Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Бурсинче, защо мислиш,че е след това? Аз мисля, че ще е преди кънките. Ако селфито е след кънките и романтичните думи на Еда, то тогава още повече ще сгафи, ама много! 😃
Налбантова, това селфи не ми харесва, предпочитам това:

Светят им очичките на нашите ❤

# 316
Gift HeartЗдравейте по вечерно време! Гледам си серийката на нашето филмче и му се наслаждавам . Пет пари не давам нито за рейтинг, нито за сценаристи, режисьори  и т. н. От сериала  не ми зависи живота,  но в тая скапана пандемия,  това ми е един остров на спасението.Благодарение на него открих Керем и Ханде като актьори и съм впечатлена от тях.Другото, което много обичам да правя, е да Ви чета.Между Вас има истински майсторки на писането.
Sparkling Heart Снощи максимално се изкефих на словесната игра между нашите сладури- много чувство ,много сексапил,много любов. Любовта  ги променя и двамата и така трябва да бъде, това според мен е и посланието на сериала . А Керем и Ханде са просто наслада за очите.
   Sparkling HeartЛека и спокойна вечер!

# 317
Бурсинче, защо мислиш,че е след това? Аз мисля, че ще е преди кънките. Ако селфито е след кънките и романтичните думи на Еда, то тогава още повече ще сгафи, ама много! 😃
Едно такова вътрешно много лошо чувство имам.. надявам се да не съм права, че тогава вярно ще яде бой нашичкия... Ако е преди кънките обаче и си играе така с огъня, тогава Еда ще покаже, че наистина вече е помъдряла и се е научила да му вярва, защото това селфи и тази му усмивка не са като на шеф към работник... Уф.. сама май не се разбрах какво казах...
СИСТЪР Точно тази снимка имах в предвид🤬

# 318
  • София
Не си отиват като двойка. Веднага обяснявам защо мисля така - тя изглежда като хищна хиена (имаше една такава песен). Според мен ще го връзва и бие в леглото. Ще го командори много. “Легни върху мен, свали си панталона, прегърни ме с лявата ръка, а с другата разроши коса, гледай ме лошо.” Ей такива неща си представям. 😅😅😅 Ще се види в чудо с таз хищна жена. Милост няма да има. Ще го разкъса.

Ъх..
Пс: не искам да лайквате този коментар, не заслужава 😂

# 319
Магийке, аз за това така и казвам 😂
Снимали са в апартамента на Серкан - Джерен, Пъръл, Енгин, онзи Селининия, забравих му името, Айдан..
И един от коментарите в туитър е това:
"Серкан се опитва да докаже на Еда, че постоянно има хора в апартамента и Балджа не е специална? "..
Пък аз си мисля, че другата серия ще запопне с пелтечене от страна на Серкан, Пуделката ще каже нещо "умно" и ще си тръгне, а те ще си останат двамата, за да изядат пицата, която поръча Серкан.

# 320
Бърборанке, ще ме умориш от смях 😂😂😂 Серканчо няма да се остави да е пасивен, той е доминантен тип, според мен, не му трябва тая лукава лисица. Има нужда от сърничка Бамби, само нейните желания (в леглото или не 😉) би изпълнявал той, а и би му било сигурно много добре Еда да го върже за леглото.. охооо

# 321
Приближава полунощ и всички за завръзване за леглото почнахме да говорим и мислим🔞🔞🔞 Нямам търпение да видя как ще излезе от ситуация РоБо

# 322
  • Пришълец
Брей, за денонощие почти 2,5 млн. гледания на фрагмана...

Серкан Болат и пица, Flushed скоро и шоколад ще вземе да нагъва Joy

# 323
https://www.instagram.com/p/CIvq6LcDJ3V/?igshid=1lgghb2lvo2fw
Лека нощ прекрасни момичета Nature Star
Мики страхотни цитати, този от "Шефът" също много ми хареса Flowers Hibiscus
https://twitter.com/i/status/1337876373315129348
Побутване от тук, побутане от там, но всеки да си знае мястото и кой кого бута Blush
Нямам търпение да видя как наш Робо  ще се оправдава пред Бамби Sunglasses

# 324
Не знам точно какво ще каже, но ще почне с нещо от рода: "Ъъъ, Еда..ъъ, не е това, което си мислиш" (все пак отстрани изглвждаше, че той й държи ръцете и после ги прибра в джобовете като я видя, че е дошла, масата приготвена с чинии т.н., свещи..), пицата ще дойде и Балджа ще каже някоя пълна глупост.. но как ще реагир Еда ми в много интересно. За нашия съм сигурна, че няма да знае какво да каже.

# 325
  • София
mari08, много ми хареса това, което написа за нашия сериал. Точно това им харесвам на ромкомите. Нищо не е такова, каквото изглежда. Нищо не е само драматично. Дори за минути да е, след това идва ред на комедията и романтиката. Редуват се смях, интрижки (умишлена е умалителната форма), любов, закачки, ревност. Идеална палитра от емоции ни показват. Много съм доволна! Simple Smile

Той Серкан е доминантен, ама с тази няма да има думата. Преди гък да е казал, ще си е събула чорапа (от онези с дантела накрая), ще му го е натъпкала в устата, след това ще свали колана си, ще му върже ръцете зад гърба и тежко му и горко на Серкан. Няма да разбере откъде му е дошло. Затова да спре да я кани вкъщи, че Селин се самопокани за няколко дни, но тази ще го отвлече в собствения му дом. “Серкан Болат изнасилен” ще е положението. Сериалът рязко ще мине в категория 18+ и 365 дни кекс сцените пасти да ядат. 😅😅😅

# 326
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1338240580317483009?s=09
Керем и Ханде, нищо че пише Еда и Серкан... Керем май врата й разтрива?

Бро, 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😂😂😂

# 327
  • София
Ама, момичета, притесних се! Честно ви казвам. Серкан си проси да бъде изнасилен. Селин просто беше кротка. Безопасна игла, където има един израз. Тук говорим за хищна жена, освен това звездите й говорят. Серкан е чок секси. Може да е чок стюпид на моменти, но това не означава, че спира да бъде чок секси. Малко им трябва на жените. Той на тази й дава картбланш, а тя не изглежда да си поплюва. После да не звъни на тяхното 112 да се оплаква за сексуален тормоз. Само си представете: “Ало, господин полицай, обажда се Серкан Болат. Да. Точно той. Известният архитект. Искам да се оплача. От една жена. Тормози ме сексуално. Преди минути за малко да ме изнасили. Не. Не е Еда. Балджа се казва. Ами в дома ми. Не, аз я пуснах, но не знаех, че ще ме изнасилва.” Какво да ви кажа, дами, Серкан Болат е това. Само той, Ферит и Енгин могат да ги надробят едни такива...

Редактирам се - майка, син и снаха се виждат на снимката. Други познати лица не  откривам. 🤔

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 00:09 от Бърборанка с розови очила

# 328
  • In the light side of the Moon!
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1338240580317483009?s=09
Керем и Ханде, нищо че пише Еда и Серкан... Керем май врата й разтрива?

Бро, 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😂😂😂

😂😂😂 къде видя, че го разтрива тоя врат?
От крака скочи на врата......много ти голям скока, Налбантова 😂😂😂😂

Абе момичета, Енгин паднал от коня...па това защо не го дадоха?
Аз разбрах, че е паднал по сакото му, че беше в кал.....ами супер иглупавиха, щеше да е голям смях....

Алекс и аз паднах от смях с Ердем и неговата идея за предложение, егаси идеята, егаси чудото 😂😂😂😂😂
А Сейфи, влюбено ли гледаше Балджа или й се възхищаваше, нещо не разбрах погледа му 🧐

Сега като изгледах финала...ами Серкан си е виновен....тя Балджа не се самопокани нахално ами интИлЕгентно...само попита как е пицарията в близост до тях, че била гладна, Серко спокойно можеше да й даде тел на хубавата пицария и да си я отпрати по живо по здраво!!!!

Тази снимка дет Бърборанка я постна, да не би Айдан да се е пренесла да живее при Серкан, да го пази от Балджа 😂😂😂😂😂 гледам, че Айдан е по пижама !!!

Хайде, утре ни чака нова работна седмица, ползотворна и слънчева да ни е!

# 329
Меги, овчарски скок, то с тея дълги крака на Ханде, няма друг вид скок, който да ми свърши работа.
Е виж къде му е ръката де... Може да й намества вратните чарки, знам ли 😂

Общи условия

Активация на акаунт