Снощи обещах да пиша и сега го правя. Още един път благодарности за превода на Алекс и
Ели, както и за уютната къщичка на Галка, бъдете благословени Момичета, защото ни доставяте
много радост и щастие.
Снощи след последния кадър на епизода Серкан го разкостихте, все едно е направил най-
големия грях на света. А всъщност какво точно е направил? Не е поставил границите навреме,
аз ще попитам дали ние винаги оценяваме ситуацията и ги поставяме навреме и правилно?
Просто съм убедена, че всеки от нас е бъркал, съгласна съм, че Серкан позволи на тази нагла
муха лайнярка да го злепостави, но всъщност, да не би Еда да го е заварила да върти кекс с
рошлата. Мисля си, че по тази тема не бива да се драматизира толкова. Всъщност ако сме честни
Серкан е един много свестен мъж, умен, интелигентен, честен, почтен и много, много влюбен.
Някой беше писал, че в поведението му се наблюдават постъпки като на баща му, къде се видяха
такива постъпки, според мен това не е така.
Еда, това, че го свари вечерта с тази скубла според мен ще се отрази добре на връзката им,
Той не го направи това с цел тя да ревнува, това е дело на Айше или, който е писал сценария.
Искам да споделя, че това е турско дизи и винаги СЦ завъртат така фабулата, че някой да
да разбере нещата неправилно, за да стане по-интересно на турската аудитория, така е комшуто
уважава интригите. Това, че на нас не ни харесва кой ни пита?
Еда направи много грешки по отношение на Серкан, какъв беше този измислен договор?
През цялото време той вървеше след нея като кученце и се чудеше как да й угоди, аз разби-
ра се не искам да кажа, че Серкан е безгрешен, накара я много да страда когато ставаше
дума за открадналия дизайн, на мен ми идваше да го дера сантиметър по сантиметър.Другата
грешка на Серкан е тази, че не й каза за грешката на баща си, а се раздели с нея и пак я накара
да страда много.
Според мен Еда прекали с капризите си и сега мухата лайнярка ще я отрезви. Ако говорим
за последния кадър според мен Еда не трябва да се фръцне и излезе от апартамента на Серкан
трябва да остане и с чест и достойнство да сложи на място досадницата, защото това й
прилича. Според мен там, където има голяма любов трябва да останеш и да се бориш за
любовта си, Серкан вече го направи сега е нейн ред. В живота никой не ти поднася нищо на
тепсийка, а трябва като искаш нещо да се бориш за него.
За мен по-голямата драма от скублата ще бъде бабата, дано и тя си е взела уроците
от живота и е разбрала, че месейки се в живота на децата ти в един момент си просто
отсвирен и губиш, дано не направи същото и с внучката си. Ако Еда е поставена пред избора
между парите и любовта какво ще избере според вас? Според мен Любовта, а не парите.
Мога да пиша много по темата, но няма нужда да ставам досадна, може пък на някой
да не му харесат моите расъждения, затова приключвам, желая ви един хубав и спокоен
почивен ден Момичета, понеже в момента съм много заета направо не ви настигам в темата,
но пишете, за да може човек да ви чете, за мен винаги е било удоволствие да чуя и друго
мнение и винаги в това мнение намирам нещо и за мен, това ми харесва.