Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Тц,  няма да бием Серкан, той не би направил такова нещо, Айшето е за бой Joy

# 76
  • София
За чий х*й палят свещи заедно?? Аз не псувам и не говоря така. Против съм принципно жените да ползват такъв речник. Смятайте! Направо почервенях от яд. Мисля, че една седмица няма да ми стигне да плюя Серкан. А знаете, че до преди няколко епизода бях от отбор #Серкан. Фак! Както казва Керем. Rage

# 77
БРО И аз това казвам...аман с повторенията... това вече е в повече... да беше поне Еда дошла първа, пък после таз... по щях да го разбера... Серканчо прекали... защо я пусна...
Значи Робота до следващата седмица ми е в списъка с непослушните....

# 78
Кой нормален ще пусне непознат в дома си, пък било то и по работа ? Кой нормален ще отиде да търси новият си  шеф по нощите. Едни и същи грешки от Серкан. Flushed Защо я пусна оффф.

Балджа идвам !

П.С. Да добавя, че колкото и да обичам Серкан от ден първи съм в отбора на Еда.   Flowers Tulip

# 79
  • София
Серканчо, чок стюпид, брато!!! След тая изцепка заслужаваш с Балджа да си ходиш на кино, на бокс, на езда, на кънки и на каквото там си искате. Хайде, елведа!

# 80
Керем и той не издържа.....🔥🔥

# 81
Рошавата гарга нещо бая налудничав поглед има на моменти. Ще берат ядове с нея. То няма да е турски сериал, ако няма и някой маниак.
Ама наистина  за няма и 10 часа работа изведнъж им хареса и на Айдан и на Серкан. Не можа да я прати у нейния апартамент и да поръча пицата да й я донесат на адрес.

# 82
Микиполи , не мога повече да си мълча. Много ми харесва аватара ти как се въртят двамата. Искам и аз подобен. Дали има такъв?
Не е същият, но е от любима сцена. Бях си го направила за мен, но си сложих сегашния. Ако ти харесва-твой е 🤗
Може и да го оразмеря, но не помня размерите какви бяха точно, ще потърся. Ако Пеперудката търси точно сцената с въртенето, свободен е за който го иска 🤗

Аз съм без думи, ще чакам фрага

Много ми харесва! И аз не знам обаче какви са размерите

# 83
Май успях да го оразмеря, ако не е добре ми кажи пак да пробвам

Едит: ето го и 200×200

# 84
200x200 са аватарите, за да няма бели линии

# 85
  • София
Размишлявам върху последната сцена! Ако образът на Еда Йълдъз е такъв, какъвто аз го виждам и какъвто го описах в пост от среднощните си размисли, вместо да изпусне голямата форма с пуканки, които носи, да се обърне и да си тръгне ще направи точно обратното! Ще влезе с красивата си усмивка и ще направи така, че Балджа да се почувства излишна и да си тръгне, както си тръгна от партито! Но такива действия трябва да са дело на двама души, когато става дума за влюбени, за двойка, т.е Серкан трябва да бъде на мястото си!

От сега очаквам с нетърпение реакцията на Еда! Надявам се, че постъпката й няма да ме разочарова!
Но след видения трейзър се опасявам, че това няма да е повече моят сериал! Заигравка от страна на Серкан със Селин гледах достатъчно дълго, за да продължавам да гледам новата му заигравка с Балджа! Клишетата ми идват в повече! Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 23:19 от nrgmama

# 86
Много се изнервих, даже лайфа не ми помага ...

Как можа така да се издъни

# 87
Fu#k... Fu#k... Много се ядосах ..

# 88
  • In the light side of the Moon!
не бойте се момичета, след тая сцена ще има целувка с пицаря !!!!
Айшето го забърка, Айшето ще го оправи!!!

# 89
Някъде в предишната тема се появи пост от Инстаграма на Неслихан в който казва, че идеята за този снценарии е на Керем, защото Ханде в живота била по-инатлива от Еда.

Общи условия

Активация на акаунт