Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Еди-коя-си@.. абсолютно не съм съгласна. Хич, изобщо. Значи въздържах се от коментари по новия епизод, четох  вашите коментари и реших първо да влезна в крачка и тогава да говоря. Обаче тук не мога да го подмина това.
Какви облаци, какви 5лева и ку*венски номера виждате в Еда????
Един път да тропне с крак спрямо Серкан и край, Еда е черната овца. Ама не е така. Колко пъти Серкан я прави на маймуна? Колко пъти й казва, че е свършвало всичко, колко пъти тя ходи след него... Колко пъти Еда се е държала така групо с него пред други хора?? Някой в старата тема го беше описал така хубаво и подробно, но после ще се върна и ще го намеря. Стига така.
Обичал я истински?? КОГА започна да й показва, че я обича истински? Като му дойде яйцето на г*за, че Еда заминава! Кога й каза да не си тръгвала, защото нали така му била казала да каже?? Кога? Когато Еда каза, че напуска!
Кскво искате да направи тя? Винаги е била инатлива, упорита и с рогата напред. Още от първа серия. Тя това няма да го промени и нека не го променя. Защото тя е такава! Той се влюби в нея И защото в такава. Докато промяната, която тя искала от него е нещо различно.
Аз поне не я виждам като вас. Еда е една и съща, когато обича Серкан.
Ама той не е такъв с нея. Ще е тя и само тя.. Кога бе, Серкане? Когвто живееш заедно със Селин или палиш свещи на пудела... Ах, да й подпалиш къдриците, дано..

Не мога да си събера правилно мислите, но си сядам на задните части, за да наваксам набързо, че изпуснах юздите и полудявам 😂😂
Виж сега не ми се карай Hands Point Up какво мисля за Еда си е мой проблем и само аз и единствено аз мога да си го реша и не ми трябват арбитри за личното ми мнение...нито да ми се налагат нечии мнения...аз така я виждам и чувствам и точка....уважавай мнението ми или го подминавай,но не те карам и не си длъжна да се съгласяваш....виждам ,че в тази тема сте една групичка които все едни и същи се съгласявате със собствените си анализи и коментари и съм напълно сиггурна,че всяко чуждо мнение освен вашето ви е напреки..ми сори ,ако темата е само за вас няколкото да не ви изброявам то НАПИШЕТО го и да се знае.....нито ви искам лайковете нито да ме хулите....както аз ви чета и уважавам то и вие го можете....

# 286
Nalbantova, +1
По сценарий Бамби е 6 години по-малка от Серкан. Естествено е да прави повече фасони, тя е още дете. Докато той вече е улегнал млад мъж. (Не ми се търси, на колко години са по сценарий).
Аз да кача един Калпазанин Gift Heart

Как да му се сърди човек ..... ????

# 287
Hands ClapHands Clap Nalbantova , няма изречение, израз, дума или емоция и в двата ти поста, които да не приемам. Абсолютно и безусловно съм съгласна с теб. Hands ClapHands Clap

# 288
Еди-коя-си@.. абсолютно не съм съгласна. Хич, изобщо. Значи въздържах се от коментари по новия епизод, четох  вашите коментари и реших първо да влезна в крачка и тогава да говоря. Обаче тук не мога да го подмина това.
Какви облаци, какви 5лева и ку*венски номера виждате в Еда????
Един път да тропне с крак спрямо Серкан и край, Еда е черната овца. Ама не е така. Колко пъти Серкан я прави на маймуна? Колко пъти й казва, че е свършвало всичко, колко пъти тя ходи след него... Колко пъти Еда се е държала така групо с него пред други хора?? Някой в старата тема го беше описал така хубаво и подробно, но после ще се върна и ще го намеря. Стига така.
Обичал я истински?? КОГА започна да й показва, че я обича истински? Като му дойде яйцето на г*за, че Еда заминава! Кога й каза да не си тръгвала, защото нали така му била казала да каже?? Кога? Когато Еда каза, че напуска!
Кскво искате да направи тя? Винаги е била инатлива, упорита и с рогата напред. Още от първа серия. Тя това няма да го промени и нека не го променя. Защото тя е такава! Той се влюби в нея И защото в такава. Докато промяната, която тя искала от него е нещо различно.
Аз поне не я виждам като вас. Еда е една и съща, когато обича Серкан.
Ама той не е такъв с нея. Ще е тя и само тя.. Кога бе, Серкане? Когвто живееш заедно със Селин или палиш свещи на пудела... Ах, да й подпалиш къдриците, дано..

Не мога да си събера правилно мислите, но си сядам на задните части, за да наваксам набързо, че изпуснах юздите и полудявам 😂😂
Виж сега не ми се карай Hands Point Up какво мисля за Еда си е мой проблем и само аз и единствено аз мога да си го реша и не ми трябват арбитри за личното ми мнение...нито да ми се налагат нечии мнения...аз така я виждам и чувствам и точка....уважавай мнението ми или го подминавай,но не те карам и не си длъжна да се съгласяваш....виждам ,че в тази тема сте една групичка които все едни и същи се съгласявате със собствените си анализи и коментари и съм напълно сиггурна,че всяко чуждо мнение освен вашето ви е напреки..ми сори ,ако темата е само за вас няколкото да не ви изброявам то НАПИШЕТО го и да се знае.....нито ви искам лайковете нито да ме хулите....както аз ви чета и уважавам то и вие го можете....
Къде си наложих мнението? Къде казвам, че само и единствено Еда е права и никой друг?
Къде съм се скарала?
Кога не се е показвало уважение спрямо чудждо/различно мнение в темата+
Както ти не си съгласна с Еда и поведението й, аз не съм съгласна със Серкан.
Темата не е само за нас, няколкото, които да не ни изброяваш, темата е да се обсъжда, коментира и пише в нея.
Някое правило да е нарушено или говорим за "ланската" туршия и колко аспирин слагаме? Не искам да се заяждам, но не може и някой да ме спре да си изкажа мнението. А щом някой пише тук, може и да бъде цитиран, логично. Както аз съм направила и ще продължа да правя, щом имам какво да кажа по неговите думи.
Нито съм решила да променям твоето, нито нечие друго, както това не би се случило и с моето.
Обаче щом казваш, че Еда е такава, онакава и прочие, обоснови се защо мислиш така. Не случайно в предниянпост съм те попитала - Кои са курвенските номера на Еда? В кои облаци витае?
Не един път сме били на различни мнения с другите от "групичката", попти всичко са ОтборСеркан, но това не пречи да се обсъжда и коментира.
Ама никога не са използвани такива изрази за държанието или отношението на героя в сериала.
Когато ще слагаш етикет на някого, то кажи защо го слагаш, а не да хвърлиш бомбата и после да правим панаири.

# 289
  • София
И аз идвам да поразсъждавам малко над поведението на двамата ни любими главни герои. Преди това обаче искам да отбележа, че аз не роптая срещу сценария и накъде отива историята. Уважавам и поздравявам сценаристите, защото, ако не си вършеха добре работата, нямаше така разпалено да коментираме. Да, нуждая се от повече ЕдСер моменти, от повече любов и романтика, от повече близост между нашите, но явно не е дошло времето за тези неща. Единствено продуцентите виня, защото смятам, че не промотират достатъчно добре сериала. Работя в този бранш и го казвам като професионалист. Съвсем обективна съм в случая. Simple Smile

Сега, да премина към разсъжденията си. Колкото и да симпатизирам на Серкан, ще бъда обективна и ще задам няколко реторични въпроса:
1. Кога Серкан каза на Еда, че й вярва, след като грубо и безцеремонно я изгони от дома си пред майка си, Сейфи, Пъръл, Лейля и Енгин, обвинявайки я в кражба? Когато чу “елведа” от нея и вече знаеше, че тя е събрала достатъчно доказателства, за да се оневини сама.
2. Кога Серкан призна на Еда, че е влюбен в нея? Когато Еда приключи всичко между тях (договор, работни и всякакви отношения) и реши да замине за Италия.
3. Защо Серкан разби сърцето й с онова “бити”, което всички помним? Защото вместо да сподели с нея истината, която беше научил, избра да решава вместо нея. Какво направи после? Тичаше по нея, ревнуваше я, държеше й сметка и се опитваше да я командва. Накратко - объркваше я. Хем не искам да съм с теб, хем не мога без теб.
4. Кога се сети, че я иска обратно и ще й признава истината? Когато осъзна, че тя може да се влюби в друг, да бъде с друг.
5. Докога търпя Селин? Колко грешки на Селин прости? Колко суров беше към Селин и колко към Еда? Тук оставям всяка една да си отговори наум, че иначе ще пиша до утре.
6. В колко двусмислени ситуации позволи да попадне със Селин и сега с Балджа? Ситуации, които можеше да предотврати. Които изискват малко такт, досетливост и  емоционална интелигентност. Или тези качества са чужди на нашето момче, или има сериозен проблем във връзките си с жените. Май е второто.

Еда е права, че той я обърква и не е последователен към нея. Колко време продължи “промяната” му и издържа да бъде последователен в действията си? Два епизода или 4-5 дни общо. И отново допусна грешка. Отначалото на сериала къде е сбъркала Еда? Освен че е импулсивна и инатлива, има ли нещо друго, в което да я обвиним? Че се държи детински? Друго?? Не се сещам. Ако някоя от вас се сеща, моля да сподели. С какво и къде толкова е сбъркала Еда? Защото “претенциите” и “капризите” й, както някои от вас ги определиха, не могат да се мерят с гафовете на Серкан. И “гафове” е много меко казано. Като теглим чертата, кой е по-крив ми кажете? Кой повече е наранил другия? Кой е по-прощаващият до момента? Да... Аз ще ви кажа - Серкан, Серкан, Еда. В тази последователност са отговорите. Wink Е как искате момичето да вярва на Серкан? Да му прости и да разкрие сърцето си пред него? Приятелките хубаво й казаха, че Серкан прави няколко крачки, за да направи тя само една. Точно така е справедливо, след всичко сътворено от Серкан до момента. И тъкмо когато тя направи своята крачка, какво стана? Нашият е поканил в този късен час неговата нова служителка, която от два дни работи във фирмата му, поканил я е в дома си, поръчал й е пица и си палят свещи за по-хубава атмосфера. Ами, извинявам се, но нито бих “маркирала” този мъж с целувки, нито бих се унижавала пред Балджа да се карам с нея. Този мъж, ако беше мой, сам щеше да го демонстрира пред Балджа. Спирам дотук. Wink

# 290
  • In the light side of the Moon!
Привет къзларки 🤗

Айдаа стана тя каквато стана, Серкан vs. Еда......
Сакинол момичета, нали сме тук заради ЕдСер, по тяхната любов и харизма се запалихме!!!
Нека запазим добрия тон и позитивната енергия в темата.
Дишай, издишай....омммммм дишай, издишай... 😂😂

Търсих малко баклавички да ви донеса, ама не намерих точно това, което търсих, но пък попаднах на хей този ездач.

Знаете ли на мен какво ми направи впечатление, ЕдСеровите романтични моменти са винаги много кратки - сцената под душа...ами отрязаха я, сцената с глината, ами чок еротична беше, искаше ми се още от нея, танца им на партито, искаше ми се повече погледи, душене, хааа да се целунат.....
някак си много неща ми бяха разхвърляни във вчерашния епизод. Казвам разхвърляни, защото от асансьора ни джитнаха на съвсем друго място, после ни върнаха в ресторанта, вече закусват, изведнъж прелетяхме на друг момент, след това пак в ресторанта, ама ЕдСер стоят навън на тераса ли беше това, какво е.... нещо като на моменти някакво изрязване ми се получи!!!
В асансьора, накрая забравиха защо са там и главната цел- паниката на Еда. Обърнаха да се дракат за договора и тем подобни.....можеше тази сцена да е по съвсем друг начин направена, пък като слязат от асансьора да се дракат.....

Радвам се, че Айшето не се е предала 😂😂😂😂
рейтинга хич не ми хареса, ама кой ли ме пита мен!!!

# 291
# 292
  • Кърджали
Така. Наистина не е хубаво да се използват епитети. Особено груби. Ни за героите, ни за пишещите. Не е приятно и нарушава атмосферата тук. А не за първи път сценаристите и продуцентите предизвикват бурни коментари, но атмосферата не се е изостряла прекалено много и това ми правеше писането тук особено приятно ( не търпя на напрежение, лично аз и от такива среди се изнасян набързо набързо, а тук се чувствам много приятно. Та се надявам да си остане така).
И аз писах, че имаше неща в последните серии с които Еда ме дразнеше. Не съм обяснявала какви, може би ще седна да напиша един пост, а може би ще си го запазя за мен си. Мен и Серкан ме е дразни през сериите, особено до 10та, но тогава не ги коментирах защото аз късно открих сериала, темата още по-късно и когато започнах да пиша тук вече беше догонил таксито да я спира. Но например след скандала за дизайна така ми идеше да удуша Серкан, че ми хареса как и Енгин му направи забележка, а Айдан направо ми идеше да я поздравя. След като ми се поразмина успях да поразмисля и да разбера защо Серкан реагира така. Както и аз бях май единствената в темата, която смяташе че Серкан няма да каже на Еда за инцидента, и май единствено аз го оправдаваб в този случай. Но съм писала, аз имам характер много подобен на неговия и ми е лесно да го разбера. Но пък понякога през неговите действия виждам и своите грешки в отношенията с хората.
Но това не ми пречи да се опитвам да разбера и Еда. Да ѝ симпатизирам, да я оправдая в някои случаи.
Харесвам ги като.двойка. Да, Серкан ми е по-близък, но Серкан без Еда и Еда без Серкан не съществува вече в моята глава.
За мен просто тръгнаха по много лъкатушеща пътека с тези промени. Да Серкан има нужда да се промени, той го усещаше и го правеше неусетно за себе си покрай Еда. Но е най-добре когато човек се променя с преживяното и с опита, който натрупва от грешките си, тогава най-успява да постави новите граници около себе си. А не когато го прави защото друг е поискал това от него, дори и да е заради негово добро. Хареса ми че Еда си зададе снощи въпроса "Трябва ли да променяме любимият си човек и защо го правим". За да го обичаме повече ли (едва ли, понякога дори и ние не харесваме променения ни любим човек защото очакваме едно, а се случва да се получи друго).
Еда и Серкан са толкова различни характери, и двамата остри камъка. И трябва и двамата малко заоблят ръбовете сиз за да се получи спойката между тях. Те ще го направят, защото колкотл и да си лазят взаимно по нервната система - имат най - важното - загрижеността за другият...еда е до него в трудните му моменти, Серкан е до нея, понякога дори с жестове, които иска да останат тайна (помощта са цветарницата, презентациите, заявката, че ако спечели делото срещу медиите обезщетението да се преведе на сиропиталище, защото запомни колко Еда се вълнува от децата в сиропиталището за чиято градина се грижеше, грижата за приятелките ѝ - взе Джерен на работа, даде и шанс въпреки, че Джерен в началото от неопитност и несигурност беше почти провал, даде бързо работа на Мелек. Да, дребни неща, но Серкан преди Еда не би направил нито едно от тези неща. И това са неща, които никой не поиска от него. Серкан ще продължи да се променя, просто защото преживяванията го карат да се променя, а не защото се изисква от него. И Еда ще се промени - ще се научи да не е толкова импулсивна, да изслушва, ще улегне. Тя е още млада, но не е малка, ще се научи и тя.

Оф, аз друго щях да пиша, тъй и тъй роман ще стане, ще си го напиша.
. Селин... Както и очаквах прехвърли топката така че да излезе тя жертва. И до последно вярваш в че ще се получи номера ѝ, но не беше предвидил няколко неща
 Очакваше щче щом тя няма да е с него, дай сега аз ще му кажа че и Еда крие неща от него и той ще я нападне отново. Ама този номер щеше да мине преди няколко месеца.
1.Серкан прощаваше много неща на Селин първо заради общото им минало и защото бяха израснали с мисълта че заедно ще управляват холдинга. Демек има нужда от нея.
2. Селин първа му нанесе удар с продажбата на акциите. Серкан просто там, защото се чувстваше виновен. И беше виновен. С целия цирк който разигра с фалшивият договор, настояването Селин да се раздели с Ферит. Това караше Селин да мисли че той още я иска. Серкан със закъснение осъзна грешката си. Затова - направила си го, добре, продължаваме напред. И пак имаше нужда от нейните 5 процента акции за да задържи холдинга си. Холдинхюгс все още беше много важен за него (колкото и да не осъзнава и сега е важен, не би искал да го изгуби). Та след като толкова пъти Серкан ѝ е прощавал, очакваше и сега да ѝ прости и да излее гнева си срещу Ферит, защото до скоро Серкан му нямаше доверие (Селин пропусна момента че Серкан вече вярваш на Ферит)
2. Ферит и Джерен се оказа в позиция в която Серкан вече беше. Да скриеш нещо, вярвайки че така е по-добре, а след това да разбереш че вече така си се оплел, че да е трудно да си кажеш истината. Затова Серкан изживял нещо подобно успя да прояви разбиране спрямо тях.
3.Серкан вече беше разочарован от Селин. След последните случки между тях беше се появила голяма пропаст и Серкан знаеше че не ми е да ѝ вярва както преди. Осъзнаваш че има нещо, което тя не казва. Хвана се на думите ѝ за Ефе просто защото и той изпитва недоверие към Ефе и винаги е подозирал че Ефе има някаква цел.
4.Но в крайна сметка се получи точно обратното на това, което Селин очакваше. Каза ѝ може да си вървиш, няма да те спирам, прости на Ферит и Джерен и се засили лоялност им помежду им, и не успя да скара Серкан и Еда.

На мен ми хареса идеята с трите желания на Серкан. Първото завърши с катастрофа, второто предполагам ще е ледената пързалка - щом ѝ казва че е искал да отиде там с жената в която е истински влюбен. Остава да видим кое ще е третото...

Иначе и аз съм съгласна че серията снощи беше като отделно сглобени моменти - от тук да вземе, от там малко.. Сцената с глината беше с повече секс и от истински секс, но като пусната от тавана, финалната златен ме прати в недоумение - до преди малко Балджа ги гледаше как ще се изядат на партито, че чак реши да си тръгне по-рано. Кога реши вместо да се прибере да се отбие да види новия си шеф, кога взе адреса му, не предположи ли че след толкова изяжда е с погледи те  може да са решили да се до изядат насаме (дори и да знае че са разделени, тя ги видя заедно и що не ѝ хрумна например че може да са минали към етап сдобряване), кога реши да звъни на вратата му, и накрая кога Серкан който преди секунди беше зад барплота реши да държи ръцете ѝ. Малко такива ми дойдоха - дайте да го сложим па после ще мислим дали пасва.
Поне Пъръл прие предложението за брак на Енгин. Обаче идеята на Ердем още ме праща в шок, аз с моето черно чувство за хумор никога не бих измислила нещо подобно.

Извинете че изписах два романа пост. И пак не написах всичко което мислих да пиша.
А идвах уж с идеята да ви кажа да изровите лйлата на мира 😘
Ако съм досадкла с дългия пост, извинете. Не обещавам че следващият ще е кратък 🙃

# 293
Налбантова, това е моето мнение за Еда. Много ме дразни в момента.В първите серии Серкан беше гаден,но последните серии Еда го раздава голямата работа. Защо е в офиса непрекъснато? Имала нужда от пари?Глупости.И Джерен и Фифи са богати, винаги ще и помогнат.Бизнеса на леля и потръгна, да не говорим за баба и.В офиса е, защото иска да е до Серкан. Иска го, но не си го признава,  а го кара да  се влачи по корем. Голяма наказия, ще кажеш че е убил трите и деца.Непрекъснато демонстрира как ще стане така както тя иска. Победоносно се налага всеки път, когато Серкан каже за нещо не.Голяма началничка.

# 294
  • София
Много си ни е хубаво сериалчето. Разбира се на 100% няма да се хареса на всеки, но пък затова си има много други сериали. За всеки вкус. Аз например не бих се измъчвала да гледам нещо, което не ми харесва. А още по-малко след това да влизам в съответната тема и да го коментирам. Пиша само в тези теми, в които ми харесва сериала, героите и пишещите в него. В другите теми мога само да надникна, какво ново има и до тук.

Понеже наближават най-хубавите празници Коледа и Нова година, в този тежък за целия свят момент, нека малко да си повдигнем настроението с един леко подпийнал Дядо Мраз.

# 295
Здравейте момичета, 🌺🌺🌺
Ще кажа нещо, ние сме тук, защото гледаме този сериал, а го гледаме защото ни харесва! Аз лично съм почти влюбена в него 😍😍😍, в Еда и Серкан в погледите им, в желанието, обичта и топлината, която се чете в очите им. Ако не ми хареваше, изобщо нямаше да гледам, още по-малко да го коментирам. Това за мен е една приказка, която ме разтоварва и отпуска от ежедневието. Аз дори не обръщам внимание на някой неща, например Селин, Алптекин, Балджа изобщо не ме дразнят, те са само преходни персонажи 🙄. Аз чакам да разцъфтява любовта на Еда и Серкан, да се карат, да се целуват, но да са заедно. Това за лайковете, ние да не сме в прогимназията, аз пиша за да си комуникираме и да си споделяме, кой как вижда нещата, ако не ме интересува мнението на момичетата изобщо нямаше да чета, нито да си губя времето да пиша.
Всеки вижда нещата по различен начин и за мен това е интересно, 😜. Аз виждам нещата по моя си начин и от моя ъгъл, защото по друг начин не мога, аз съм си аз, но съм благодарна, че мога да го видя и през очите на всички вас, които имате различен начин на живот, възраст, възприятие за света от мен, мен това ме обогатява!
Благодаря ви момичета, нас ни свързва любовта ни към приказките 😍😍😍
Затова пишете си, изразявайте се, а който не е съгласен може да не чете конкретни мнения.
Аз ще ви чета, защото ме обогатявате!
Лека вечер! 😘😘😘😘😘

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:31 от lady laura

# 296
Aлександра, ти каза всичко, което мисля и аз, благодаря! Blue Heart Забелязвам, че често мисля като теб и за да не повтарям твоите мисли си премълчавам. Описваш всичко много добре!
Аз много си ни харесвам сериала и темата - тук ми харесва, защото всички сме различни и виждаме различно нещата, но никога не се нагрубяваме,а гледаме да се разбираме една-друга и да вникнем в думите си. Грозни епитети са излишни независимо спрямо кого са отправени. Развалят настроението на иначе така приятната тема.
Сериалът го харесвам заради пълните образи: единият епизод се ядосваме на Еда, другият - на Серкан, но винаги си ги обичаме и двамата и най-вече ЕдСер. Sparkling Heart Често мненията ни се различават, но пък винаги стигаме до едно: искаме любовта на ЕдСер и за това се дразним, че вървят бавно един към друг.  Такъв е и живота - всеки има възходи и падения, всеки греши, просто се опитваме да намираме път един към друг, когато видим, че започваме да се губим. Промяната на любимия в чувствителна тема, днес много мислих за това и стигнах до извода, че Еда, разбира се, не го прави с лоши намерения или защото има очаквания някакви, а защото знае, че Серкан има една много по-добра и по-пъстра страна, която трябва всички да видят, а не само тя. Защото той не е робот за какъвто всички го мислят. Посто може би трябваше да остави промените да се случат сами, както бяха започнали, а не да го притиска да се променя.

# 297
Налбантова, това е моето мнение за Еда. Много ме дразни в момента.В първите серии Серкан беше гаден,но последните серии Еда го раздава голямата работа. Защо е в офиса непрекъснато? Имала нужда от пари?Глупости.И Джерен и Фифи са богати, винаги ще и помогнат.Бизнеса на леля и потръгна, да не говорим за баба и.В офиса е, защото иска да е до Серкан. Иска го, но не си го признава,  а го кара да  се влачи по корем. Голяма наказия, ще кажеш че е убил трите и деца.Непрекъснато демонстрира как ще стане така както тя иска. Победоносно се налага всеки път, когато Серкан каже за нещо не.Голяма началничка.
Та тя не един път е казвала, че не иска парите на баба си, не иска помощ от Джерен, Фифи и Мело относно тях. Нв помня в коя серия беше, те й прелдожиха, но тя отказа. И за мен (подчертавам себе си, за да не излиза, че налагам мнение 😂) е права. Ако сега вземе пари от някой, то след време, когато пак й потрябват, пак ли ще взима? Не е редно млада и права жена, като нея, да разчита на помощта на приятели за неща, които може сама да си осигури. Естествено, че иска да е до Серкан, това не го отричам, но имаше смелост на два пъти да си тръгне и двато пъти я връща Серкан, а не тя да се откаже сама о да се върне. Само не мисля, че е чак така началника 😂 Не го е командорила за някои сериозни неща, но няма да продължавам да говоря. Като цяло ще спра, защото някои неща се разбират грешно, всички сме различни, с различни мнения и за да не изглеждам, че си налагам моето - спирам.

# 298
  • Пловдив
Еди-коя-си
Цитат
Затова си дадох почивка от серияла....започна да ме дразни Еда с нейното непокрито самочувствие и реших да си дам почивка,но изглежда тя продължава да витае в облаците и затова няма да го продължа да гледам....не ми харесват глезли от нищото да ми се превъзнясат....ми оцени човека,който те обича истински,а не да му играеш к....номера....погледни се отстрани бе момиче то една красота не е достатъчна трябва и сиво ,което в теб липсва и то много....

Момичета, все пак гледаме Романтична КОМЕДИЯ. Не може ли всичките "глезотии" на Еда относно договора да го възприемаме от комедийната страна, на мен така ми действа, приемам всичко с усмивка.
Както написа Бро, да сложим отново розовите очила и да се потопим в красивата любов на ЕдСер. Нека сериала да ни носи наслада и положителни емоции в това трудно за всички ежедневие.

# 299
  • Кърджали
По-рано някой беше отбелязал че в телефона  а Серкан Еда е записана като Еда Йълдъз. Серкан обича да си я нарича така, с име и фамилия. Но не като спазване на някаква дистанция това си им остана още от началото, когато си повтаряха че се мразят. Той си хареса този начин да я нарича така и често го прави. Дори и когато тя почука на вратата му в онази пиянска негова нощ.
Аз най-добрата си приятелка я наричам по фамилия че и с госпожо преди това. Дори не помня откъде тръгна, но вече почти не може да ми се обърне езика и да я нарека по име...
Време е да разведрим обстановката с нещо. Опитвам се да измисля какъв въпрос да ви задам, за да ви насоча мисълта другаде, ама не мога да измисля. Така ми се спи, а ме чака миене и подреждане на кухнята след боядисването което прави в момента моето магаре..
Идвайте да помагате.. Че цяла нощ ще има да чистя...
Ззасега ви оставям и аз любимият си цитат от книгата на книгите за мен

„Не свири, защо забравило обича. Майстор забравило обича занаят. Клиент забравило обича цигулка. Цигулка забравило обича музикант. Човек забравило себе си обича.“

Общи условия

Активация на акаунт