Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Монтана
Алекс, невероятна си! Много, много ти благодаря! Твоите преводи са безценни! Бъди здрава, страхотна си!
Дами, успокойте се! Много ми хареса коментара на bluе! Страхотно мнение!
Нищо не е такова, каквото изглежда! Аз се забавлявах снощи, серията беше забавна, страхотна игра на целия състав, настроение и много смисъл имаше във всичко! Хич не се претеснявайте от онази ..., новата нагла и нахъсана таралежка! Нито Серкан ще и се даде, нито Еда ще и позволи да си разиграва коня! Любовта между тях е много силна и ще пребори всичко чуждо и непотребно!
Гледайте серията с превод и благодарение на Алекс ще изясняваме нещата лека, полека!
Хубав ден на всички, почукайте на вратата на изгряващото днес с усмивка и настроение!

# 211
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug

# 212
Вече чакам събота да видя  Мардин феодалката  с каква стратегия  ще се "представи "

След превода ще разбера ,но не ми хареса ,че Селин изтропа всички в неин си стил , т.е.

-"Не само  аз съм лоша ,  а тези ?!?!?"  Не каза ,че те са въвлечени в тази "афера " заради нейната информация с користна ,злобна , егоистична цел.

И Ефе  я изнудвал ,ще я изнудва  ами  като има за какво .

# 213
  • Кърджали
Добро утро, дами! Как сте след бурната нощ? Карсхте ли се на Серкан Насън? 😂
Аз се замислих нещо снощи,  (особено като я изгледах отново) та да си кажа, за мен финалната сцена ми седи неизпипана и може би затова не мога съвсем да се ядосвам на Серкан.
През цялото време се държа цивилизовано, но дистанцирано с новата. В погледа и държанието му нямаше нищо напомнящо флирт, каза си черно на бяло "в живота ми има жена, за която съм готов на всичко", еди път не грейнаха очите му (така както греят когато флиртува с Еда или просто когато се забавлява). На врата се по звъни, той реши че е дошла пицата и стана да приготви чинии. Когато Еда беше на вратата и тръгна да влиза той беше още зад барплота. Кога влезна Еда, той кога се озова с ръце върху ръцете на новата ми седи точно като "Еда трябва да види нещо, което да я шашне"... Ми някак си зорлем сложено ми се видя на второ гледане, точно ревност  да има.
И след като се на спах пак мисля същото.
Екипа и актьорите се сбогуват с Биге и актьора, играещ Алптекин. Та тях няма да ги видим повече, ясно.
И аз съм в очакване на пързалката и бабата. Особено на бабата - искам да видя как ще реагира Еда. Серкан също. Той чу от Еда че тя не може да прости на баба си, интересно ми е как той ще се държи спрямо нея (особено след като каза че се съмнява че зад Ефе стои друг човек и интуицията му отново се оказа права). Как ще реагира Айфер.Бабата ще покаже лк властния си характер?Лесно лк ще подкрепи любовта между двамата или първо известно време ще упорства по темата "моята внучка няма да е със сина на човека който уби сина ми". Такива неща. Балджа не ми е интересна, да се бута колкото иска, Серкан няма да я регистрира като жена...

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 09:48 от Aлекcандрa

# 214
Неофициално:
Total : 4,21
AB : 4,60
ABC1 : 4,77
Докато чакаме официалните данни да ви споделя какво мислят феновете в Туитър:
Не харесват новия Серкан. И им прави впечатление, че вече не пият кафе или билков чай, а турски. Не им харесва на къде се опитват да насочат сериала.
В социалния сме № 1, но и там резултатът е по- надолу в сравнение с минали седмици

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 09:45 от mi_si

# 215
Здравейте, момичета!
Сега като преспах с "изневярата" на Серкан, като изчетох вашите постове, като си наложих да мисля "матиклъ", реших, че може от всяка ситуация Еда да извърти сценарий, от който те само ще се гледат още по-влюбено, а новата Б. ще бъде статист, който не си знае ролята...
Но допусканито на Б. в неговата къща, отношението към нея, НЕ мога да ги извиня по никакъв начин, защото не можеш с трепет и нетърпение да чакаш две поредни вечери любимия човек и накрая лежерно да пуснеш някаква нова жена, която дори не познаваш. Точно такава житейска ситуация съм имала и като сравнявам  поведението на Серкан с моето, си казвам: или съм била по-влюбена или съм била по-умна.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 10:24 от mari08

# 216
  • София
Flowers Four Leaf Clover Добро утро, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Миналата седмица по това време празнувахме - целувка, висок рейтинг. Днес... съм със смесени чувства. След като прочетох превода на Алекс на сцената с Балджа, не ми стана по-добре. Не мога да приема, че я покани и й поръча пица. Да, Еда го направи по-човечен, но всичко си има граници. Балджа все пак е от два дни в офиса, не е редно. Освен това идва късно вечер. Без да се обади. А той чакаше Еда. Грешка след грешка беше всичко с Балджа според мен. От момента, в който почука на вратата му, до момента, в който Еда ги видя. Пак ще напиша - да си сърба попарата сега.

Относно сценария, не мисля, че липсата на Айше се усети. Тоест, ако не знаехме, че е сменена, нямаше да обвиняваме новите сценаристи. Айше е правила абсолютно същите нелогични ходове, които раздразнено сме обсъждали с дни. Епизодът си беше окей, само финалната сцена не ми хареса. А знае ли нещо официално относно Айше? Занапред няма да пише сценария ли?

За турското кафе пък грам не съм забелязала. Ще обърна внимание, като гледам с превод, както и в следващия епизод.

За рейта, като гледам - навсякъде споделят този. Очаквах да падне, честно казано, но не с толкова. Това си е пункт надолу. Ама... ето какво ни донесе Балджа, дами и господа! Аз си казах още миналата седмица какво харесва нашата аудитория и какво й се гледа. Ако във фраг 2 на 23 еп. не ни покажат повече романтика между нашите... и той няма да е с особено висок рейт. Бабата ще се появи накрая, това е ясно. Все още сме преди Феникса, но това не трябва да ни успокоява. Ако не си стигнем резултатите от миналата седмица, не мисля, че ще продължим особено дълго. Вчера предричах 30 епизода и се оплаквах, че са малко, сега мисля, че може и 26-ти да е последен, както писаха преди време. Wink

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 10:03 от Бърборанка с розови очила

# 217
  • Пазарджик
Добро утро, нападащи и защитаващи Нашето момиче развълнувани фенки! Като много други филмови герои и те ще останат скоро  в историята. Харесва ми да гледам завършили сериали, защото там някои дразнещи моменти можеш да приемаш мимоходом и не толкова присърце.
Развълнувани са феновете, и на мен ми се ще последните 5 минути от епизод 22 да ги няма, но ... са факт, който турските зрители приемат по трудно от нас. Защото :
Animal Bee Ние (имам впредвид нетурски фенове) казваме - прояви гостоприемство, покани я в къщи, тя е гладна , поръча храна и за да е по уютно запали свещ.
Да ама за турските фенове звучи доста по различно, почти тревожно.
Animal Bee Серкан покани в късна доба в къщи жена която познава от два дни (непристойно поведение и от двамата - поканения и поканилия)
Animal BeeПоръча вечеря за двамата. Да поканиш една жена да се нахраните заедно, според нравите на турците си е ачик, ачик признание най малко , че ти харесва , да не кажем нещо друго.
Animal BeeПали свещ, което си е направо създаване на романтична обстановка.
Animal BeeСеркан сякаш забрави как чакаше да почука на вратата му неговата единствена любима (... само ти чукай на вратата ми ...). И като я видя пред себе си спокойната му и ведра физиономия замръзна. Май разбра какво ще му се случи след това.
Animal BeeА усмивката и предизвикателното "Селям" на неканената гостенка си беше поведение на лека жена - прилъстителка.
Благодаря на Алекс и Али за "преводът в ефир". Благодаря  на всички Вас виртуали съмишленици за споделените коментари. Хубав ден и се пазете!

# 218
И официално Sad

# 219
  • София
Според вас защо точно миналият епизод вдигна рейтинга? Защото беше забавен. Защото имахме много ЕдСер моменти. Защото видяхме сближаване между ГГ. Защото най-после говориха нормално. Защото Серкан беше търпелив и романтичен. А Еда за първи път свали гарда. И защото всички си чакахме целувката. Очевидно е от какво са се нуждаели феновете. И след този прекрасен 22-ри епизод... дойде ред на 23-ти, който с цялото присъствие на тази Балджа около нашите беше някак... ugh! Правете си изводите, драги сценаристи!!!

# 220
Да променят сценария. Вече трябва да им е ясно какво се гледа. Държим ли над 4 е добре. Но може да ни занулят във всеки един момент. Очаквам стягане на редиците и любов. Това е.   

# 221
Добро утро, мили момичета в новата чудесна тема! Flowers Hibiscus Гали Flowers Rose!
Прекрасна Алекс пак е натворила преводи и сцени Flowers Rose, благодаря и за преводите снощи, както и на Али Flowers Rose!
На мен ми хареса серията! Не ме бийте много, ама след шамара на Еда в асансьора не съм готова да посичам Серкан, че се държи джентли с новата колежка. Е, какво да не говори с жени ли? Еда щеше да ходи на хамбургери с фотографа - Серкан му каза, че не може! Сега нека феята да си каже, докъде могат другите жени да навлизат в нейна територия! Grinning Не трябва все вилата около врата на Серкан да бъде, според мен, де! Nerd
Много сладки Джери - Фери, харесват ми все повече; Енгин и Пъръл са големи скици - доживяхме Пъръл да си признае, че Енгин е нейното си магаре пред всички.   
Аз изпуснах ли снощи, някъде превод на лайфа имаме ли? За какво си се смеят тези двамата сладури, забравиха даже феновете, говореха си само двамата, май! Heart Eyes

# 222
  • София
Балджа може да си плете кошницата, колкото иска. Идеята беше Серкан да не я допуска близо до себе си. Да не дава сам поводи на Еда да ревнува. Да се държи на положение. Това е дразнещото в случая. Мен Балджа започна да ме дразни от един момент натам. Започна да стрелка Еда с едни погледи, да върти очите. Оттам вече ми стана ясна. Но Серкан... той ме изненада неприятно с тази покана. Wink Ако ще гледам такива изцепки на Серкан в следващите епизоди, ами... не, благодаря! Сценаристите наистина да се стягат. Това със сигурност не се харесва на публиката. Не си ли взеха поука от отношенията му със Селин, ега ти?!

# 223
На работа съм и от сутринта настроението ми е минорно. Всеки път след като се излъчи нов епизод и почвам да мисля за финал и рейтинг.

# 224
Алекс много ти благодаря за преводите и за песента. Ти спиш ли бе, момиче?
Еми рейнинга, очакваше се, много малко моменти на близост между Еда и Серкан. 🤔То трябва целия епизод само тях да гледаме основно, независимо в какви ситуации. Отивам да си пусна 11 епизод поне да им се порадвам заедно. Вижте Джерен и Ферит, колко бяха сладки и Пъръл и Енгин също, а нашите ревност и шамар. 😖На мен страшно ми липсват погледите от първите епизоди, това желание в тях, което напира да излезе и не може да остане скрито.
Аз съм на мнение, че ако ще гледаме бози по-добре, не, то и сигурно ще ни стане безинтересно и отегчително😒

Общи условия

Активация на акаунт