Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, 😊
Благодаря на Галка за новата тема и на Алекс и Али за превода🌹🌹🌹и на Гости за сладкишите🍰🍰
Така:
🌺Серията беше доста комична - в къщата на Серкан, горският не може да ги изгони, ама и те нахални влизат и сядат, а той Еда чака 😅
🌺Ердем как скъса с Лейла😄
🌺Енгинг и неговото предложение - "шапшал, ама беним шапшал" както каза Пърл.
🙄Не ми хареса, че моментите Еда Серкан бяха малко.
🙄Не ми хареса начина, по който Серкан гледаше Балджа накрая 😖
Ало, Нашия къде се намираш, този поглед и тази усмивка е само за Еда😖😖😖
Между другото тук искам да си призная, че Балджа ми хареса, много е красива и говори много успокояващо, с прибрана коса много и отива😁. Моля не ме налагайте много 😆😆😆
Повече ще пиша като го изгледам утре с някакъв превод, не само по картинки.
За фрага мисля, че Еда се прави че ревнува и подритва Серкан под масата, за да му покаже, че Балджа се интересува от него и тя има основателна причина да ревнува, а не е само в главата ѝ, както сигурно си мисли Серкан 🤔
Сега се връщам да ви изчета, защото наистина сте супер реактиви тази вечер. 😘😘😘😘😘😘

# 196
  • In the light side of the Moon!
Хмм, целият сценарен екип е сменен.
но пък гледам преди серията Айше е пожелала успех на серията.
Тя май и затова в последните две -три серии не пуска своите емоджита
Голяма грешка от страна на продуцентите.
Абсолютно голяма грешка!
И аз за емиджитата к се чудих защо не поства вече!
Надявам се да е само за 1-2 еп

# 197
  • Кърджали
Голяма грешка е. Тези, които са създали образите, са наясно какви могат и не могат да ги свършат героите.  Другит могат само да напасват, ама не винаги успешно. Както се вижда, получават се пробойни, за които сега намирам обяснение. Все едно аз да почна да пиша стихотворение, ама друг да ми го довърши...Много знае какв ое в главата ми...

Не ми излиза от ума

Е: Удобно ли е?
С: Да.За теб винаги.Ела! Седни!
Е: Притесних се за теб
С:Хм
Е: Г-н Алптекин
С: За такива моменти си имам изпитана рецепта –работа.Да работя е второто нещо на света, което ми се отразява добре.
Е: А кое е първото?
С: Предположи
Е: Да спортуваш?
С:Не
Е: Почивка?
С:Не
Е:Не ми идва нищо друго на ум.
С:А на мен не ми излиза от ума.
Е:Да ти припомня ли за договора?
С: Знам го наизуст
Е: Добре . Аз по-добре да се връщам на работа, защото имам много работа
С: Искам да ти кажа нещо. Сега..Явно Ефе повече няма да се върне.Ако искаш може да работиш с мен
Е: Ефе ми писа. ИСка да му направя доклад за работат тук.Скоро щял да дойде и съдружника му.Тоест аз още работя за Ефе
С: Аз нямам доверие на Ефе.Нещо в мен ми казва че си има тайна цел
Е: На мен имаш ли доверие?
С:Безгранично
Е:Тогава няма какво да те тревожи.Каквото и да има между теб и Ефе си го уреждайте между вас си.
Лейля: Серкан бей, дойдоха кандидатките за интервютата  за работа
С: Добре, да влизат една по една, ще се срещнем с тях заедно с Еда.
Л: Хмм, добре
Е: Заедно ли?
С:Да.
Е:Извинявай ама това не ми е в характеристиката
С: Хм..Този твой шеф, на който толкова вярваш,ако не се бъркам все още е съдружник с 45%.Така че мисля си, че ако беше тука, щеше да се интересува ..Ти го представляваш, а да оставим всичко настрана, твоето мнение е много важно за мен. Затова ще го направим заедно.
Е: Разбирам.Тогава това ти е първото желание.
С:не, това е свързано с работата.Желанията ми няма да свързани с толкова елементарни неща.
Е:Кога ще ми кажеш тези твои желания?
С: Потърпи малко.

# 198
Галка, благодаря за новата тема!
Аз чак сега успях да ви догоня. Голяма буря се е развихрила. Не можах да гледам с вас, но тази новата вече я мразя повече и от Селин.
Честито, вече си имаме и баба, колко време я чакаме, дано с нея да е интересно. Не ми се гледат изсмукани от пръстите истории като с новата кокошка.
И от къде го  измислихте този финал, за това не бива да се говори, че ще вземе да се случи.
 Ако наистина има нови сценаристи, не зная нищо за тях, ако някой има информация да сподели за старите им проекти. Това май е практика, решеват че са се изчерпали идеите и намират новаи"специалисти", които понякога са добри, но понякога му виждаме набързо края. Аз от Айшето бях доволна, простила съм и някоя и друга грешка, ама то без това не може.

# 199
  • София
Момичета, май последните 2 еп не ги е писала Айшето.

Това се върти из туитър

Благодаря ти MegiTeo за тази информация! Това поне за мен обяснява доста от действията в последните два епизода, които ме изкарват извън равновесие! Не ми харесва този приом в турските сериали да сменят дни на излъчване, да сменят екип от сценаристи! Но моето мнение не е важно, така че трябва да се настроим за евентуално приключване, въпреки че има и обратни варианти (няколко пъти сменени екипи сценаристи и успешен сериал)!

Крайно време е да си гушна розовото настроение и да ви пожелая приятни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 200
  • София
Само една добавка от мен, защото ми направиха впечатление коментарите ви от относно сценаристите. Simple Smile Като започва серията, се изписва Hikaye (което значи “история”) и името на Айше, след това “сценарий” и името на сценаристите. Тоест явно историята си е написана от Айше, досега може би е участвала и в писането на сценриите за всеки епизод, ама вече не. Не знам как да го разбирам точно. Но явно следват нейната история. Така го разбирам аз поне. Wink

# 201
  • София
Само една добавка от мен, защото ми направиха впечатление коментарите ви от относно сценаристите. Simple Smile Като започва серията, се изписва Hikaye (което значи “история”) и името на Айше, след това “сценарий” и името на сценаристите. Тоест явно историята си е написана от Айше, досега може би е участвала и в писането на сценриите за всеки епизод, ама вече не. Не знам как да го разбирам точно. Но явно следват нейната история. Така го разбирам аз поне. Wink

Да, и аз видях изписано името на Айше Кутлу под надпис История, но някой писа в темата (моля за извинение, че не цитирам, не помня кой беше!), че тя се е сбогувала със сериала! Нямам никаква информация по въпроса, но дори да не пише самите сценарии, за мен нейното присъствие в серила е важно! Дано не е напуснала окончателно, а както пише Бърборанка е все още автор на историята!

# 202
  • Кърджали
Е тя си е автор на историята, авторството никой не може да и отнеме. Те са длъжни да изпишат че е по нейна идея . Но  сценарния екип е сменен изцяло, а името и не фигурира по сценаристите. Явно новият екип прави разсъждения по основите, които им е оставила тя. Сега вече остава да видим как ще развият историята
Но наистина в последните две три седмици ми направи впечатление че тя не пуска емоджитата си, а нейните ми бяха по-интересни. Даже се връщах след сериите да проверявам в туитър, да не би да съм ги пропуснала.Та забелязвах че почти не пуска нищо, а преди серията пуска само туит с по една - две детелинки за късмет.

# 203
Аз догледах 21еп и ви нося два колажа да се посмеете

Joy

JoyJoy

Ще се въздържа от коментар за поведението на Серкан тази вечер, докато не видя серията с превод Blush Иначе и аз съм от "отбор Еда" от самото начало Blush

Ако наистина са сменили сценаристите , това не ми допада , сега кого ще нареждаме? Thinking Joy

# 204
  • Кърджали
Веднъж на сто години да поискам нещо Simple Smile Сейфи ме беше докарал до луд смях с тази реплика
И на сутринта кой беше казал "Сейфи е вън, изкарва багажа.Много е сърдит че не искаха и Еда"

# 205
Ох, преспа ми се и забравих да напиша за глината 😍😍😍. Това вплитане на пръстите целите изцапани в глина много еротично, ей! 🙈🙈🙊🙊Само Серкан трябваше и малко да я поцелува по шията😘😘😋
А за танца, ох, тоз Керем с този поглед на желаещо-влюбен мъж ❤️❤️❤️чак ми стана горещо и си свалих шушоните😆😆
Алекс можеш ли да преведеш песента от танца? Много ми хареса!
Да аз забелязах, че в последните 2 серии има доста повече комични елементи. 21 серия особено втората половина се спусках от смях😆😆
П. С. Ох, сега изгледах и лайфа! Ми те приличат на двама души дето се познават много добре и си разказват разни забавни истории. А Керем с този потник, ох, не мога освен шушоните и пижамата ще си свалям май, 😆жега!
Лека нощ 😴😴😴, за тези, които ще спят!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 02:32 от lady laura

# 206
Проверих за сценария, промяната е от този епизод 22! А не от предния , ето 21еп

А какво стана с писмото на Селин не разбрах? Нали писа писмо, после се отказа от него и реши да говори направо ли?

# 207
  • Кърджали
Мики, взе си обратно писмото. И реши да говори със Серкан за да не излезе само тя виновна.Да прехвърли вина и на Ферит, Джере и Еда

Балджа в дома на Серкан

Скрит текст:
С:Какво ще кажеш.Според мен тази вечер.Ще видиш, тази вечер ще дойде.Толкова съм сигурен, знам.Познавам ЕДа, затова съм сигурен, тази вечер ще дойде.Ще почука на вратата .Усещам. Усещам.Ааа, ти какво си мислеше?Аз съм Серкан Болат!Разбирам аз от тази работа.Еда Йълдъз /тихичко се чуда едно – о йеее/.Балджа?Балджа?
Б:Привет!Взех адреса ви от офиса. И аз живея наблизо.
С:Така ли
Б: Реших да намина като се прибирам.Надявам се да не ви притеснявам.
С:Н..Не
Б:Донесох ви новата ПР стратегия, за която ви говорих.Има и неща, писани на ръка, затова не ги изпратих по мейла.Реших лично да ги донеса.Ако имате време тази вечер, може да ги погледнете.
С:Добре, става.Много добре.
Б: Ако ги прегледате до един – два часа, аз ще съм будна, може да се обадите.Да го обсъдим по телефона
С:Добре, става.
Б:После ще я оставите на охраната и аз сутринта ще мина да ги взема.
С:Разбира се.
Б:Добре, ще се чуем.Между другото, нали е традиция ,да не идвам с празни ръце – за Сириус е.
С (казва нещо което не мога да чуя хубаво.)Ще я хареса
Б: Много се радвам че съм избрала хубав подарък.
С: Да
Б: Последно..Сякаш не искам да тръгвам.
С: Какво да кажа
Б: На ъгъла видях пицария. Препоръчвате ли я, много съм гладна.
С: Май ще е по-добре аз веднага да погледна това,ако нямаш друга работа,заповядай, да свършим тази работа, а през това време ще поръчам пица от по-добра пицария.
Б: Да не ви притеснявам
С:Няма проблем, заповядай
Б: Благодаря
С: Влизай.Сириус, виж какво има тук, виж..Балджа какво ти е донесла. Виж..Браво на теб.Добре, да направим така, аз да прегледам това тук..Седни където искаш

Една вечер неочаквано
Скрит текст:
Б:Притесних ви по това време, извинете ме
С: За нищо.Толкова си работила, приготвила си, много е добро…
Б: Мога да кажа че съм работохоличка. Целият ми живот е работа
С: И аз бях така, затова те разбирам. Но после в живота ми се появи една умна жена, която ми показа грешките и разбрах колко много съм  грешал
Б: Не знам.-АЗ не мисля така.Да си дисциплиниран в работата за мен не е грешка.Ако не бяхте такъв човек, фирмата ви нямаше да стигне до това ниво
С:Може би.Но пък така човек пропуска хубавите неща от живота .Промяната не е ли част от живота
б: Човек да се учи  от грешките си и да се поправя е хубаво нещо.Но самозащото друг е поискал да се променя и да се опитва да се държи като някой който не е всъщност – е грешно според мен.
С:Храната дойде.Да донеса чинии, ще отключа и вратата.Ако дойде, ще…ще помогнеш ли…
Еда: Правя каквото поиска, Серкан Болат.Една вечер неочаквано почуквам на вратата ти.Да видим ще харесаш ли изненадата ми.
С: Еда?

Тук и Еда си казва че е искала да го промени.

Грешка ли правя?

Скрит текст:
Мело: Фифи колко станаха последователите на кака Айфер
Фифи:Наближават сто хиляди
Мело: Браво
Джерен: А тя къде е? Откакто стана известна забрави за нас
Мело: Долу е , има поръчка за сутринта, с това се занимава.
Джерен:Защо не и помагаме
Мело: 50 курабийки, на сън ще ги направи тя.И да идем, няма да даде да ги докоснем
Фифи: Като се каже  cookie  повече лил ще продават? Така ли да им казваме?
Джерен: Звучи по- интересно
Фифи: Май
Айфер: 5.Останаха 495.6.Как ще направя аз 500?Не се оплаквай Айфер, ще ги направиш, пари печелиш от това .Така си мисли
Фифи:Еда, нещо си се отнесла
Еда: Мислих си за думите на Балджа .Каза че е грешно да се опитваме да променяме хората.
Джерен: Да, но пък е напълно нормално човек да иска да променя нещо в характерите на хората, които обича.
Фифи/Права си
Мело: Тогава аз казвам. Не искам фифи да се облича в черно .Искам да се облича по-цветно.Но аз така а обикнах.Като „черното момиче“ я опознах.Защо да искам да я променям.Такава си я обичам
Фифи: И ти си права
Мело:Ти си като фурнаджийска лопата
Еда: Защо се опитваме да променяме хората, които обичаме?
Фифи: За да ги обичаме още повече.
Еда: Не знам. Май докато се опитвах да променя Серкан, много го притисках.
Мело: Ти кажи сега, Серкан каза ли едно от желанията си
Еда:Каза
Мело:Какво е
Еда: Ела неочаквано една вечер.Донеси пуканки, донеси филм, който искаш да гледаме.Другото зависи от теб,каза
Мело: Ахх, разтапям се ,много романтично
Фифи:Тази работа с желанията не ми хареса.Отново мъж с изисквания
Джерен/ Момичета, не сме ли много несправедливи?От сутринта обсъждаме трябва ли не трябва ли да променяме любимите си хора.Но Серкан иска да се промени, полага усилия.
Еда: Да..Желания…
Джерен: И аз не одобрявам каквото направи Серкан, но се опитва да се промени.Прави две крачки към теб, за да направиш ти поне една.-
Еда:Какво ще кажеш, да почукам ли на вратата му?

lady laura, песента на която танцуват ли. Не я бях чувала, та я потърсих със спотифай.Fj 1976 e, пасва перфектно на концепцията на партито
Заповядай

Скрит текст:
Към щастието
Лошите дни останаха назад, всичко хубаво е в ръцете ни  
Сълзите остават в миналото, щастието е пред нас
Защо, приятелю, защо са тези сълзи
Не забравяй и ти носиш душа в себе си
Ела и ти с нас напред
С този огън да преминем през пречките
Защо очите ти са все насълзени
Забрави за всичко досега
Всичко в живота си има причина
След като всичко се случва, защо са тези сълзи
Защо си отчаян
Защо си отегчен, и тъжен,
Изтрий сълзите си и ме чуй
и ти си важен за нас.

Много капризи отегчават влюбения
Скрит текст:
С:Спокойно.Спокойно!
Е: Ти осъзнаваш ли какво направи?Чай забрави за договора!
С: Исках поне за миг да забравиш че сме в асансьора. Да превъзмогнеш страха си
Е:Да, да, да превъзмогна страха си. Няма друга причина, така ли?Никога няма да забравя какво направи, Серкан Болат!
С: И аз няма да го забравя, Еда Йълдъз!
Е: ще си смениш ли физиономията си?
С:Коя физиономия
Е:Тази самодоволна физиономия
С:Не мога да се контролирам
Е:Това ти е проблема, че не можеш  да се контролираш.А аз наивно вярвам че ще се промениш.Не спазваш един прост договор!
С:Прост договор? Ти знаеш този договор колко точки има, нали?
Е: А ти знаеш ли че наруши най-най-важната точка на този прост договор?Откъде това самочувствие?
С:Еда, да ти кажа ли за един неписан договор между мъжете и жените?
Е:Какво е?
С:Многото капризи отегчават влюбения.
С:За какво си мислиш
Е:Картофа
С:Картофа ли?
Е:Такъв твърд, студен, безвкусен зеленчук как се превръща в нещо толкова вкусно?
С:Уменията на шеф Александър
Е:Не казвам това
С:А какво казваш?
Е: Дори и картофа може да се промени
С:Сравняваш ме с един картоф?
Е: Тц
С: Според мен можеш да мислиш за нещо по-хубаво.Например за нас.За връзката ни
Е: Нямаме връзка .Има само твоето умение да се възползваш
С: Моето?
Е: Яж си яденето
С: Как да е.Засега…нямаме връзка.
Е: Хмм..Много си самоуверен
С:Като става дума за теб съм сигурен в себе си.Как да е, не карай картофа да изстине.Защото иначе ще се превърне в нещо безвкусно както преди.
Е: Аз мога да ям и студено.

Серкан прави комплимент

Скрит текст:
Е: Да видим какво ще каже шеф Александър за Хюнкяр бейенди?
С:Наистина не вярвам че на един от най-известните готвачи му пратихме ядене в кутия. Едно от най-лудите неща, които съм правил с теб.Влиза в топ 10
Е:Значи приемаш че внесох цвят в скучният ти живот
С:Цвят ли? Появи се в живота ми като дъга . Хареса ли ти?
Е: Да ….Лейля се обажда .Ти да не би отново…
С: Както и преди, когато съм с теб, не искам никой да ме притеснява.
Е: Но аз ще вдигна .Да Лейля.Да, до мен е.Добре, ще му предам.Селин те е търсила във фирмата.Пак се случвало нещо.
С:Хм, странно. Джерен и Ферит ми писаха, искали да говорят за нещо свързано със Селин.
Е:Според теб какво се е случило?
С:Както винаги, криза във офиса
Е:Тогава да идем да видим
С: Да видим.

# 208
  • In the light side of the Moon!
Айшето я отбелязвахе на две места под "идея/история"ми под "сценарии" сега я има само под идея. До полседния еп ще я отбелязват под "история" , но ще е само там.

И Алекс, много точно го каза, новите сценаристи не са запознати с образите, дотолкова колкото е Айшето. Затова виждаме и такива малко недоразумения в характерите им.
Аз не искам смяна, въпреки, че целувката чок ми хареса, незнам чия идея е била, глината също чок ми хареса, пързалката пак чок ще ми хареса...но си искам Айшето! 🙈

Aleks, благодаря, връщам се да изгледам!

# 209
Добро  утро на ранобудните и приятни сънища на късно заспалите !

Усети се отсъствието  на Айше , друго, различно  усещане ми  остави  епизода . Но каквото ,такова.........

Селин /Биге  да не  отива с нея в друг проект ?

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 06:28 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт