Имам предвид продължаваме след НГ, правим две седмици почивка в началото на февруари, особено ако няма да почиваме около НГ като другите сериали. И продължаваме със скок и нов сезон. Но дали ще измислят какво да се случва в него, не знам.
Много харесвам Еда и Серкан просто, харесвам Ханде и Керем като партньори, целият каст харесвам. Ще ми липсват.
Затова не искам да свършва. А и не мога да си представя Керем с друга или Ханде с друг. Но... Керем сигурно ще отиде да снима в Щатите, така си мисля. Ханде по-скоро можем да я видим в друг сериал от септември.

, ама интрига да има. Глупак! Глупак, ама си го обичам
Очаквам нашата сърна хубаво да я срита с тези нейни грацилни крачета, ако бях аз сигурно щях да я захапя едно хубаво. Повече му се ядосах сега с това негово гостоприемство, отколкото когато изостави Еда, заради инцидента.
Но дотогава... колкото се може повече епизоди на нашата приказка. Направо не знам какво ще правя като свърши. Ох... още повече се депресирах. Стига ми за тази вечер! Лека нощ, момичета. Отивам да сънувам розови сънища, дано ми оправят настроението.
Препоръчани теми