Не искам повече тайни
Селин: Можеше да ми се обадиш Фатма
Фатма: Права си Дано не съм те поставил в трудно положение.
Селин: Малко в трудно положение съм, но ще се оправя.
Фатма: Какво ще направиш?
Селин:Ще направя нещо. Както и да е, добре, ще се чуем. Никой няма да се държи все едно не се е случило нищо.
Ферит:Серкан, искам да говоря нещо с теб, имаш ли време?
Серкан: Става.
Селин:Серкан
Серкан :Да.
Селин:Може ли да поговорим, от сутринта се опитвам да се свържа с теб.
Серкан: Всеки иска да говори, тогава да поговорим
Селин:Това, което аз искам да кажа, засяга всички.
Серкан : Страхотно
Еда: Аз трябва ли да остана?
Селин:Моля
Серкан:Добре, слушаме те
Селин: Първо трябва да отбележа, че да сваля този товар от раменете ми ще ме направи много щастлива. Да започна така, всички, включително и аз, скрихме нещо от теб. Всички сме част от тази измама. Човекът, който даде на медиите договора ви с Еда е Ферит
Ферит:Не беше точно така.
Селин :Ферит, да не обсъждаме сега детайлите. Аз се постарах новината да не се разпространи в медиите. Направих го за да предпазя теб и Ферит. Но така, се оказа че нещо от теб. И остават Еда и Джерен.
Еда: Кажи каквото искаш, аз нямам от какво да се страхувам.
Селин: Еда и Джерен знаеха всичко, не ти казаха нищо.
Джерен : Не можаха да ти кажат.
Селин: И Ефе...
Серкан : Какво е станало с Ефе
Селин: Ефе знаеше всичко и ме изнудване да му продам акциите си. Аз не му продадах акциите си. Сега съм тук и разказвам цялата истина. Това е
Серкан : Има ли друго? Тайна, шантаж, нещо друго идва ли ти на ум.
Джерен:Според мен няма, нали, Селин?
Селин :Всъщност има
Серкан : Добре
Селин : Искам да напусна позицията си на PR във фирмата. И да ти предам моите акции.
Серкан :И откъде измисли това? Защо?
Селин :Нямам задни мисли. Но мисля че имам нужда от ново начало. Ще го направя. .
Серкан :Добре, щом така искаш, така да е.
Селин : Няколко дни още ще съм по тук. Ще се видим.
Серкан : Така... Съдружникът ми и адвоката ми. Двамата на които най много трябва да вярвам. Ако на вас не мога да вярвам, значи не мога да разчитам на никого в тази фирма. Не е ли така?
Ферит : Беше много глупава и много голяма грешка. Нямам с какво да се Оправдаят. Съжалявам.
Джерен : Веднъж като скриеш нещо ьвсипко се обърква едно след друго.
Серкан :Да.
Джерен :И все не можеш да го оправиш
Ферит : Исках да ти кажа, но все нешо ми пречеше. И да си призная, страхувах се,Серкан. Да загубя доверието ти, да те нараня...
Серкан : Прав си, Ферит, затова реши че е по-правилно да печелиш доверието ми с лъжа.
Ферит: Прав си. Но знаеш, понякога става така.
Серкан: Да..
Ферит : Касваш една лъжа и после не може да излезеш от нея. Принуден си да я продължиш.
Серкан : Така е, разбирам. Понякога става така. Затова ще забравим. Става ли? Повече такова нещо няма да се случва.
Джерен :Повече никога няма да се случи нещо такова.
Серкан:Добре, в тази фирма не искам повече тайни, изнудване или нещо такова
Джерен : Ясно
Серкан:Може да излезете. Лека работа
Джерен :Благодаря
Серкан :Еда, на теб не съм ти казал че може да излезеш. С теб ще си поговорим насаме. Така. Излъгала си ме.
Еда:Знаеш че нямам вина, нали
Серкан :Но си скрила нещо от мен
Еда :Да, но
Серкан :Но какво? Какво? Можеше да ми кажеш, нали?
Еда. Какво искаш, да ти се извинявам ли?
Серкан:Ами, според мен за нещо такова, просто едно извинение няма да е достатъчно
Еда: А, ти искаш да се възползваш от тази ситуация, така ли? Или така си мисля?
Серкан : Грешката, която си направила, трябва да си има цена, мисля
Еда: Каква цена?
Серкан : Трябва да си помисля, но може да се сериозно наказание
Еда :Нака?
Серкан :Да
Еда: Какво да правя? Да стоя на един крак ли?
Серкан :Не, няма да е нещо толкова просто.Извинявай, кажи Сейфи. Сега ли? Какво? Добре, разбрах, идвам.
Енгин: Привет? Какво правите?
Серкан : Енгин, после е говорим, но искам да те помоля нещо.
Енгин :Става
Серкан : Ще провериш ли къде е Ефе?
Енгин :Къде е, знаю че е в Италия.
Серкан :И аз мисля така, но има някаква цел. Иначе нямаше да изнудва Селин.
Енгин : Така ли? Добре, ще проверя.
Серкан : Ние имаме малко работа. Докато не съм забравил, да кажа, трябва да намерим нов PR. Лейля ще приготви списък, ще го погледнеш ли?
Енгин : Добре, ще го погледна, но аз не мога да провежда срещите, трябва да съм на строежа. Ти ще се срещнеш с всички.
Серкан: Добре, аз е го направя, утре сутринта. Да
Еда:Какво ти каза Сейфи? Нещо лошо ли?
Серкан :Свързано с майка ми.
Трябва да отида до вкъщи. Не била добре. Искаш ли да дойдеш?
Еда: Добре, да отидем
Серкан :Хайде
Коментара на момичетата за трите желания
Серкан: Какво да ти каж, Пъръл е влюбена в работата си. Може би мисли че брак ще навреди на кариерата ѝ.
Енгин: Не, не мисля. Нма връзка с работа, с кариерата. Има друго нещо. Но не мога да разбера какво.
Серкан: Нали живеете заедно, може би, веро, се страхува, че любовта може да се изчерпи
Енгин :Тогава да каже така. Боже Боже, защо не го казва.
Серкан:Защо не казва ли? Енгин, не се прави че не познаваш Пъръл. За да разбереш жена като Пъръл, трябва се съсредоточиш не върху това, което казва, а върху това, което не казва.
Енгкн :Да.. Братле, защо това връзките са толкова сложно нещо. Не мога да разбера.
Серкан : За това си много прав
Енгин : Е, при вас как е? Продължаваш ли с промяната?
Серкан : Старая се. Но малко и Еда трябва д се постарае.
Енгин: Защо?
Серкан : Все пак скри нещо от мен. Затова наказанието ѝ е правото ми на 3 желания.
Енгин : Трк желания?
Серкан :Точно така.
Енгин :Тя какво каза
Еда: Какво да кажа. Казах първо да чуя желанията, пък после ще видим.
Фифи: Този пък за какъв се мисли?
Мело: Не знам за какъв се мисли, но явно мисли приятелката ни за духът на Аладин.
Джерен :Според мен този път Серкан е действал умно, признавам му го.
Фиди:Извинявай, ама кое му е умното?
Джерен :Момиче, първо ти е любопитно. Мислиш си какво ли ще поиска. Хем вълнуващо, хем романтично. Нещо поддържащо връзката в динамика, важни неща.
Мело: да ви кажа ли нещо, според мен този път си го заслужи. Няма да те лъжа, заслужи си го. Много кри за договора, Серкан сега като разбра..
Фиги: И сега по принуда да изпълнява всичко каквото поиска ли?
Мело: Не
Еда: Не, не говори глупости... Как ще правя каквото поиска.
Мело: А, не става така, има си граници...
Фифи :Срамота.
Айфер: Какво е това срамно
Мело: како Айфер, за ние си говорихме за... За времето.
Еда: Да за времето. Липсва ни лятото.
Айфер :Какво ви липсва пък, само се пържехме
Мело: Дините, пъпешите, сладоледите
Джврен:Летните нощи, звездите, ароматът на цветните градини
Фифи:виж ти, всеки си имал по три желания готови
Затова си дадох почивка от серияла....започна да ме дразни Еда с нейното непокрито самочувствие и реших да си дам почивка,но изглежда тя продължава да витае в облаците и затова няма да го продължа да гледам....не ми харесват глезли от нищото да ми се превъзнясат....ми оцени човека,който те обича истински,а не да му играеш к....номера....погледни се отстрани бе момиче то една красота не е достатъчна трябва и сиво ,което в теб липсва и то много....