Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Утрото е по-мъдро от вечерта, девойки, дишайте Grinning

# 166
  • Кърджали
Така и не изпитах симпатия към Алптекин, но за мен това беше най-силната сцена

Сбогуването на Алптекин Болат
Енгин: Серкан!
Серкан: Добро утро!
Енгин: Добро утро!Какво става, братле!
Серкан: Добре, при вас ?
Пъръл: Добре. Сутринта си изпратил съобщение, да направим съвещание.
Серкан: Така, преди да преминем по другите въпроси, трябва да разрешим проблемите по Голф Ризорт.Но първи ми дайте половин час
Пъръл: Добре
Енгин: Между другото, имаш гост, братле.
Серкан: Добре, кой е?
Пъръл: Дошъл е много рано и от сутринта те чака. Ако искаш, срещни се с него.
Серкан: Добре
Алптекин: Ако имаш  време, искам да поговорим за няколко минути.
Серкан: И аз имам няколко неща, които искам да ти кажа
Алптекин: Добре .Ако позволиш, да започна аз.Осъзнавам, не бях добър баща за теб.Но съм сигурен в едно – ти ще бъдеш много добър баща.Не знам колко е важно мнението ми за теб, но повярвай ми, Еда е правилният човек.Ако не допускаш грешките, които допусках аз, ще бъдете много щастливи.
Серкан: Благодаря за хубавите пожелания.Не искам да те виждам повече.Не искам да се появяваш повече нито в моят, нито в живота на майка ми.
Алптекин: Повече няма да ме видите.Може да си сигурен в това.Но знам, че един ден ще ми простиш.И знай – ако някой ден имаш проблеми,ако имаш нужда от нещо за някой, в този ден ще съм до теб.Ти си моят син, аз съм твоят баща.Нищо в живота не може да го промени.
Енгин: Наистина си тръгна
Пъръл : Една епоха приключи
Ферит: Серкан как ли е, да отида ли да го видя
Енгин: Недей!Не ,според мен за езвестно време да го оставим сам.Най-добре.

# 167
Aaaa, шамара съм го забравила.. ето още нещо: той я целува, тя отвръща на целувката и после като ощипана ,видиш ли, го шамаросва... ами, да се усети вече.
Еда не заслужава това, което вижда, Серкан не трябваше да допуска Балджа в дома си, съгласна съм, но не одобрявам такова отношение на жена към мъж и обратното. Ощв повече влюбени или двойка, единия си играе с другия в опити да го променя..

# 168
Според мен Еда не се държи така, защото чак толкова иска да го променя, а защото той се оголи пред нея, разкри чувствата си и тя се почувства много силна.Прекалено много и харесва какво голямо влияние има над великия Серкан Болат,наистина го прие за даденост и прекали. Както не харесвах начина по който той се държеше първите серии с нея, така в момента ми омръзнаха нейните фасони

# 169
  • София
Точно! Аз не оправдавам Еда. Когато не одобрявам нещо в нейното поведение, го казвам. Същото е и сега. Серкан доста пъти сгреши и доста му прощавахме. Я си спомнете онова “гит” заради на Каан номера. Спомнете си всички сълзи на Еда заради Селин и некатегоричността на Серкан по отношение на приятелката от детството. Спомнете си онова “бити” и че, ако не беше Ефе, Еда отавна да е гити. Просто не ми хареса, че покани непозната вкъщи и се държа толкова приятелски с нея. Няма да приема, ако реши с нея да провокира Еда. Пак ще го кажа - очаквам от Серкан да се държи като мъж на място.
Никой не казва, че поведението на Еда спрямо Серкан е правилно..Но това не значи, че ще оправдавам факта, че Серкан допуска в къщата си абсолютно непознат човек... Защото таз започна работа точно в същия ден... Айде моля ви... Да го зашлеви някой, за да се осъзнае, че ако го зашлева аз ще е тежко за него🤬

# 170
В тоя сериал интригите ги смитат под килима. Как се чудехме цяла седмица какво ще стане след като Селин намери договора. Цяла седмица и до последната минута в самата серия треперехме коя ще е под душа. Цяла седмица умуваме Селин ще си продаде ли акциите на Ефе и как ще реагира Серкан на разкритията й.
И накрая все нищо - смотват го на две на три и преминават към следващото клише. Нищо полезно или поучително за гледащите не остава.
Така че и новата Къдрокоса Прелест ще литне като балон като се появи тежката артилерия от Мардин.
Дори може Баба да я уволни от работа, като разбере колко й говорят звездите.
Не очаквам голяма драма следващия епизод, по-скоро поредица от дразнещи случки.
Но образите на Серкан и Еда доста се поотдалечиха от житейската реалност. Няма мъж, който след споделена целувка да изтърпи после безропотно абсолютно незаслужен шамар.
Както и не познавам жена, която при сцената с Балджа и след като е изтърпяла преди това "постоянното присъствие Селин" да не си врътне гърба и изключи телефона поне за седмица.

# 171
Еда не е казвала директно, че иска да го промени, но много пъти го е намеквала:
- Да се извини и да прегърне Ердем
- Да подписва договори без да чете
- Да се грижи за малкия Серкан
- Да излиза на рождения си ден със Селин
- Да яде храна, която не иска
И всичко това, той го правеше заради нея, защото я обича и би направил всичко за нея явно, дори и да не му харесва.
На прима виста не се сещам Еда да е направила нещо за Серкан, да е преглътнала гордостта си, да не го е приела за даденост и за човек, който винаги ще ходи след нея.
Не го оправдавам, но мисля, че тази ситуация ще й дойде много добре на Еда, малко да се усети, че той е влюбен в нея много силно и няма нужда да си играе с чувствата му. Аха се целунат или той и каже нещо мило и тя напомня за договора.
Не мисля, че това нещо с Балджа ще продължи дълго.

Това са толкова дребни неща за правене, че правейки ги  изглеждаш само по-нормален. Не случайно другите ги правеха между другото. 
Какво направи Еда:
- Изненада я с първия договор и пред хората тя премълча.
- Организира й внезапно фалшив годеж, на който многократно я зарязва.
- Изтърпя отвратителното му поведение вътре и отвън в ресторанта по време на брънча без да знае причината.
- Единствена тя не повярва в аварията с покрива и се зае да разкрива как се е случило.
- Трябваше да понесе Селин в дома му, което според Серкан е едно недоразумение, макар че много добре и Серкан, и Еда знаеха защо Селин е там.
- И най-важното: Прости му непростимото, според самия Серкан.
Изобщо няма да описвам всички унижения, които изтърпя ПУБЛИЧНО от него.

# 172
Гали, Hug благодаря за новата тема, страхотна шапка си имаме. Heart Eyes
Алекс и Али, Hug благодаря ви за преводите и поясненията момичета.Heart

и сега Привет момичета, Flowers Hibiscus
лелееее, ама как сте яхнали метлите всички. Саакин ол, къзлар. Не го правете на парчета момчето. Аз поне не видях да прави нещо нередно. Не разбрах тази ръката ли му каза, че си е наранила, че я държи и гледа. Сто процента измисли нещо като се усети, че може и Еда да дойде (защото си мисля, че тя се усети за това).Чакахме го 20 епизода Робо да стане човек, да започне да допуска хора до себе си, а сега се сърдим като го прави. Освен това тук е за скубане хиената, която се навира яко и съвсем умишлено между шамарите.

Май само аз се забавлявах на тази серия. Много се смях на няколко пъти, особено с идеите на Ердем за предложение за брак. И фрага ми хареса даже. Бих казала, че следващата серия ще я чакам с повече от интерес от тази, въпреки, че и тази ми хареса.

За Балджа е ясно, че няма да е голям дразнител, нашите няма да се скарат, но е добре Еда да види, че момчето й е обект на интерес и да вземе да действа вече. Не може само да чака и да поставя условия. Сега ще се стегне и ще започне сама да нарушава договора си. Все пак да не е глупава да остави такъв мъж като подарък на хиената. Тя на перушината не се даде, че на тази ли? Еда просто има нужда от стимул, за да си намери пътя към Серкан и хиената ще и го даде.

Малко се дразня и аз на действията на този добър Жентълмен, както го нарекохте, но си мисля, че всичко ще бъде много премерено от страна на Айше. Бърборанке, мила, успокой се малко. Избърши си розовите стъкла, охлади страстите малко. Хиената се преструва, че не и е добре, за да може да се натисне на Серкан и Еда да види всичко. Сигурна съм, че тази къдрава гад е съставила план за действие. Обаче не си е направила сметките добре. Много скоро ще разбере, че този мъж е влюбен и не вижда никой друг освен Еда. А ако Серкан прави нещо в тази посока, то ще е само за да накара Еда да размисли за глупавите условия на договора си. Изобщо не мисля, че би я наранил или рискувал да я загуби. Не отново. Така че аз съм си напълно спокойна. Между другото Сейфи бей много интересно (да кажа направо с голям интерес) гледаше Балджата като се запознаха в къщата на Болатови. Вярно че фамилията му не е с Б, ама може разчитането на звездите да се е объркало нещо.

Няма да се впускам в много разсъждения сега, утре като изгледам серията пак може да се развихря.
Само ще кажа, че:
хареса ми разговора между Серкан и Алптекин. Силна сцена беше. И двамата играха супер. Даже ми стана малко мъчно за този човечец Алптекин, щеше ми се в някой момент да се оправят отношенията между баща и син. За съжаление понякога в живота има непоправими грешки.

Хареса ми как Еда подкрепи Айдан пред онези кокошки, затова я обичам сърничката ни. Силни женски характери, много добро послание на сценаристите. Не гледайте живота й, вижте характера й. Никой не е застрахован от подобни неща в живота си, трябва да се подкрепяме и уважаваме като жени.

Хареса ми как си тръгна Селин - веднъж поне направи каквото трябваше - даде си акциите на Серкан и се сбогува както трябваше. (Разбира се преди това се опита да злепостави всички пред Серкан, но едва ли еочаквала такава промяна у него)

Хареса ми, че Серкан вече е съвсем различен човек. Предишния Серкан щеше да изтрие от живота и от фирмата си и Ферит, и Джерен и Еда за скриването на истината. Новия Серкан разбра защо са го направили и прояви разбиране, прости. Е и намери начин да се доближи малко да любимото момиче. Което му беше най-важно.

Смях се много с Ердем, и с посещението на мъжете в хана на Серкан. Предложението на Енгин ме съсипа също. Пъръл почти нещо не му разбра (и май не само тя).

Хареса ми настроението във фрага - имаме дразнител хиена, имаме и бойна сърничка, която няма да се откаже от Робота си. Ще си покаже зъбките феята ни. Чакам с нетърпение да видя как Сърничка наритва хиенестото нещо. Бабаането ми хареса визуално. Надявам се да не го играе мръсница, а като види калко се обичат децата да ги подкрепи. Очаквам да провери Серкан по някакъв начин, да тества до колко са истински чувствата му, но дали съм права ще се разбере.

Ох, много се отплеснах сега, спирам се. Исках да ви кажа само "Успокойте се". Нищо не е такова, каквото изглежда, това поне ни доказват всеки път. Сега ви пожелавам спокойна нощ и се връщам да изчета поне две - три страници нови коментари. Flowers HibiscusSparkling HeartKissing Heart

# 173
Така е, първите серии той се държеше гадно, казах го вече, че не ми харесваше никак, но тогава нямаха признати чувства и Серкан по принцип си беше серт.А сега Еда знае, че той я обича и нарочно го разиграва, като няма лошо , но вече прекали

# 174
Тази Пача направо ще и оскубя къдриците - нагла натегачка Rage , а Серкан от кога стана толкова вежлив , при това с новата служителка Imp , чудя се на него какво да му оскубя Satisfied
И да вдигнете още кръвното - тази ефектна нова актриса да не се увърти около нашия Керем , а ? Scream Той си е за Хандемий Simple Smile
Гале Hug , мерси за новата къщичка Flowers Cherry Blossom

# 175
Благодаря за темата и преводите в ефир!
Момичета, не се напрягайте толкова много, все пак това е сериал, а не реал. И да си разваляте комфорта преди сън заради измислени герои и случки не бива.
Ами вярно си е , че Еда си има трески за дялане, но и Серкан не пада по долу от нея. А Балджа ханъм са я повчесали в следващия епизод за да не хвърчи перушина. На мен по интересен образ ще ми е баба Мардин и срещата на Еда и Серкан с нея.

# 176
Така е, първите серии той се държеше гадно, казах го вече, че не ми харесваше никак, но тогава нямаха признати чувства и Серкан по принцип си беше серт.А сега Еда знае, че той я обича и нарочно го разиграва, като няма лошо , но вече прекали

Именно, взе ми думите от клавиатурата!
Не съм гледала цялата серия, а само откъси, утре до обяд ще давам уроци и обедната почивка ще я посветя на епизода, за да дам по -обстоен и аргументиран коментар.
Нека се успокоим, това явно е начин за нашите да намерят път отново един към друг  💙

# 177
  • Кърджали
Блу, появи се и внесе малко спокйствие Simple Smile
Предложението на Ердем беше върха : Предложетне и на вястото на семейното гробище с думите ще бъдеш ли с мен докато смъртта ни раздели.
Аз имам черно чувство за хумор, ама това надмина и моите възможности.

# 178
  • София
Дари, аз не мисля, че проблемът е, че са се отдалечили от житейската реалност. Обосновавам се - в живота 100 души да попиташ, 100 отговора ще чуеш. Тоест, всеки може да реагира, както си поиска. Така и тук - реакциите им не ми фалшивеят, напълно са си възможни. По-скоро ме дразни, че тъкмо започнат да развиват някой образ и после ни връщат в изходно положение. Серкан толкова направи за Еда в последните няколко епизода. Разбирам, че му дойде и на него в повече от нейните капризи, както сам ги определи, но има други начини, с които да я провокира. Това с Балджа не ми харесва и не го одобрявам. Еда пък на моменти се държи зряло, а в други моменти е като малко, разглезено дете. Оф... както и да е. За друго дойдох да пиша - според мен се готви финал. Логичен и изпипан. Може би на 30 епизод. Вече се появи и бабата. Не виждам какво повече могат да измислят. Поправете ме, ако греша, но нови сюжетни линии нямаме, основната е на път да се разплете. Един по един героите намират щастието си. Балджа е временен фактор. Wink

# 179
Мисля ,че бабането този път ще подкрепи любовта на младите .Няма да повтори грешката , която е допуснала със сина си . С нетърпение очаквам следващата серия , нашата сърничка ще се превърне в тигричка Smiley

Общи условия

Активация на акаунт