Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Някой на ясно ли е защо точно животни си "разменят", някаква символика ли е ???

Въпросът е  - "Какво се опитва да каже авторът?"  Simple Smile Revolving Hearts

Аха
Кучето - че и двамата имат кучета.
Носорог - че Керем е нацепена батка.
Камилата - заради дългите й крака, като на Ханде.
Крава или каквото е там - че обичат телешки дюнери.
Овцата - любовта на Ханде към плетените шушони.
Кенгуру - Керем иска да си прибере Ханде в торбичката и да не я показва на никого.
Леопар/Гепард - Керем е хищник.
Прасе - обаче е понапълнял след байрама.
Кучето - Ханде си разхожда кучето до офиса на Керем и скункса знаем какво означава 😂
Ленивец - Керем ще качи Ханде на черешата 😉

# 361
  • Пришълец
Какво слънчево създание е Ханде Heart Eyes

Не ми допада Илайда като визия на мен, не я намирам за красива. Иначе ролята ѝ ще ми е интересна, защото е различна от предишната, в която съм я гледала.
Фифи например също не ми е красива.

Налбантова винаги готова да внесе пояснения Joy Joy Joy
”Овцата - любовта на Ханде към плетените шушони.” охх, падам, по това си приличаме с нея Satisfied

# 362
  • София
Гукат си гълъбчетата, но по "приятелски" Stuck Out Tongue Winking Eye

Нашичкият не пропуска да коментира снимка на Ханде.. 😉❤
Нашичкият освен, че не пропуска да коментира снимките на Ханде, не пропуска да праща и сърчица. Просто така, по "приятелски".  Ах, как си мечтая и аз за един такъв "приятел" ...   

# 363
И моя мъж така в началото ми пращаше меченца и сърчица като бяхме "приятели" 😃😃 сладки спомени...
Налбантова, отново се хиля до сълзи с теб:
Прасе - обаче е понапълнял след байрама. 😂😂😂, не знам как ги измисляш, но имаш невероятно чувство за хумор, продължавай да внасяш добро настроение в темата, с нетърпение чакам постовете ти! 😍
Колкото до Балджа..  студеното й излъчване идва от чертите й - остри, малко по-изразени.. сините и очи са студени, самата им форма. Не като на Ханде големи, топли, тъмни очи с дълги мигли - като кукла. Харесвам сините очи много, но тези на Балджа приличат на лед, а самата нея я оприличавам на лошата героиня в детските филмчета, например майката от Рапунцел:

Даже май има голяма прилика 😂😂
Скрит текст:
Отново за справка:

# 364
  • София
Сменям темата малко. Хайде да си поговорим за бабането. Според мен тя ще се появи в края на епизода и така ще свърши серията. Така че няма да разберем много за нея от следващия епизод. Но как мислите - добър или лош герой ще е? Ще застане ли между нашите? Против Серкан ли ще е? Или напротив. Според мен ще е интересен персонаж. Представям си я като Айдан. Силен характер и колоритен образ. Не вярвам жена от такъв род и на тези години да се впусне в интриги и да се съюзява с Балджа против нашите. Така де... не ми е ромкомско. По-скоро дори да бъде против нашите в началото, очаквам поведение в стил Айдан Болат в първите 10-12 епизода. Simple Smile Интересно е защо се връща, каква е мотивацията й?? Ако е за отмъщение, прави сте, че Алптекин вече го няма. На Серкан и Айдан няма за какво да отмъщава. Защо искаше акции в холдинга обаче? Сто про знае всичко за годежа на Еда и Серкан, че е бил фалшив, че са се влюбили в последствие. Интересно, какво ще е отношението й към тази връзка?! Според мен идва, за да се сближи с Еда на първо място. Не знам... Гадая си. Около този образ витаят много въпросителни. Надявам се хубаво да го разгърнат и да отговорят на всичките ни чуденки. Simple Smile

# 365
Някой на ясно ли е защо точно животни си "разменят", някаква символика ли е ???

Въпросът е  - "Какво се опитва да каже авторът?"  Simple Smile Revolving Hearts

Аха
Кучето - че и двамата имат кучета.
Носорог - че Керем е нацепена батка.
Камилата - заради дългите й крака, като на Ханде.
Крава или каквото е там - че обичат телешки дюнери.
Овцата - любовта на Ханде към плетените шушони.
Кенгуру - Керем иска да си прибере Ханде в торбичката и да не я показва на никого.
Прасе - обаче е понапълнял след байрама.
Кучето - Ханде си разхожда кучето до офиса на Керем и скункса знаем какво означава 😂
Ленивец - Керем ще качи Ханде на черешата 😉
🤣🤣🤣🤣🤣🤣С глас се смея

# 366
От Керем

# 367
https://www.instagram.com/p/CFaDI7YgfIA/?igshid=ese4e7y812l5
Едни безкрайни крака и едно чаровно перчемче!  Heart Eyes
https://photos.app.goo.gl/JKdMdcKhXAT5hsA48

# 368
Сменям темата малко. Хайде да си поговорим за бабането. Според мен тя ще се появи в края на епизода и така ще свърши серията. Така че няма да разберем много за нея от следващия епизод. Но как мислите - добър или лош герой ще е? Ще застане ли между нашите? Против Серкан ли ще е? Или напротив. Според мен ще е интересен персонаж. Представям си я като Айдан. Силен характер и колоритен образ. Не вярвам жена от такъв род и на тези години да се впусне в интриги и да се съюзява с Балджа против нашите. Така де... не ми е ромкомско. По-скоро дори да бъде против нашите в началото, очаквам поведение в стил Айдан Болат в първите 10-12 епизода. Simple Smile Интересно е защо се връща, каква е мотивацията й?? Ако е за отмъщение, прави сте, че Алптекин вече го няма. На Серкан и Айдан няма за какво да отмъщава. Защо искаше акции в холдинга обаче? Сто про знае всичко за годежа на Еда и Серкан, че е бил фалшив, че са се влюбили в последствие. Интересно, какво ще е отношението й към тази връзка?! Според мен идва, за да се сближи с Еда на първо място. Не знам... Гадая си. Около този образ витаят много въпросителни. Надявам се хубаво да го разгърнат и да отговорят на всичките ни чуденки. Simple Smile

И мен поне от преди три епизода ме занимава точно този въпрос, дори май някъде бях писала.
В първите серии дъщеря й Айфер каза: Оооо, тя знае всичко за нас. Изобщо не си мисли, че сме избягали от погледа й.

Имайки предвид това, когато за втори път гледах целия сериал реших да видя кога за първи път Ферит каза на Алптекин, че новите партньори знаят за инцидента преди 18 години. В 3 епизод е фалшия годеж, а в 4 епизод Ферит вече е назначен за консултант в холдинга и след това се появява с информацията за инцидента. Следователното баба Семиха след фалшивия годеж вече има втори мотив да влезе в холдинга. Ако първия мотив е да провери на място истинската вина на Алптекин и да го разори финансово и житейски, вече се явява и втори момент - да се срещне и покаже на  внучката си  истинския облик на собственика на холдинга и че никога не е преставала да мисли за нейните родители. Доста рисковано и може би затова веднага прие Еда да замине да учи в Италия.

Но животът, а в случая любовта текат по собствени правила. Чрез Ефе разбра, че Серкан е сериозен противник, мисля, че разбра пак чрез Ефе, че и любовта между двамата  е сериозна. Възползвайки се от кризата в отношенията на Еда и Серкан - тя идва "на място". Повече няма защо да отсъства от терена, а и трябва да разбере истинските намерения на Еда и Серкан, преди да вземе окончателно решение.

Ха-ха. Тъй като съм човек на точните науки логическото мислене е моя професионална деформация, но животът  обаче е с толкова много неизвестни, че тази конструкция много лесно може да рухне.

Все пак това е опит на  "надникнем в утрешния ден"! Blush

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 15:37 от mari08

# 369
БРО, и аз мисля, че ще е краят това. Обаче ми се вижда, че другите й се радват. Енгин пляска, Пъръл е усмихната, а Пуделка все едно знае, че това е бабата на Еда. Докато пиша и mari08 много хубаво го е обяснила, но от там ми идва друг въпрос на мен. Как ще реагира Еда на това и какво ще стане с тези акции. Бабата ако иска да смекчи внучка си, може да й даде акциите. Еда знае, че Серкан си ги иска и ще му си ги върне обратно. И хайде, Арт лайф е в безопасност.
Ако пък останат акциите в Еда, да стане и тя съдружник - някак нереално ще ми е. Човек, който не е завършил, работил е два месеца, има 3-4 проекта зад гърба си и да има право на такъв "глас", не ми се вижда сериозно.

# 370
Привет, завихрила се е буря! Любимо ми е нашето дворче, дори и с бурите. Прекрасни момичета така хубаво пишете възхищавам ви се, аз не съм добре с писането мога да говоря много, но ако трябва да го напиша блокирам.

Както и да е, да кажа нещо за новичката - не я харесвам, не й виждам сексалипа все пак съм жена, не усещам добро излъчване, ужасно ме дразни, а не съм гледала епизода само клипчета. Много ми напомня на великата дизайнерка на дрехи дето вкараха в "Любов под наем" и тя се влюби безумно в ГГ, това ми бяха най-неприятните епизоди. Не разбирам, защо в сериалите използват този способ за провкиране на  ревност ?????!!!!!!!!!! Нали бабата идва, тя ще е достатъчна да създава интересни ситуации надявам се.

Като гледам ужасното време на вън ми се прииска да ви поканя на такава закуска:

# 371
Според мен идва, за да се сближи с Еда на първо място. Не знам... Гадая си. Около този образ витаят много въпросителни. Надявам се хубаво да го разгърнат и да отговорят на всичките ни чуденки. Simple Smile

И аз мисля като теб. И според мен бабата иска да се сближи с Еда. Принципно тя сигурно винаги е искала. Айфер нали беше казала на Еда - "ти не познаваш баба си, тя със сигурност следи всяка твоя стъпка" - или нещо от сорта беше.

Ето и моите разсъждения:

Според мен годежът на Еда със Серкан вероятно е бил изненада за бабата. Но и тя като Айфер сигурно е искала да види какво ще излезе. Най-малкото защото е от богат род с история. Отговаря на едно от изискванията на сем Йълдъръм.
 Що се отнася до Серкан - погледнато отстрани - той застана до Еда, направи годеж, взе я на работа, облече я, запозна я с важни хора. Спаси я от папараците. Заговори се за сватба. И бабата пожела партньорство в холднинга и прати адвоката.
Когато на срещата с холдинга Еда каза пред адвоката, че иска да работи с Ефе - Ефе беше уреден и веднага доведен от Италия. Бяха направени компромиси с договора, така че дори и Серкан да не може да се възпротиви.

Помня усмивката на Ефе, когато Серкан влезе една сутрин хванал за ръка Еда - Ефе се подсмихна - сигурно си каза "Може би има хляб в тази работа - младите се обичат, бизнеса върви, Серкан е перспективен млад мъж".

Естествено Ефе се изненада, че годежът е бил фалшив, но както Ферит каза, Серкан е странен човек. И продължи да държи на партньорството и покрай работата, подкрепяше Еда.

До тук си личи подкрепата на бабата към Еда и връзката й със Серкан.

Но Серкан заряза Еда - и причина за това - "работата му е на първо място" Fearful (грешен ход)
Излезе истината за Алптекин - и бабата се разстрои, сърцето й беше разбито, реакцията й сигурно е била подобна на тази на Айфер. Fearful
Излезе новината, че са се разделили, и слуховете за изневяра на Серкан + припадъка на Еда Fearful

Вероятно бабата мрази Алптекин, и вероятно вече няма доверие на Серкан и Айдан, които може би подозира, че макар и да не са виновни са скрили от Еда... Fearful

Бабата иска власт, защото е свикнала тя да определя правилата и затова искаше полвината холдинг.
Ефе мислеше да вземе 5% от Ферит, но когато стана ясно, че Селин е организирала журналистите срещу Еда - Ефе притисна Селин.
Ефе я разкара, защото между Селин и Еда винаги е имало напрежение, а в последните епизоди, Селин не можеше да гледа Еда от завист и ревност, а Еда от своя страна гледаше Селин с презрение. Двете си вредяха една на друга само с присъствието си.

Бабата идва за да се сближи с внучка си. Но и вероятно отношението им към Серкан ще е критично. Той ще трябва да спечели сърцето и доверието й. Което няма да е лесно.
Вероятно ще има изпитания пред Серкан - може би в работен план  ще бъде поставен пред избор работата или любовта.

Серкан неминуемо ще допринесе до сближаване на баба и внучка.
Еда със сигурност няма да иска да работи с баба си, може да поиска да напусне, но едва ли ще откаже на Серкан, който не познава баба й, и интуцията му говори, че бабата не идва с добри намерения. Еда ще трябва да остане на работа заради Серкан.

# 372
  • София

Но животът, а в случая любовта текат по собствени правила. Чрез Ефе разбра, че Серкан е сериозен противник, мисля, че разбра пак чрез Ефе, че и любовта между двамата  е сериозна. Възползвайки се от кризата в отношенията на Еда и Серкан - тя идва "на място". Повече няма защо да отсъства от терена, а и трябва да разбере истинските намерения на Еда и Серкан, преди да вземе окончателно решение.
Все пак това е опит на  "надникнем в утрешния ден"! Blush

Привет от мен в мрачния, сив и мокър понеделник! Flowers Hibiscus

mari08, съгласна съм с всичко написано от теб за бабата, с изключение на последните повдигнати изречения. Защо? Защото определено бабата не бързаше да излезе на светло, да се появи толкова скоро пред внучката си, но инцидента с участието на Ефе (еп. 17), когато Ефе се оправда, че не е очаквал чак толкова голяма авария, последвалото принудително обяснение пред медиите, което го злепостави пред цяла Европа подействаха като катализатор на решението за появата на Семиха. Така или иначе тя има вече своите 45% от акциите на холдинга, но се оказа наложително Ефе да излезе от играта, т.е. да замине за Италия и тя да се появи!

Писах вчера пост за семантиката на личните имена, които родителите дават на децата си и затова ще завърша с нещо в този дух. След като името Семиха означава щедър, достоен и велик оставам с надеждата, че бабата на Еда ще ни изненада и ще се окаже такава, каквато би трябвало да е според името си! Вече видяхме достолепната й фигура и величественото й появяване в холдинга, за останалото ще почакаме до събота! Joy

Хубав ден от мен и успешна работна седмица, момичета!

# 373
# 374
БРО, и аз мисля, че ще е краят това. Обаче ми се вижда, че другите й се радват. Енгин пляска, Пъръл е усмихната, а Пуделка все едно знае, че това е бабата на Еда. Докато пиша и mari08 много хубаво го е обяснила, но от там ми идва друг въпрос на мен. Как ще реагира Еда на това и какво ще стане с тези акции. Бабата ако иска да смекчи внучка си, може да й даде акциите. Еда знае, че Серкан си ги иска и ще му си ги върне обратно. И хайде, Арт лайф е в безопасност.
Ако пък останат акциите в Еда, да стане и тя съдружник - някак нереално ще ми е. Човек, който не е завършил, работил е два месеца, има 3-4 проекта зад гърба си и да има право на такъв "глас", не ми се вижда сериозно.
И аз мисля, че там е големият въпрос - Как ще реагира Еда?! Първото, което ми идва наум - като дива коза. Само дето незнам как реагира дива коза на 45% акции в холдинг, в който любимия има 50%.Anguished
А може да изчезне?! Да се махне от холдинга въобще! Да гледа отстрани как Серкан и баба й се борят за нея всеки както може...
Ама тая Б. пречи на целия ми сюжет, просто ... да си ходи , защото това не е адреса на СБ. Освен това, ако и сложите кафяви лещи просто нищо не остава, само ...като в рекламата: искам да искам...

Общи условия

Активация на акаунт