Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 221
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • о`майна лунна нощ е
Снъфъл топката на Швепс

Като се натъпче с гранули кучето рови, души, намира ги .. една по една. Накрая имате нахранено, доволно от себе си, уморено куче, а вие спокойно сте изпили чаша вино, докато гледате как хайванчето се бори да си осигури вечерята.

# 691
ТуиГ много интересна топка. За пръв път виждам и чувам, ама ще проуча и за моите магарета да взема да си имат занимавка.
Днес Вивата беше на контролен преглед и за сега всичко изглежда спокойно и нормално. Евентуално в понеделник ще махнем дренажа ако всичко се развива добре. 🙏

# 692
  • о`майна лунна нощ е
Сиви, аз не знаех, че имат и топки. Виждала съм  килимчета само, като тези от линка, който дадох по-горе. Не са евтини и някои момичета се заиграват да си направят сами с решетка за сушене на чинии и накъсани на ленти дрехи, които връзват по решетката.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 17:35 от `ТуиГ

# 693
  • Sofia
ТуиГ,Иначе интересна изглежда. Ще чакаме да споделиш колко време ще издържи Blush

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:38 от Margaritka_2014

# 694
Брех, и аз за пръв път чувам/виждам за такъв тип снъфъл играчки!
Нали се мъча да науча Маги да си играе с играчки (един единствен път се заигра с едно плюшено мече, откъсна му ръката, дъвчейки го и до там), та ще потърся такова топче/килимче. Обаче се чудех - хубаво де, кучетата с остри муцуни - ясно, ще се забавляват навирайки нос, ама булдог с тъпата си муцуна дали ще успее да изкара гранулка/наградка от такава играчка? Как мислите? Satisfied Satisfied

# 695
  • о`майна лунна нощ е
За това по-лесни са килимчетата. А кучета ровят не само с муцуна. Включват и ноктите. Не ги подценявайте в изобретателността им да се докопат до храната.

# 696
  • Варна
Никакъв шанс тази топка да оцелее при Каду и Бизу, никакъв. Само топки за тенис оцеляват известно време, но и те биват скъсани и поруизгризани. 😄😄

# 697
  • sofia
Хаха, Естела, баш!
Топките за тенис, биват скалпирани, преди да загинат...Wink

# 698
Моите момчета Simple Smile

# 699
Ние у дома си плетем разни килимчета от старите ни блузи, ще взема да се пробвам и за подобна топка. Макс едва ли ще го блазнят гранулите вътре, но Вивата няма да им устои. По скоро за нея като оздравее ще се опитам да и спретна подобна занимавка.
Не че не сте ме виждали из темата, ама да пусна едно селфи с голямото магаре 😁
Скрит текст:

# 700
Сивии,страхотни сте Heart Eyes
Моето магаре се размазва Joy

# 701
  • тук-там
Туиг, от къде я взе тази топка?

# 702
Много интересна топка, само не знам колко ще издържи и дали ми се дават толкова пари, като знам Тайра каква гад е 😳😂
Тази топка, която ще сложа в скрит текс, и я дадох чисто нова сутринта, сега я изхвърлих.. Вече се замислям за по един дебел кол да и качвам от долу, изпаднал от някое дърво, поне да не давам пари на вятъра 🤔😤
Скрит текст:
[spoiler/]

# 703
  • София
Ох, милия сладък Леон... как се е сгушил само. Ама дори и с тази "ужасяваща" рана, дупарата му е много миличка Hug ще се оправи! Кучета са все пак.
А днес, нашия хубостник и дивак Чарли стана на 2 год. По този повод имаше торта и лакомства.

# 704
  • Bарна, морето, сините вълни
Aу, Чарли, много хубава тортичка си имаш, може ли парченце за Ерко? 😊
Честит рожденик, нека е много здрав дълги години, все такъв пуФкав и щур! 🥰 Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт