нас да се променят нещата, но днес му е първи ден и най- вероятно е някаква зарибявка.

# 673
Добър ден!
Май изпуснах доста кафета..., че и на Вале именния ден Kissing Heart обаче имаше останали еклери!
Ели няма да пускам палците!
Да ни е честита лунната нова година!
Според китайския, че е по-известен /обаче и според старобългарския календар, който е по-стар от китайския и най-вероятно са го взаимствали от старите българи/ започва годината на бика.
Смених си гоблема срещу входната врата

Скрит текст:

Сега започват 2-те седмици на нарастваща луна - каквото засеете ще се захване.
Да не забравите картата!
Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 674
Няма, няма. Купих днес 2 бели картона. Да питам, Лейди, твоята карта 68 на 68 см. ли е? Така прочетох, че се прави, и зелена рамка трябвало да има.....
Туй биче много наперено. Ще си купя някоя статуетка аз. Така и така вече имам библиотека в холокухнята и ще я бучна там.

Общи условия

Активация на акаунт