Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:

Не искам повече тайни

Скрит текст:
Журналистката Фатма: Какво можех да направя, Селин, Ефе ме заплаши с това, да ме изгонят от работа.
Селин: Можеше да ми се обадиш Фатма
Фатма: Права си  Дано не съм те поставил в трудно положение.
Селин: Малко в трудно положение съм, но ще се оправя.
Фатма: Какво ще направиш?
Селин:Ще направя нещо. Както и да е, добре, ще се чуем. Никой няма да се държи все едно не се е случило нищо.
Ферит:Серкан, искам да говоря нещо с теб, имаш ли време?
Серкан: Става.
Селин:Серкан
Серкан :Да.
Селин:Може ли да поговорим, от сутринта се опитвам да се свържа с теб.
Серкан: Всеки иска да говори, тогава да поговорим
Селин:Това, което аз искам да кажа, засяга всички.
Серкан : Страхотно
Еда: Аз трябва ли да остана?
Селин:Моля
Серкан:Добре, слушаме те
Селин: Първо трябва да отбележа, че да сваля този товар от раменете ми ще ме направи много щастлива. Да започна така, всички, включително и аз, скрихме нещо от теб. Всички сме част от тази измама. Човекът, който даде на медиите договора ви с Еда е Ферит
Ферит:Не беше точно така.
Селин :Ферит, да не обсъждаме сега детайлите. Аз се постарах новината да не се разпространи в медиите. Направих го за да предпазя теб и Ферит. Но така, се оказа че нещо от теб. И остават Еда и Джерен.
Еда: Кажи каквото искаш, аз нямам от какво да се страхувам.
Селин: Еда и Джерен знаеха всичко, не ти казаха нищо.
Джерен : Не можаха да ти кажат.
Селин: И Ефе...
Серкан : Какво е станало с Ефе
Селин: Ефе знаеше всичко и ме изнудване да му продам акциите си. Аз не му продадах акциите си. Сега съм тук и разказвам цялата истина. Това е
Серкан : Има ли друго? Тайна, шантаж, нещо друго идва ли ти на ум.
Джерен:Според мен няма, нали, Селин?
Селин :Всъщност има
Серкан : Добре
Селин : Искам да напусна позицията си на PR във фирмата. И да ти предам моите акции.
Серкан :И откъде измисли това? Защо?
Селин :Нямам задни мисли. Но мисля че имам нужда от ново начало. Ще го направя. .
Серкан :Добре, щом така искаш, така да е.
Селин : Няколко дни още ще съм по тук. Ще се видим.
Серкан : Така... Съдружникът ми и адвоката ми. Двамата на които най много трябва да вярвам. Ако на вас не мога да вярвам, значи не мога да разчитам на никого в тази фирма. Не е ли така?
Ферит : Беше много глупава и много голяма грешка. Нямам с какво да се Оправдаят. Съжалявам.
Джерен : Веднъж като скриеш нещо ьвсипко се обърква едно след друго.
Серкан :Да.
Джерен :И все не можеш да го оправиш
Ферит : Исках да ти кажа, но все нешо ми пречеше. И да си призная, страхувах се,Серкан. Да загубя доверието ти, да те нараня...
Серкан : Прав си, Ферит, затова реши че е по-правилно да печелиш доверието ми с лъжа.
Ферит: Прав си. Но знаеш, понякога става така.
Серкан: Да..
Ферит : Касваш една лъжа и после не може да излезеш от нея. Принуден си да я продължиш.
Серкан : Така е, разбирам. Понякога става така. Затова ще забравим. Става ли? Повече такова нещо няма да се случва.
Джерен :Повече никога няма да се случи нещо такова.
Серкан:Добре, в тази фирма не искам повече тайни, изнудване или нещо такова
Джерен : Ясно
Серкан:Може да излезете. Лека работа
Джерен :Благодаря
Серкан :Еда, на теб не съм ти казал че може да излезеш. С теб ще си поговорим насаме. Така. Излъгала си ме.
Еда:Знаеш че нямам вина, нали
Серкан :Но си скрила нещо от мен
Еда :Да, но
Серкан :Но какво? Какво? Можеше да ми кажеш, нали?
Еда. Какво искаш, да ти се извинявам ли?
Серкан:Ами, според мен за нещо такова, просто едно извинение няма да е достатъчно
Еда: А, ти искаш да се възползваш от тази ситуация, така ли? Или така си мисля?
Серкан : Грешката, която си направила, трябва да си има цена, мисля
Еда: Каква цена?
Серкан : Трябва да си помисля, но може да се сериозно наказание
Еда :Нака?
Серкан :Да
Еда: Какво да правя? Да стоя на един крак ли?
Серкан :Не, няма да е нещо толкова просто.Извинявай, кажи Сейфи. Сега ли? Какво? Добре, разбрах, идвам.
Енгин: Привет? Какво правите?
Серкан : Енгин, после е говорим, но искам да те помоля нещо.
Енгин :Става
Серкан : Ще провериш ли къде е Ефе?
Енгин :Къде е, знаю че е в Италия.
Серкан :И аз мисля така, но има някаква цел. Иначе нямаше да изнудва Селин.
Енгин : Така ли? Добре, ще проверя.
Серкан : Ние имаме малко работа. Докато не съм забравил, да кажа, трябва да намерим нов PR. Лейля ще приготви списък, ще го погледнеш ли?
Енгин : Добре, ще го погледна, но аз не мога да провежда срещите, трябва да съм на строежа. Ти ще се срещнеш с всички.
Серкан: Добре, аз е го направя, утре сутринта. Да
Еда:Какво ти каза Сейфи? Нещо лошо ли?
Серкан :Свързано с майка ми.
Трябва да отида до вкъщи. Не била добре. Искаш ли да дойдеш?
Еда: Добре, да отидем
Серкан :Хайде

Коментара на момичетата за трите желания

Скрит текст:
Енгин:Братле, като сме заедно, сме много добре.,Влюбени сме, обичаме се, такива неща. Но когато стане въпрос за брак, за семейство, тя се променя изцяло.
Серкан: Какво да ти каж, Пъръл е влюбена в работата си. Може би мисли че брак ще навреди на кариерата ѝ.
Енгин: Не, не мисля. Нма връзка с работа, с кариерата. Има друго нещо. Но не мога да разбера какво.
Серкан: Нали живеете заедно, може би, веро, се страхува, че любовта може да се изчерпи
Енгин :Тогава да каже така. Боже Боже, защо не го казва.
Серкан:Защо не казва ли? Енгин, не се прави че не познаваш Пъръл. За да разбереш жена като Пъръл, трябва се съсредоточиш не върху това, което казва, а върху това, което не казва.
Енгкн :Да.. Братле, защо това връзките са толкова сложно нещо. Не мога да разбера.
Серкан :  За това си много прав
Енгин : Е, при вас как е? Продължаваш ли с промяната?
Серкан : Старая се. Но малко и Еда трябва д се постарае.
Енгин: Защо?
Серкан : Все пак скри нещо от мен. Затова наказанието ѝ е правото ми на 3 желания.
Енгин : Трк желания?
Серкан :Точно така.
Енгин :Тя какво каза

Еда: Какво да кажа. Казах първо да чуя желанията, пък после ще видим.
Фифи: Този пък за какъв се мисли?
Мело: Не знам за какъв се мисли, но явно мисли приятелката ни за духът на Аладин.
Джерен :Според мен този път Серкан е действал умно, признавам му го.
Фиди:Извинявай, ама кое му е умното?
Джерен :Момиче, първо ти е любопитно. Мислиш си какво ли ще поиска. Хем вълнуващо, хем романтично. Нещо поддържащо връзката в динамика, важни неща.
Мело: да ви кажа ли нещо, според мен този път си го заслужи. Няма да те лъжа, заслужи си го. Много кри за договора, Серкан сега като разбра..
Фиги: И сега по принуда да изпълнява всичко каквото поиска ли?
Мело: Не
Еда: Не, не говори глупости... Как ще правя каквото поиска.
Мело: А, не става така, има си граници...

Фифи :Срамота.
Айфер: Какво е това срамно
Мело: како Айфер, за ние си говорихме за... За времето.
Еда: Да за времето. Липсва ни лятото.
Айфер :Какво ви липсва пък, само се пържехме
Мело: Дините, пъпешите, сладоледите
Джврен:Летните нощи, звездите, ароматът на цветните градини
Фифи:виж ти, всеки си имал по три желания готови

Затова си дадох почивка от серияла....започна да ме дразни Еда с нейното непокрито самочувствие и реших да си дам почивка,но изглежда тя продължава да витае в облаците и затова няма да го продължа да гледам....не ми харесват глезли от нищото да ми се превъзнясат....ми оцени човека,който те обича истински,а не да му играеш к....номера....погледни се отстрани бе момиче то една красота не е достатъчна трябва и сиво ,което в теб липсва и то много....

# 256
  • Кърджали
БРО, заедно сме с розовите очила да ти кажа. След едно преспиване и гледане на серията отново решавам да не се ядосвам много много. Всеки си има своето право на грешки. И Еда, и сценаристите и Серкан. Май свикнах е да очакваме от Серкан да е почти безгрешен в опитите си да си върне Еда, но и той е човек.
Мисля си че пак хаштага беше успешно избран. Някак си цялата серия вървеше към това ситуациите да покажат на Еда че с много изисквания и дърпане може да отегчи Серкан и да погледне леко настрани (сега ние знаем че на него не му минава друга през ума), да реши, че няма да даде Серкан на първата изпречила се на пътя им. Серкан вече няколко дни поред Осъзнаваш че не може да си позволи да загуби Еда, защото тя е дъгата е неговия живот (както се изрази снощи). Сега е време и Еда да включи тоИ бушон в главата си.
А безгрешни хора няма.
Знаем ли фамилията на Срйфи? Да насочи Балджа към него.
Че сега Серкан и Еда ще си има друг проблем под формата на юардинска баба
Но като цяло чакам си съботата.
Пак прегледах и лайфа от снощи. Тези двамата са страхотен а нтидепресант. Такава доза е нужна всеки ден по три пъти на ден дори..Хубавото е ай че всички около тях са същите шемети. Синко облечи се, момчето киь майка ти каза да се облечеш 😂

# 257
  • София
Sister, понеже вчера те нямаше, а ме помоли за кратък обзор на епизода, правя го специално за теб:

Линк с видео > https://www.instagram.com/p/CIvc6_LjuLR/?igshid=et2kfasjcgoe
Кажи на Хандемий (като се видите/чуете другия път) да ползва по-мазен гланц, че нашето момче залепна за нея. 😅

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:21 от Бърборанка с розови очила

# 258
Бърборанка, направо ме сърби да си сменя аватара JoyHeart Eyes

# 259
За настроение Wink

Revolving Hearts

Продуцентите обещават за еп. 23 наистина любовта да е на 100 % (досега малко не познаха, ама карай .... )

# 260
На тези проценти вече не се връзвам.... за втори път ни прекараха.. една сцена с глина не компенсира целия епизод и особено края му..

# 261
На третия път може и да ги улучат Wink Какво да направим ... слабички по математика  Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Нашият калпазанин каза ли си трите желания, че вчера не бях много на кеф и нямам спомен? (Много се  изнервих не толкова, че новата е там, ... отколкото, че нашия Убавец щял да яде пица. Откога Серкан Болат яде пица ... ???? Simple Smile)

# 262
Защо ли започвам хич да не им вярвам на тези продуценти и техните обещания за любов...Или явно моите критерии за ашк не са като техните...Явно нищо не разбирам...И моля, Сейфи не е за Балджа, какво ви е направил?
И да, прочетох много грозни епитети в някои постове относно образа на Балджа ханъм преди имаше и за Селин, ами не ми хареса, но това си мой проблем, само констатирам. Rolling Eyes

# 263
Еди-коя-си@.. абсолютно не съм съгласна. Хич, изобщо. Значи въздържах се от коментари по новия епизод, четох  вашите коментари и реших първо да влезна в крачка и тогава да говоря. Обаче тук не мога да го подмина това.
Какви облаци, какви 5лева и ку*венски номера виждате в Еда????
Един път да тропне с крак спрямо Серкан и край, Еда е черната овца. Ама не е така. Колко пъти Серкан я прави на маймуна? Колко пъти й казва, че е свършвало всичко, колко пъти тя ходи след него... Колко пъти Еда се е държала така групо с него пред други хора?? Някой в старата тема го беше описал така хубаво и подробно, но после ще се върна и ще го намеря. Стига така.
Обичал я истински?? КОГА започна да й показва, че я обича истински? Като му дойде яйцето на г*за, че Еда заминава! Кога й каза да не си тръгвала, защото нали така му била казала да каже?? Кога? Когато Еда каза, че напуска!
Кскво искате да направи тя? Винаги е била инатлива, упорита и с рогата напред. Още от първа серия. Тя това няма да го промени и нека не го променя. Защото тя е такава! Той се влюби в нея И защото в такава. Докато промяната, която тя искала от него е нещо различно.
Аз поне не я виждам като вас. Еда е една и съща, когато обича Серкан.
Ама той не е такъв с нея. Ще е тя и само тя.. Кога бе, Серкане? Когвто живееш заедно със Селин или палиш свещи на пудела... Ах, да й подпалиш къдриците, дано..

Не мога да си събера правилно мислите, но си сядам на задните части, за да наваксам набързо, че изпуснах юздите и полудявам 😂😂

# 264
  • Кърджали
На третия път може и да ги улучат Wink Какво да направим ... слабички по математика  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей така Серкан да ходи да иска прошка от Еда за глупостта да пусне Балджа при Сириус. 🙃🙃🙃

# 265
Алекс... ако така и иска прошка веднага ще му прости, не знам коя жена би устояла на такава гледка 🤯❤

# 266
. Някак си цялата серия вървеше към това ситуациите да покажат на Еда че с много изисквания и дърпане може да отегчи Серкан и да погледне леко настрани 😂

Айде сега сменете мястото на Еда със сценарийния екип и Серкан с драгия зрител... Мнооого вярно нещо каза Серкан в епизода... Че любовта на един мъж /разбирай зрителската публика/ може да не изтърпи капризите на една жена /разбирай сценаристите/... Та и ние така...

П.П. Знаете онази приказка за отровата и лекарството... Че зависи от дозата и мярката... Дали ще прецакаш или занулиш един сериал или пък ще го задържиш и застопориш, зависи от мярката и баланса... Не може да даваш само кавги и недоразумения, да внасяш еднотипни интриги, а да ти се губи основното, с което си започнал - стремежа на всеки към разбирателство, нужда от другия, близост, романтика и красиви моменти... Мое мнение, впрочем...

# 267
Между другото, този цитат на Серкан "Капризите на една жена могат да уморят любовта на мъжа" много ми допадна и мисля, че може да се отнесе за много ситуации, не само за тази конкретна или тази, която mury9  казва.
Забелязвам, че от Серкан излизат много думи и мисли, които много ми харесват и много често много ме докосват, усещам се, че после много разсъждавам над тях.

# 268
Според мен екипът на сериала си е направил изводите. Снощи до 22.30 часа бяхме с рейтинг около 6. Нещо се прецака последните 30 мин. Видели са къде бъркат, ще си оправят грешките и в събота нещата ще си дойдат на мястото.  Simple Smile

# 269
Селин наистина се измъкна по терлици:
"Всички сме част от тази измама. Човекът, който даде на медиите договора ви с Еда е Ферит" - Тази й реплика не е 100% вярна - Еда и Джерен не участваха в измамата, а Ферит го направи неосъзнато - не му мина през ума, че Каан ще използва снимката.
Тези, които са част от измамата са Каан - който се свърза с журналистката и Селин, която плати подкупа, и Ферит(неосъзнато)

Ферит се опита да я прекъсне - ама Селин не му даде шанс да обясни и продължи с нейната версия: "Ферит, да не обсъждаме сега детайлите. Аз се постарах новината да не се разпространи в медиите. Направих го за да предпазя теб и Ферит." - Селин изтъква добрите си намерения!

Селин, естествено не пропусна да отбележи, че Еда и Джерен са знаели всичко, не не са казали на Серкан.

Идеята на Селин беше да се махне от холдинга, казвайки истината, представяйки се като жертва на шантаж и да изтъкне лоялността си пред Серкан.

Старият Серкан не би реагирал толкова спокойно.
Селин може би е смятала, че Серкан ще се ядоса и затова се опита да спаси собствената кожа.
Но вече го няма студеният ядосан и вечно крив Серкан.

И този разговор дори измести фокуса от последните събития и припадъка на Еда пред медиите.
Както и да е, Серкан се зарадва на 5% от Селин.

А за Балджа.... хем вкараха интересна актриса, хем пуснаха тия коментари - "многото капризи, отегчават любимия", "яж картофа сега, че ще изтине" - Серкан я пусна в дома си и дори забрави Еда за момент. Намекът на Алптекин - не прави моите грешки, Еда е човекът за теб. Ако стъпи накриво и даде надежди на Балджа - Еда ще се сближи бързо с бабата.

Появата на бабата ще е трус - Серкан не й вярва, Еда я ненавижда.
Бабата ще е против връзката на Серкан и Еда, дано само не почне да плете интриги с Балджа. Серкан ще трябва да спечели доверието на бабата в личен план.
Еда може да не иска да работи с баба си, ама тук се надявам Серкан да я убеди.

Общи условия

Активация на акаунт