Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Няма да навлизам в големи детайли, но по-същественото е, че Марс не просто прави ингрес в 9 дом, а прави съвапд със Слънцето ти - което е предпоставка за травма - понеже ти е върху Слънцето, в квадратура с възлите. Различното от други години е, мунданната квадратура Сатурн-Уран (кост/инцидент), която аспектира твоя нептун У6 до тао. Този асект създава "вибрацията" за травма, а Марс заставайки върху Слънцето ти - дърпа спусъка.

Има сигурно още укаания и предпоставки - това се вижда на пръв поглед.

П.П. По дирекции имаш Марс на АС, пак предпоставка за травма, а Нептун (У6) на IC - т.е. ще си постоиш у дома във връзка със здравето. Опозицията Слънце/Сатурн сменя знак.

# 421
Травми свързани с костите се търси Сатурн според мен. Поне при мен така беше. Марс/Уран са свързани с инциденти.

# 422
Благодаря на всички, простете ми за любопитството! Все пак съм благодарна, че се спънах, а не ме блъсна кола☘️

# 423
Эдравейте, прекрасни момичета! Искам да помоля, дали някой може да погледне в картата ми. Имам един раэвод и една несполучлива връэка, която приключи преди 6 месеца. Сега срещнах един мъж, който е чужденец. Имам ли предпоставки эа следващ брак? Или брак с чужденец? Малко съм иэморена от това лутане.

# 424
Този час на раждане вероятно е ориентировъчен и закръглен, а само след 2 минути се сменя изцяло производната карта, която отговаря за брака и партньорството. Съответно и брачният сценарий ще е представен различно. Друга ще е и прогнозата относно брака и брачния партньор.

Ако гледаме западната карта, има индикации за развод или раздяла с партньора, което вече се е случило, както казвате. По принцип фиксирани оси в комбинация със сигнификатори във фиксирани знаци дават един брак, рядко повече. За да знаем със сигурност как работи хороскопът и доколко е точен часът на раждане, се прави задължителна проверка по събития. Без такава проверка не може да се направи и достоверна прогноза, тъй като не знаем на какви техники и как реагира наталната карта. А има много чувствителни техники като примарни дирекции, там минутите са от значение.

С този час на раждане периодът 2016-2017 г. може да е бил критичен в партньорски план. Ако тогава не е имало никакви събития, вероятно часът не е много точен.

Що се отнася до партньора чужденец, сега не е най-добрият момент да форсирате нещата, от астрологична гледна точка. По-голям шанс за положителен развой има през 2022 г., след средата на годината нататък. Но това е съвсем ориентировъчно, тъй като и часът на раждане е ориентировъчен, а прогностика не се прави за 10 минути. Това са общи тенденции, като за разглеждане във форум.

# 425
Да, раэвода ми е януари 2017 година. Благодаря все пак эа отговора!

# 426

Значи в диапазон от няколко минутки часът на раждане работи. Което не е гаранция за ведическата карта, там са само 2 минути. По западни методи обаче работи, гледах и по примарни дирекции, изгревни времена.

# 427

Значи в диапазон от няколко минутки часът на раждане работи. Което не е гаранция за ведическата карта, там са само 2 минути. По западни методи обаче работи, гледах и по примарни дирекции, изгревни времена.
Благодаря эа отделеното време! Това е трудна наука эа мен. Интересна, но трудна. И ви е отнело време на всички да научите толкова много.

# 428
Ако говорим за партньорство с чужденец, при Вас не е като да няма указания за евентуален престой в чужбина. По една или друга линия, такава вероятност е заложена.

# 429
Здравейте, интересува ме до кога се отчита влияние при квадратурите между прогресивно Слънце , нат.Уран и нат.Нептун. Може ли някой по запознат да сподели, когато имаме орбиса на квадратурата (защото например при част от квадратурите влиянието е с години), кога се усеща най-силно и Може да очакваме събития. Много неприятни квадратури са ме налегнали...

# 430
Не Ви тормози прогресивното Слънце и неговите аспекти, а прогресивната Луна ,която до скоро е била в Козирог  в 8-ми натален дом , домът на Скорпион,там където са трансформациите и промените под натиск и принуда ,обикно-
вено дошли от околната среда и партньорите. По скоро Ви предстои промяна,поради първото възвръщане на Сатурн,което ще стане тази година на 28 или 29. 04. и ще започне нов цикъл в живота Ви, при който отпадат някои ограничения. Освен това транзитният Уран с тригон към наталното Слънце в Дева ще Ви подкани да направите първите важни стъпки през лятото. Квадратурата на прогр. Слънце към наталния Уран ще прави същото през следващите 4 години - ще Ви предизвиква към промени,на които Вие да бъдете инициатор.

# 431
Здравейте, понеже не открих тема за синастрия, си позволявам да попитам тук. Натъкнах се на един много интересен съвпад при 2 карти - на Парс Фортуна, в абсолютно точен съвпад. Има ли някой наблюдение дали този съвпад в синастрията е от значение? Според мен това е много странно точно при Парс Фортуна да има съвпад и в двете карти.

# 432
  • в 1001-та нощ
Това е крайно незначително, на фона на всичи други аспекти.

# 433
  • София
В синастричната карта със съпруга ми почти всичко съвпада, вкл. Фортуната, без Слънце, Луна и Венера, ама ние сме набори, така че...

# 434
На различни места ми изчислява vertex един път в 5ти дом в стрелец, на друго място в 8ми в овен........ как да разбера къде е реално и в кой знак  Sad((( и също как да разбера с кои планети прави транзити?

Общи условия

Активация на акаунт