Какви облаци, какви 5лева и ку*венски номера виждате в Еда????
Един път да тропне с крак спрямо Серкан и край, Еда е черната овца. Ама не е така. Колко пъти Серкан я прави на маймуна? Колко пъти й казва, че е свършвало всичко, колко пъти тя ходи след него... Колко пъти Еда се е държала така групо с него пред други хора?? Някой в старата тема го беше описал така хубаво и подробно, но после ще се върна и ще го намеря. Стига така.
Обичал я истински?? КОГА започна да й показва, че я обича истински? Като му дойде яйцето на г*за, че Еда заминава! Кога й каза да не си тръгвала, защото нали така му била казала да каже?? Кога? Когато Еда каза, че напуска!
Кскво искате да направи тя? Винаги е била инатлива, упорита и с рогата напред. Още от първа серия. Тя това няма да го промени и нека не го променя. Защото тя е такава! Той се влюби в нея И защото в такава. Докато промяната, която тя искала от него е нещо различно.
Аз поне не я виждам като вас. Еда е една и съща, когато обича Серкан.
Ама той не е такъв с нея. Ще е тя и само тя.. Кога бе, Серкане? Когвто живееш заедно със Селин или палиш свещи на пудела... Ах, да й подпалиш къдриците, дано..
Не мога да си събера правилно мислите, но си сядам на задните части, за да наваксам набързо, че изпуснах юздите и полудявам 😂😂
какво мисля за Еда си е мой проблем и само аз и единствено аз мога да си го реша и не ми трябват арбитри за личното ми мнение...нито да ми се налагат нечии мнения...аз така я виждам и чувствам и точка....уважавай мнението ми или го подминавай,но не те карам и не си длъжна да се съгласяваш....виждам ,че в тази тема сте една групичка които все едни и същи се съгласявате със собствените си анализи и коментари и съм напълно сиггурна,че всяко чуждо мнение освен вашето ви е напреки..ми сори ,ако темата е само за вас няколкото да не ви изброявам то НАПИШЕТО го и да се знае.....нито ви искам лайковете нито да ме хулите....както аз ви чета и уважавам то и вие го можете....

Е как искате момичето да вярва на Серкан? Да му прости и да разкрие сърцето си пред него? Приятелките хубаво й казаха, че Серкан прави няколко крачки, за да направи тя само една. Точно така е справедливо, след всичко сътворено от Серкан до момента. И тъкмо когато тя направи своята крачка, какво стана? Нашият е поканил в този късен час неговата нова служителка, която от два дни работи във фирмата му, поканил я е в дома си, поръчал й е пица и си палят свещи за по-хубава атмосфера. Ами, извинявам се, но нито бих “маркирала” този мъж с целувки, нито бих се унижавала пред Балджа да се карам с нея. Този мъж, ако беше мой, сам щеше да го демонстрира пред Балджа. Спирам дотук.

Забелязвам, че често мисля като теб и за да не повтарям твоите мисли си премълчавам. Описваш всичко много добре!
Често мненията ни се различават, но пък винаги стигаме до едно: искаме любовта на ЕдСер и за това се дразним, че вървят бавно един към друг. Такъв е и живота - всеки има възходи и падения, всеки греши, просто се опитваме да намираме път един към друг, когато видим, че започваме да се губим. Промяната на любимия в чувствителна тема, днес много мислих за това и стигнах до извода, че Еда, разбира се, не го прави с лоши намерения или защото има очаквания някакви, а защото знае, че Серкан има една много по-добра и по-пъстра страна, която трябва всички да видят, а не само тя. Защото той не е робот за какъвто всички го мислят. Посто може би трябваше да остави промените да се случат сами, както бяха започнали, а не да го притиска да се променя.