Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пришълец
Фамилното име на Сейфи е Чичек или нещо подобно, но не започва с Б със сигурност Joy
Бърборанке, разбрахме те, не се съмнявай Kissing Heart
Аз не се напрягам много нито на пробойните в сценария, нито от това, че развитието на героите и действията им невинаги оправдават очакванията ни и това се усеща по настроението и коментарите ни. Правилно. Перфектни хора няма, идеални ситуации -също.
Добре ми е тук, малкото ми бягство от реалността. Дори за рейтинга не се терзая и колко още ще се наслаждаваме на приказката. Достатъчно ми е да ни я разкажат докрай и така както е била замислена първоначално.  Heart

Винаги съм малко назад и докато ви настигна с епизодите вече съм психически подготвена след всичко прочетено по страниците Grinning

Бърборанка си има розови очила, а аз маргаритени бели крилца ... та така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 271
Според мен екипът на сериала си е направил изводите. Снощи до 22.30 часа бяхме с рейтинг около 6. Нещо се прецака последните 30 мин. Видели са къде бъркат, ще си оправят грешките и в събота нещата ще си дойдат на мястото.  Simple Smile

Дано е вярно това , което думаш и да се осъзнаят сценаристите ! Защото... 22 епизод е сниман и приключен все пак и да чакаме доброто развитие от 23 епизод и нататък смятам, че ще е късно...
Даже този фраг спокойно могат да го изрежат и изобщо да не се включва в идващата серия , защото от всякъде е прекалено !

# 272
Аз само се чудя какво стана с историята с бутилките на Санем и Джан от ранобудна птичка, уж в този сериал щяха да я разкажат..

# 273
Фамилното име на Сейфи е Чичек или нещо подобно, но не започва с Б със сигурност Joy

Да фамилното име на Сейфе не започва с буквата Б - https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/oyuncular/rol/903/Seyfi-Cicek - Seyfi Çiçek

Нали имало кастинг и за двама мъже? Може би някой от новите мъже ще е с инициали СБ?

# 274
Слагам и аз розовите очила и си сипвам вино и няма да се ядосвам повече😎🍷

# 275
Бурсинче, вино може, пицата е забранена Wink

# 276
Здравейте , момичета докато ви изчета и сме в нива тема, за което благодаря на домакините🥰
Да ви кажа моето мнение за последните серии също е като вашето няма романтика , харизма ,изненада и любов затова реших да започна сериала от начало да изгледам бавно всичко до момента и така да се опитам да преглътна липсата на емоции в момента.
Подкрепям изцяло подръжничките на Еда, тя е млада и нобременена със злоба ,завистн и интригантство и точно в това и е чарА😘
Искам да попитам Алекс какво казват снощи в лайфа относно запознаството си как , кога и къде😄
Алекс мила благодаря предварително🎁

# 277

Аз виното с баклавичка го консумирам🤭😍

# 278
  • София
А, така, Бурсинче, вино с баклавичка се консумира. Yum

# 279
Аз черпя Wink Revolving Hearts

# 280
Аз черпя Wink Revolving Hearts

😍😍😍🍷Ха наздраве
БРО Няма да се излагаме я🤭

# 281
Заповядайте нещо много горещо и от мен и Керем:

# 282
  • София
В духа на вашето настроение в темата (вино, баклави, сладки гледки и сладки приказки) си спомних, че в началото на темата коментирахме семантиката на всяко първо име, и значението което влагат родителите в Турция кръщавайки децата си! Така както името Серкан означава "водач, началник" от турски ser "глава, отгоре" и kan "кръв", а името Еда означава „добре възпитан“ на турски, то името на новия основен второстепен герой, който ще се появи в еп. 23 носи първо име Семиха! Проверих каква символика носи това име и се оказа, че означава  щедър, а също достоен и велик.  Кой знае, може пък с това значение на името си бабата на Еда да ни изненада и да се окаже такава, каквато би трябвало да е според името си?! Щедра и достойна!

Хубава вечер, момичета и наздраве от мен!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:42 от nrgmama

# 283
Ох, трябва да изкажа всичко, което ми се насъбра в главата, за да се успокоя малко и понеже не мога да се сдържа да не бъда адвокат на Еда (а и щом nrgmama казва да стоя) … ЩЕ ОСТАНА! Не викам, просто по-драматично да изглежда 😂
Хаотично ще говоря, защото не мога да подредя нещата, както ми се иска. Няма да гледам 22 серия, но ще коментирам някои неща. Да предупредя - ако някой не иска да чете защита към Еда, нека подмине този пост. Хвалби към Серкан няма да има, сори.
Искам нещо да попитам. Защо в телефона на Еда, Серкан вече е само Серкан, а тя в неговия е все още Еда Йълдъз? Аз любимите хора не си ги записвам с фамилното им име. Айдан Болат ли е записал майка си?

От една страна си искам Ефе да беше станал истински мръсник, отколкото да влачат само нови персонажи. Неговата физиономия е подходяща и без друго. Погледът му е такъв, че можеше той да върти интрига доста време.

Сега ще кажа какво мисля за промените, които искала Еда да направи в характера на Серкан. Ок, тя се е влюбила в него такъв, какъвто е. Работохолик, затворен, който не се забавлява, не вижда цветното в света, който го заобикаля, но тя видя неговите възможности - с китарата, при водопада.. И естествено, че ще иска да го промени и то към добро. Да стане по-отворен към хората, да се доверява, да се отнася добре с другите, да се извинява, да се забавлява, да се научи да обича. Та кой не би искал да обича? Кой няма нужда от това? Нима са лоши нещата, които тя иска от него? Нима ние самите не искаме хората, които са до нас да бъдат такива? Или искаме един студен като хладилник човек, който да няма емоция и да не изразява такава, да мисли само за работа и да не вижда заобикалящия го свят? Не мисля така. Тя какво да промени в себе си? Инатлива била, ами всеки е инатлив спрямо нещата, които смята за правилни и държи на тях. Има трески за дялане, но не й е нужна някаква жизненоважна промяна, според мен. Винаги е била импулсивна, нима е лошо? Няма лигави неща при нея, няма прищявки и глезотии, никога не е летяла в облаците и да се мисли за незаменима.
Може би е и до самите нас. Не всички биха харесали човек като Еда, както и човек като Серкан. Аз обаче предпочитам хора като Еда, дори да са инатливи, упорити и с рогата напред.. Предпочитам хората, които изпитват емоция, показват емоция и живеят живота така, както трябвя да се живее. За това и не бих харесала начина на живот на Серкан, за мен той е като една консерва, която Еда се опита да отвори, за да му покаже хубавата страна на живота.

Шамарът - смятам го за логичен ако съм в обувките на Еда. Обяснявам защо. Не може ти да си дал договор, в който да пише, че няма право да те докосва, целува, флиртува и т.н. и още при първата целувка да ти омекнат краката и хайде, твоя съм, въпреки всичко, което се е случило до сега . Нека не забравяме, че Еда е горда жена, стои зад решенията си и отстоява позицията си докато може. Очевидно е, че й харесва, но е още по-очевидно, че няма да се предаде като жертва при първата целувка. Това е Еда все пак. Помним в началото как не си каза името, как се изправи гордо и решително пред Серкан Болат. Защитаваше себе си. Серкан как защити себе си при историята със Селин? Интересно и как ще се защити след видяното в края на новата серия.

Ядоса ме и нещо, което гледах на клип. Когато Еда влиза и вижда онези двамата, на Серкан ръцете са пред Пудела и след като се осъзна си прибира ръцете в джоба. Защо? Еда вече те видя, Серкане, не ги прибирай все едно нищо не си правил, все едно не си виновен.
Лицето на Еда беше усмихнато и щастливо, когато влизаше у Серкан, а след сянката и видяното.. Стана още по-прекрасно.

От фрага очите ми останаха в Еда, естествено. Визията й е променена от доста серии насам. Косата по-точно. Страшно гадже, страшно. Обаче за миг се зачудих - това Еда ли е или Ханде?
И е с дънки - РАЗГЕЛЕ! Сложиха дълги крачоли на тези безкрайни крака, най-накрая.

Искам да попитам katrina123 и по-конкретно за пост #145.
"Еда е виновна, че прекалено дълго го разиграва"... Как го разиграва Еда? Тя му каза Битти и после тя тича след него или Серкан направи и двете неща?
Не може да скъсаш с някой, да криеш истината от него толкова време и след това да очакваш, че след една целувка всичко ще е окей.
А за пост #135 искам да попитам следното - какви капризи прояви Еда спрямо Серкан, освен един договор?
Аз ли изпускам серии, като изключа 22...и освен ако там не е капризничила нещо, може би?!

Редактирам се, защото забравих - успокойте се малко и не мислете за финал. ФИНАЛ скоро няма да има. Нашият сериал се движи по един път, който има и своите логични завои. Едни няма да но се харесат, други ще ни се, но както са истинските пътища.. И по нашия ще има завои.

# 284
  • София
Систър, вай бе! Съгласна съм с всяка една дума! С ВСЯКА ЕДНА ДУМА!!! (Не викам. Ама да е по-драматично. Wink)

Знаете какво казвам аз - обичам и двамата, и двамата ме дразнят понякога, но всички сме хора, всички грешим. Не съм за Серкан, не съм за Еда. За ЕдСер съм. Това, което и двамата трябва да направят, за да са щастливи заедно, е и двамата да се пречупят малко. Да правят взаимни компромиси. Да се редуват в това. Да има баланс. Еда като харакатер не смятам, че трябва да се променя кой знае колко. Зрелостта идва сама с годините и опита. Тя трябва да промени някои свои реакции. Серкан имаше и все още има доста неща, които трябва да промени. Но не заради Еда. А заради себе си. На първо място да се научи да поставя граници и да бъде по-категоричен, когато трябва обаче и с когото трябва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт