Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Сега, като гледах отново финалната сцена от снощи си мисля, че беше излишна. По-интересно щеше Еда да се появи когато мъжете се бяха събрали. Щеше да е забавно. И рейтинга нямаше да е такъв.От къде измислиха тая Балджа сега. Вярно, че Еда я избра, ама.. Или първо да беше почукала Еда, а после Балджа, Еда да и отвори вратата на тая.  Пак щеше да има интрижка, без да остава горчивина в края на епизода.

# 241
  • Пришълец
"Бях си казал, че ще дойда тук с жената, в която съм наистина влюбен... Тази жена си ти!" Heart Nature Snowflake

Стана ми навик да преглеждам финалната сцена от новия епизод преди да съм изгледала предишния, та онова, което забелязах при повърхностния преглед, който направих е, че тая сценка нещо наистина не се връзва с цялостната концепция на сериала до момента. И вината не е в сценаристите щото и преди се е случвало нещо необяснимо за драгия зрител. Като романтиката измежду воалите, хич не разбрах как се стигна дотам, не беше в точния момент, някак изневиделица 33uu
Но, не е каквото изглежда и с Балджа в случая, щом не можах да се издразня истински на Серкан Stuck Out Tongue Closed Eyes Сърничка той си я гледа с обожание, сигурно на Ханде чак ѝ омекват коленете при влюбения поглед, който ѝ мята Керем от името на Серкан
 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
  • София
Неделен привет от мен, момичета.
След късното лягане снощи, задължително денят ми започна с чаша горещо, ароматно, турско кафе

Няма засега да се изказвам по серията, защото искам да я изгледам с бг. субтитри. Така откъслечно нямам реална представа от събитията. Кой, какво и защо е направил. Общо на мен определено ми хареса. Движи се по зададения сценарий. Събитията си следват своя ход. Има любов, ревност, сръдня, сдобряване, отново любов. Както е и в живота. Няма идеална връзка. За рейтинга не се притеснявам, след като и този на "Осман завоевателят" също е с паднал с 1 пункт от предишната седмица.

По повод дискусията за обръщението към Ханде с "Хандемиий" според мен това е  гальовно, умалително обръщение. Както при нас се обръщаме към някой много близък или любим наш човек с умалително име. Например на Петя аз казвам "Петенце". Така ми звучи и Хандемиий.

Отново изгледах живото включване на Ханде и Керем. Имах чувството, че тези двамката съвсем забравиха, че са в ефир. Виждала съм и други екранни двойки в предаване. Колкото и да се усмихват и да демонстрират близост, все пак се чувства, че са колеги. Снощи Ханде и Керем се държаха, като двама, които искат да си кажат много и за тях времето все не стига. Те бяха превъзбудени, то се виждаше с просто око. Не спряха да се смеят. Как за минута не станаха сериозни.  Керем толкова видимо се израдва, когато на екрана се появи Ханде. Започна да се върти, да си търка очите, едни такива неспокойни жестове. Точно като влюбен юноша, който ухажва едно красиво момиче и не може да прикрие вълнението си. Ханде също. Не знам на кой етап са от свалката, но оперделено са много сладки. Хареса ми и това, че Керем, въпреки съпротивата на Ханде, разказа как са се запознали и как се е стигнало до съгласието за този проект. Радвам се, че той се осъществява, защото двамата са една невероятна двойка. Какво нещо е влюбеният човек. Без да осъзнава той предава емоциите си и в работата и на околните.

# 243
И аз изгледах финалната сцена, и изобщо целия епизод, отново. И не се дразня много на Серкан, по - скоро се дразня на Балджа. Тя много настоятелнос искаше да влезе, той се опитваше да я отпрати на няколко пъти, но тази новата гарга настоява и това е. Не мисля, че Серкан ще остави Еда да остане с грешно впечатление от видяното, но и на Бамби ще й светне лампата, че трябва да си пази повече своето и да се бори за него. Серкан е ясно, че няма да погледне на Балджа с други очи, колкото и тя да се опитва, но все още мисля, че би се възползвал от ситуацията, за да помогне на Еда да се събуди малко и да се осъзнае. А сцената с глината беше толкова еротична, та чак ми се прииска да заведа ММ на частен курс по грънчарство като си дойде 😃
Балджа е необходимото зло, още го мисля, и мк се струва, че няма да се пречка много, много. Серкан знае коя иска до себе си и не би отклонил поглед.
А и сцената с кънките и признанието на Серкан от фрага е много обещаващо, така че мисля, че ситуацията с Балджа ще я преодолеят бързо. Време е Еда малко да покаже любов на нашия РоБо. ❤❤ Има нужда и той малко да му се стопли сърчицето от мили думи и жестове на Еда. Сигурна съм, че като види, че тя идва при него изненадващо с пуканките в ръка, веднага ще разкара Балджа, а пък може и Еда малко да покаже, че този мъж е нейн: да иде да го целуне, както направи пред Селин.

# 244
  • София
Момичета, от вчера тръгвам да ви обяснявам откъде идва това Хандемий, отнасям се с друго и не публикувам поста. Значи... преди време бяха питали Ханде точно за това “мий” и тя обясни, че означава буквално “мяу” (на нашенски). Смисъл ние казваме, че котето казва “мяу”, кучето - “бау”, кравата “муу” и т.н. В Турция казват “мий” явно. И понеже тя много обича котки, още от малка, приятелите й, близките й я наричали така - “Хандемий”. Затова се е кръстила така в Инстаграм навремето, затова и профилната й снимка е с котка. А Керем защо я нарича така - той си знае. Явно му харесва. Simple Smile

# 245
Ама как да не я нарича така.. то Хандемий произнесено от Керем и този негов глас сигурно направо я разтапя.. 😃❤

# 246
Да такава игра не е ок. Ама... да не забравяме, че Серкан вече я е играл.
В момента, в който забеляза ревност у Селин - хвана първата жена до него, за да предизвика още ревност у Селин и да я раздели с Ферит.

Не е редно да използва Балджа. Ама какво да се прави...

То не беше
1) Серкан с Еда, за да ревнува Селин
2) Енгин с Джерен, за да ревнува Пъръл
3) Ферит с Джерен, за да ревнува Селин
4) Айдан с грънчаря, за да ревнува Алптекин
5) Ердем с Лейля, за да ревнува Фифи

и сега 10 епизода ще гледаме
6) Серкан с Балджа, за да ревнува Еда - докато Балджа не признае чувствата си и не почне да се бърка така, че да вреди на Еда

Ето с това съм напълно 100% съгласна. Всичко е на мястото си и споделя моите впечатления и мнение !

За рейтинга. Нормално е да падне, защото лично аз имам чувството, че повече се набляга на интригата и драмата, вместо на любовта и смеха. Някак си се нарушава баланса и вместо да се отпусна и да се кефя на макс, аз се натоварвам с такива образи като Балджа и недвусмислени действия, както от страна на Серкан, така и на Еда. Да, наясно съм, че трябва да е така, но просто на мен интригите ми идват наистина в повече! Няма баланс... Любовта е толкова оскъдна при тях, че не е истина. Не можем да им се зарадваме като хората.

Айше значи не е сменена и продължава да пише сценария, надявам се?

# 247
  • Кърджали

Не искам повече тайни

Скрит текст:
Журналистката Фатма: Какво можех да направя, Селин, Ефе ме заплаши с това, да ме изгонят от работа.
Селин: Можеше да ми се обадиш Фатма
Фатма: Права си  Дано не съм те поставил в трудно положение.
Селин: Малко в трудно положение съм, но ще се оправя.
Фатма: Какво ще направиш?
Селин:Ще направя нещо. Както и да е, добре, ще се чуем. Никой няма да се държи все едно не се е случило нищо.
Ферит:Серкан, искам да говоря нещо с теб, имаш ли време?
Серкан: Става.
Селин:Серкан
Серкан :Да.
Селин:Може ли да поговорим, от сутринта се опитвам да се свържа с теб.
Серкан: Всеки иска да говори, тогава да поговорим
Селин:Това, което аз искам да кажа, засяга всички.
Серкан : Страхотно
Еда: Аз трябва ли да остана?
Селин:Моля
Серкан:Добре, слушаме те
Селин: Първо трябва да отбележа, че да сваля този товар от раменете ми ще ме направи много щастлива. Да започна така, всички, включително и аз, скрихме нещо от теб. Всички сме част от тази измама. Човекът, който даде на медиите договора ви с Еда е Ферит
Ферит:Не беше точно така.
Селин :Ферит, да не обсъждаме сега детайлите. Аз се постарах новината да не се разпространи в медиите. Направих го за да предпазя теб и Ферит. Но така, се оказа че нещо от теб. И остават Еда и Джерен.
Еда: Кажи каквото искаш, аз нямам от какво да се страхувам.
Селин: Еда и Джерен знаеха всичко, не ти казаха нищо.
Джерен : Не можаха да ти кажат.
Селин: И Ефе...
Серкан : Какво е станало с Ефе
Селин: Ефе знаеше всичко и ме изнудване да му продам акциите си. Аз не му продадах акциите си. Сега съм тук и разказвам цялата истина. Това е
Серкан : Има ли друго? Тайна, шантаж, нещо друго идва ли ти на ум.
Джерен:Според мен няма, нали, Селин?
Селин :Всъщност има
Серкан : Добре
Селин : Искам да напусна позицията си на PR във фирмата. И да ти предам моите акции.
Серкан :И откъде измисли това? Защо?
Селин :Нямам задни мисли. Но мисля че имам нужда от ново начало. Ще го направя. .
Серкан :Добре, щом така искаш, така да е.
Селин : Няколко дни още ще съм по тук. Ще се видим.
Серкан : Така... Съдружникът ми и адвоката ми. Двамата на които най много трябва да вярвам. Ако на вас не мога да вярвам, значи не мога да разчитам на никого в тази фирма. Не е ли така?
Ферит : Беше много глупава и много голяма грешка. Нямам с какво да се Оправдаят. Съжалявам.
Джерен : Веднъж като скриеш нещо ьвсипко се обърква едно след друго.
Серкан :Да.
Джерен :И все не можеш да го оправиш
Ферит : Исках да ти кажа, но все нешо ми пречеше. И да си призная, страхувах се,Серкан. Да загубя доверието ти, да те нараня...
Серкан : Прав си, Ферит, затова реши че е по-правилно да печелиш доверието ми с лъжа.
Ферит: Прав си. Но знаеш, понякога става така.
Серкан: Да..
Ферит : Касваш една лъжа и после не може да излезеш от нея. Принуден си да я продължиш.
Серкан : Така е, разбирам. Понякога става така. Затова ще забравим. Става ли? Повече такова нещо няма да се случва.
Джерен :Повече никога няма да се случи нещо такова.
Серкан:Добре, в тази фирма не искам повече тайни, изнудване или нещо такова
Джерен : Ясно
Серкан:Може да излезете. Лека работа
Джерен :Благодаря
Серкан :Еда, на теб не съм ти казал че може да излезеш. С теб ще си поговорим насаме. Така. Излъгала си ме.
Еда:Знаеш че нямам вина, нали
Серкан :Но си скрила нещо от мен
Еда :Да, но
Серкан :Но какво? Какво? Можеше да ми кажеш, нали?
Еда. Какво искаш, да ти се извинявам ли?
Серкан:Ами, според мен за нещо такова, просто едно извинение няма да е достатъчно
Еда: А, ти искаш да се възползваш от тази ситуация, така ли? Или така си мисля?
Серкан : Грешката, която си направила, трябва да си има цена, мисля
Еда: Каква цена?
Серкан : Трябва да си помисля, но може да се сериозно наказание
Еда :Нака?
Серкан :Да
Еда: Какво да правя? Да стоя на един крак ли?
Серкан :Не, няма да е нещо толкова просто.Извинявай, кажи Сейфи. Сега ли? Какво? Добре, разбрах, идвам.
Енгин: Привет? Какво правите?
Серкан : Енгин, после е говорим, но искам да те помоля нещо.
Енгин :Става
Серкан : Ще провериш ли къде е Ефе?
Енгин :Къде е, знаю че е в Италия.
Серкан :И аз мисля така, но има някаква цел. Иначе нямаше да изнудва Селин.
Енгин : Така ли? Добре, ще проверя.
Серкан : Ние имаме малко работа. Докато не съм забравил, да кажа, трябва да намерим нов PR. Лейля ще приготви списък, ще го погледнеш ли?
Енгин : Добре, ще го погледна, но аз не мога да провежда срещите, трябва да съм на строежа. Ти ще се срещнеш с всички.
Серкан: Добре, аз е го направя, утре сутринта. Да
Еда:Какво ти каза Сейфи? Нещо лошо ли?
Серкан :Свързано с майка ми.
Трябва да отида до вкъщи. Не била добре. Искаш ли да дойдеш?
Еда: Добре, да отидем
Серкан :Хайде

Коментара на момичетата за трите желания

Скрит текст:
Енгин:Братле, като сме заедно, сме много добре.,Влюбени сме, обичаме се, такива неща. Но когато стане въпрос за брак, за семейство, тя се променя изцяло.
Серкан: Какво да ти каж, Пъръл е влюбена в работата си. Може би мисли че брак ще навреди на кариерата ѝ.
Енгин: Не, не мисля. Нма връзка с работа, с кариерата. Има друго нещо. Но не мога да разбера какво.
Серкан: Нали живеете заедно, може би, веро, се страхува, че любовта може да се изчерпи
Енгин :Тогава да каже така. Боже Боже, защо не го казва.
Серкан:Защо не казва ли? Енгин, не се прави че не познаваш Пъръл. За да разбереш жена като Пъръл, трябва се съсредоточиш не върху това, което казва, а върху това, което не казва.
Енгкн :Да.. Братле, защо това връзките са толкова сложно нещо. Не мога да разбера.
Серкан :  За това си много прав
Енгин : Е, при вас как е? Продължаваш ли с промяната?
Серкан : Старая се. Но малко и Еда трябва д се постарае.
Енгин: Защо?
Серкан : Все пак скри нещо от мен. Затова наказанието ѝ е правото ми на 3 желания.
Енгин : Трк желания?
Серкан :Точно така.
Енгин :Тя какво каза

Еда: Какво да кажа. Казах първо да чуя желанията, пък после ще видим.
Фифи: Този пък за какъв се мисли?
Мело: Не знам за какъв се мисли, но явно мисли приятелката ни за духът на Аладин.
Джерен :Според мен този път Серкан е действал умно, признавам му го.
Фиди:Извинявай, ама кое му е умното?
Джерен :Момиче, първо ти е любопитно. Мислиш си какво ли ще поиска. Хем вълнуващо, хем романтично. Нещо поддържащо връзката в динамика, важни неща.
Мело: да ви кажа ли нещо, според мен този път си го заслужи. Няма да те лъжа, заслужи си го. Много кри за договора, Серкан сега като разбра..
Фиги: И сега по принуда да изпълнява всичко каквото поиска ли?
Мело: Не
Еда: Не, не говори глупости... Как ще правя каквото поиска.
Мело: А, не става така, има си граници...

Фифи :Срамота.
Айфер: Какво е това срамно
Мело: како Айфер, за ние си говорихме за... За времето.
Еда: Да за времето. Липсва ни лятото.
Айфер :Какво ви липсва пък, само се пържехме
Мело: Дините, пъпешите, сладоледите
Джврен:Летните нощи, звездите, ароматът на цветните градини
Фифи:виж ти, всеки си имал по три желания готови

# 248
  • София
Да. Официалната информация от продуцентите е, че Айше не е сменена. Тя работи с екип от сценаристи, не пише сама. И този екип се сменя. Което е нормално. Според мен, ако идеите се изчерпват или повтарят, е хубаво да има рифреш. Но в случая треньорът е един, просто играчите се ротират. Влизат резерви, излизат титуляри и така. Като в един футболен мач. Понякога дори капитанът сяда на резервната скамейка и предава лентата на друг. Но треньорът, той винаги е там до отбора. Wink

# 249
Бърборанке, това обяснение за сценаристите ми хареса много. Изясниха ми се много неща. Аз не съм наясно изобщо с тази професия, но може би за това някои идеи ни се вижда странни, но пък заради тази смяна може и да дойдат и добри идеи, които Айше да одобри, както и ние.

# 250
Добър ден, къзлар!

Тази Балджа се отрази на рейтинга точно така както си и мислех. Някой в предната тема обясняваше, че турците точно такъв образ искат + интриги, и даваше за пример ЗЯ. Не знам как е там, ама при нас явно интригите не са качествени или не са достатъчни, или са твърде много и липсва любов, романтика и разбирателство между ГГ. Аз съм за последното, а и ако съдим по рейтинга на предишния епизод, на турския зрител му липсва същото и въобще не мога да го обвинявам за това.

Тази сцена с глината беше наистина много еротична, очаквах Серкан да просне Еда на земята и въобще да не и даде възможност да се противи, нооо...ми беше малко ни в клин ни в ръкав. Нали уж не са заедно, нали Еда се дърпа, нали има дооговор, пък то едно мачкане на глина, преплитане на пръсти...поне да ги бяха сдобрили след тази сцена, а те само се оправдаваха смутено пред Балджа какво са правили. Чакай малко, коя е тя и защо трябва да и се обясняват?!

Еда и Серкан сте ги коментирали достатъчно и съм съгласна с повечето мнения и в защита на Серкан и в Защита на Еда. Разбирам всеки от тях по отделно, но вече искам и те да се разберат!

Надявам се сценаристите, които и да са те, да се загледат в цифрите и да си вземат бележка.

Относно рейтинга, не знам вие на кое му викате стабилен, но ние не знаем както е в главата на програмния директор на FOX, какво за тях е достатъчен/стабилен рейтинг и какви са договорките им с продуцентите, и си нямаме идея дали сме застрашени или не. Само FOX си знаят и със сигурност ще ни порежат ако продължава така сериала. и по-добре. За това колкото по-восик рейтинг, толкова по добре!
Иначе сериала наистина прави голям фурор в социалните мрежи, но това за FOX няма никакво значение.
В предишния епизод пак имаше продуктово позициониране на някаква маша за коса с Биге. Дано с нея не си заминат и рекламодателите Joy

И да престанат да издават толкова много от епизода! Това също влияе негативно.

Отивам да гледам 21ви епизод с превод, за успокоение.

И да се допълня.  
Еда е добра душа и би приютила всеки, който има нужда, по всяко време. Лелята май току що се беше запознала с Ердем като го покани у тях, Еда не е по-различна. Ами ако той беше висок, чаровен, с буйна коса?

Еда никога не е пускала в дома си някой който познава от 1 ден посред нощ .. Така че г-н Болат ще си носи сега последствията...

Напълно съм съгласна с това мнение, особено с това, което съм подчертала в курсив.. Пришита нескопосано беше тази сцена в опита на екипа да внесе малко романтика, която все повече започва да липсва и отстъпва място на други неща.... Сценарийно ми куцат на мен нещата... Непоследователност в емоционалното развитие на епизода и разхвърляност на ситуациите са едни от нещата, които ми правят впечатление. Липсва ми закачката и флиртът в сръдните , забавните и неочаквани моменти, настъпателното отношение и поведение на Серкан спрямо дърпащата се Еда в стил "ела, Вълчо, изяж ме"... Липсват ми моментите на лични самопризнания между двамата, близостта им.... Неща, които бих гледала до насита с огромен интерес и нескрито любопитство...

# 251
mury9, в общи линии това, което описваш са нещата, които гледахме в началото май..

# 252
Момичета, от вчера тръгвам да ви обяснявам откъде идва това Хандемий, отнасям се с друго и не публикувам поста. Значи... преди време бяха питали Ханде точно за това “мий” и тя обясни, че означава буквално “мяу” (на нашенски). Смисъл ние казваме, че котето казва “мяу”, кучето - “бау”, кравата “муу” и т.н. В Турция казват “мий” явно. И понеже тя много обича котки, още от малка, приятелите й, близките й я наричали така - “Хандемий”. Затова се е кръстила така в Инстаграм навремето, затова и профилната й снимка е с котка. А Керем защо я нарича така - той си знае. Явно му харесва. Simple Smile

Хаха оказа се , че съм била права, без да съм гледала интервюта. Писах тази моя версия в старата тема Joy просто заради котката на профила така съм си го тълкувала винаги Animal Cat
Само не разбирам щом обича котки защо има 2 кучета, не че нещо ,но обикновено се делят феновете на котки и кучета Joy явно обича животните като цяло Grinning

Радвам се, че Айшето е още там , спокойно можем да си я нареждаме, когато нещо не ни хареса Joy

Видях преводите на Алекс , Селин не е признала за писмото и за клюката за раздялата, изниза се по терлици и сега дори да се разберат тези неща  е все тая...
Бабата идва, много хубаво , обаче занулиха Алптекин , бабата сега на кого ще отмъщава? Примерно, ако е искала да разори холдинга , сега защо да го прави като Алптекин го няма? Като цяло само от този образ не съм доволна, не го изградиха нещо като хората.Hands Thumbsdown

Единственото, което исках, бе да бъда до теб. От тогава ти ме караш да губя ума си всеки ден, независимо дали си близо до мен, или не. Ти ме върна към живота и няма нищо, което да искам повече на този свят от това да изградим нов живот заедно. Ти ме промени. Когато съм с
теб, аз съм себе си. Една по-добра версия на самия мен, защото ти ме караш да искам да бъда по-добър.
Шефът, Ви Кийланд

# 253
  • София
Да. Официалната информация от продуцентите е, че Айше не е сменена. Тя работи с екип от сценаристи, не пише сама. И този екип се сменя. Което е нормално. Според мен, ако идеите се изчерпват или повтарят, е хубаво да има рифреш. Но в случая треньорът е един, просто играчите се ротират. Влизат резерви, излизат титуляри и така. Като в един футболен мач. Понякога дори капитанът сяда на резервната скамейка и предава лентата на друг. Но треньорът, той винаги е там до отбора. Wink

Привет от мен в неделния ден! Flowers Hibiscus

Прочетох поста на Бърборанка и информацията за смените на екипите и се сетих за една мисъл на великия Акира Куросава: „С добър сценарий добрият режисьор може да създаде шедьовър. Със същия сценарий посредственият режисьор може да направи задоволителен филм. Но с лош сценарий дори добрият режисьор не може да направи добър филм".

Горчивината от финалната сцена от еп. 22 все още не ме е напуснала! Няма да коментирам чия е причината за това усещане у мен, няма да пиша дълги анализи, ще се въздържа от съждения по отношение на значителния спад по всички показатели на рейтингите! Очевидно отговорността за всичко това е колективна - на сценаристите, режисьора, монтажиста! И ако до 21 епизод си позволявах от време на време да коментирам някои несъответствия и разминавания в сериала, то финалната сцена на 22 еп. освен разочарование, ми донесе усещането за нещо крайно опростено, направено повърхностно, твърде обикновено! А обобщено това се обозначава с термина елементаризъм!  Надявам се тази сцена да е едно неприятно изключение, защото аз лично не бих гледала сериал в който елементарното започне да преобладава над оригиналното! Защото ако съм фен точно на този турски сериал, ако активно участвам и пиша в тази тема, ако ви приемам като новите си приятели за споделяне, то е само и единствено заради оригиналността на сериала и заради актьорите, участващи в него! Обожавам играта на Ханде Ерчел и Керем Бурсин като двойка в сериала, но не съм убедена, че само заради тях бих продължила със същия патос, емоция, енергия и желание да гледам сериала, да пиша в темата, ако поеме посоката на елементарното!

Желая ви хубав декемврийски ден! Gift Heart

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 16:43 от nrgmama

# 254
  • София
Момичета, знам, че тази тема е, за да споделяме всичко. Правим го с добър тон и без крайни изказвания, които да обиждат. Всеки има право на мнение и да го сподели тук. Стига да запазим добрия тон. Но... не ви ли омръзна да се оплакваме и вайкаме?? Постоянно да изтъкваме кое не ни харесва, какво сме очаквали, какво искаме, постоянно да намираме “маана”, както се казва. Този сериал го харесвам и обичам, защото ме пренася в един друг, по-красив свят - на мечти, добро настроение, романтика, любов и забавление. Честно казано, до ден днешен е така. Чакам с нетърпение всеки нов епизод и се наслаждавам. Само че започна да ми липсва тази емоция в темата. Все по-често срещам недоволство в коментарите. Обсъждат се сценарият, рейтингът, скорошен финал и т.н. Имаме ли нужда от негативизъм? Не мисля. Не е ли достатъчно негативно всичко около нас в момента? Тази тема и този сериал са моето бягство от реалността. Да, поведението на някои герои понякога ме дразни. Било то на любимия ми Серкан или на любимата ми Еда. Но това, драги мои, е част от играта. Част от преживяването. Перфектни хора няма. Идеални ситуации няма. Може да се ядосвам на Серкан, да го плюя и да ми иде да му откъсна главата, но това за мен означава само едно - че Керем за пореден път си е свършил перфектно работата. Въобще не мисля дали ми харесва накъде отива сценарият или не. Приела съм, че там има един екип от професионалисти, отговорни за това, те разказват историята, а аз съм само зрител. Мога да се ядосвам, да плача или да се смея и радвам на това, което виждам. Подготвена съм за всичко обаче. Нищо няма да ме откаже от нашия сериал. Влязъл ми е под кожата и ще го гледам докрай. Надявам се правилно да разберете коментара ми. А сега... нахлузвам розовите цайси и започвам да си свиркам с уста! Усмихнат ден ви желая!!! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт