Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
И според мен вървят към финал. Появата на бабата и прехвърлянето на акциите на ЕДа може да го разрешат а две - три серии. Балджа и без това ще и се наложи да търси друг С.Б.  Айдан ще устрои живота си сама. Пък ин не е казано че за всички трябва да измислим щастлив финал, някои истории може да останат с отворен финал, малко за фантазия. И щом предварително са били продавани по 27 серии, може би там някъде ще е финала. За мен е и по- добре така, въпреки че ще ми липсват, но всяко протакване само ще разводнява сериала.

# 181
Бърноранке, Алекс.. и аз мисля като вас, явно финалът наближава, но поне няма да е принудителен, а ще е изпипан до съвършенство.

# 182
Колкото и да ми се иска да ги гледам по-дълго , и за мен 30 епизода са ОК , освен ако не трябва да гледаме чак до второто дете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
  • Кърджали

Три невинни желания

Еда: Според мен на майка ти ще и се отрази добре кандидатурата за президент на форнацията.
Серкан: Благодарение на теб я убедихме.
Е: Направихме го двамата, всъщност.Работа в екип.
С: А, работа в екип.Между другото, измислих ти наказанието
Е: Тази тема не я ли забравихме
С: Не я забравихме.Казах че ще помисля и помислих.
Е: Добре, добре, господин съдия, какво ми е наказанието?
С: Да не го наричаме наказание.Да кажем, че ти давам възможност да поправиш грешката си.
Е: Даваш ми възможност?
С: Да
Е: Ти какво си мислиш, Серкан Болат?
С:Право на три желания.
Е: Какво означава право на три желания?
С: Ами, не може да го наречем наказание, а възможност да поправиш стореното.Ще имам три желания към теб.И ти ще ги изпълниш без условия, без да спориш.
Е: Чакай малко, какви ще са тези желания?
С: Може да е всичко.Малки желания, големи желания, специални желания….
Е: Ако си мислиш че ще направя нещо, което да нарушава договора …
С: Не се тревожи,няма да правиш нещо, което да нарушава договора.Аз заради теб от дни се опитвам да се променя.Мисля че за това съм направил големи стъпки, и ще продължа да го правя.Затова си мисля, че и ти може да изпълниш за мен тези три невинни желания.
Е: Колко невинни?
С: Много невинни.
Е: Не обещавам.Първо трябва да чуя желанията ти. А сега трябва да се прибирам.
С/ Добре, все още обмислям желанията си.Но скоро ще ги чуеш.
Е: Не ти обещавам.
С: Добре, да си изпием кафетата и да си вървим.
Е: Става
С:Добре

27-30 серии изобщо не е зле като продължителност. Това си е един нормален телевизионен сезон.

# 184
БРО После ще се появи първата любов на Айдан... А и трябва мъж на Айфер да намерим и на Мело... те така ли да си стоят..самотни.. Нещо като 40 епизода ги виждам.. Ще видим пищна сватба, нашичките да поживеят малко заедно, да видим как ще свикнат с навиците си, ако изхождаме от сценария на другия прекрасен ром ком "Любов под наем"... Значи гледахме 1 епизод малко сближаване и на финала... Хиената в апартамента на Роботчо... Хайде малко да се насладим за по-дълго на любовта им, нежностите им, докосванията им...

# 185
  • София
И мен много ме натъжава мисълта за финал, исках да ги гледам по-дълго време. Хубавото наистина е, че няма да имаме прибързан финал, а историята ще завърши така, както е била планирана. Предвид това как спират сериалите в Турция, се радвам, че нашият получи шанс и ще си приключи естествено. 30 турски епизода не са малко за сериал по принцип и за турски такъв. И все пак, остава една надеждичка в мен, че може и да измислят нещо и да имаме втори сезон - продължение. Simple Smile

Бабата ми харесва! Не очаквам интриги от нея. Според мен Серкан ще е респектиран. Ето това нямам търпение да го видя. 😅

# 186
  • Кърджали
БРО, не искам да ти развалям мечтите, но знаеяки принципите им, не откарат ли до края на май, началото на юни /когато приклйчва телевизионния сезон/ не може да става и въпрос за втори сезон. Води се преждевременно приключил /нищо че примерно е обмислен за толкова серии/. Такива са им практиките. Шанс за втори сезон плучават сериали, докарали до края на сезона, и то не всички, но да кажем по принцип /ако беше за някоя от дигиталните платформи може би щеше да има такава възможност, а пък може и да го измислят, щом за Аynen Aynen например доколкото чета ще правят нов сезон за една от техните дигитални платформи, но не знам той по телевизията ли е бил излъчван преди това или пак за същата платформа/.
Та приключат ли ...наесен може би с нови проекти, но едва ли заедно, малко е рисковано, защото всички ще очакват същото от тях... Аз бих им се радвала и по отделно.... Може би само отсега нататък къде и да ходи Серкан, Неслихан трябва да играе майка му...много си паснаха/

# 187
https://www.instagram.com/p/CIloUXlJUrM/?igshid=1hsu6ddxuetuj
Ей така да се награбват другата седмица по време на кънките... Например.. Серкан без да иска стъпва на крачето на Еда... Тя пада.. Той се притеснява много за нея... Пада на земята да види как е и я награбва.... и тя отвръща и такаа....😋

# 188
Като чуя финал на 30 епизод.....

Надежда даже и за 2 сезон имам. Но лягам, че хептен се депресирах.
Лека нощ  и благодаря за прекрасната вечер. Blue Heart

# 189
  • In the light side of the Moon!
Момичета, май последните 2 еп не ги е писала Айшето.

Това се върти из туитър

# 190
  • Кърджали
Хмм, целият сценарен екип е сменен.
но пък гледам преди серията Айше е пожелала успех на серията.
Тя май и затова в последните две -три серии не пуска своите емоджита
Голяма грешка от страна на продуцентите.

# 191
  • София
Алекс, аз като казвам втори сезон, нямам предвид наесен с песен. Wink Имам предвид продължаваме след НГ, правим две седмици почивка в началото на февруари, особено ако няма да почиваме около НГ като другите сериали. И продължаваме със скок и нов сезон. Но дали ще измислят какво да се случва в него, не знам. Simple Smile Много харесвам Еда и Серкан просто, харесвам Ханде и Керем като партньори, целият каст харесвам. Ще ми липсват. Sad Затова не искам да свършва. А и не мога да си представя Керем с друга или Ханде с друг. Но... Керем сигурно ще отиде да снима в Щатите, така си мисля. Ханде по-скоро можем да я видим в друг сериал от септември. Wink

# 192
Привет, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Галка, благодарности за новата къщичка Flowers Hibiscus
На Алекс и Али отново да кажа, че сте страхотни Yellow Heart
Смях се доста в този епизод, не съм гледала по-добра комична двойка от Ердем и Лейла, много ми допадат.
Как е фамилията на Сейфи, Балджа да не би него да чака да осей живота ѝ с любов. Stuck Out Tongue Winking Eye
Единственото което ме подразни много е  учудването и погледа на Серкан при появата на Еда, все едно изобщо не я е чакал и не се надявал тя да го изненада.
Той едвам издържа присъствието на  приятелите си, а с Балджа свещи ще пали Imp, ама интрига да има. Глупак! Глупак, ама си  го обичам Stuck Out Tongue Winking Eye Очаквам нашата сърна хубаво да я срита с тези нейни грацилни крачета, ако бях аз сигурно щях да я захапя едно хубаво. Повече му се ядосах сега с това негово гостоприемство, отколкото когато изостави Еда, заради инцидента.
Какви са тези жени, какво е това нахалство, какви са тези посещения по домовете в късните часове, не я харесах още от самото начало тази особа и това си е то. Вчесала си косата и си мисли, че може Серканчо да омотае, ама не знае нашата Бамби колко е луда, а и той няма да се даде на никоя друга.
 Харесва ми промененият Серкан, ама нека да спре до тук, даже може да направи лек преговор на старите си настройки.
Връщам се при асансьора и глината, че да си оправя малко настроението.
Еее, много се смях с Енгин на бял кон, много харесвам всички второстепенни двойки.
Алптекин няма да ми липсва, но ми хареса разговорът между баща и син, някак си него разгъната този образ. Много се надявах да видя лицето на Селин при появата на бабата, тя  до последно ми лазеше по нервите, хубаво поне, че си продаде своите 5% от акциите на Серкан,една полза от нея да има.
Бабата ми харесва на пръв поглед, надявам се да за любовта.
Марги, страхотна слънчева градинка с маргаритки

# 193
  • Кърджали
БРО, силно се надявам да го позатрупат малко с предложения и да приспят временно желанието му да снима в Америка. да, можелавам му го, ама да чакам  я снима някой филм, я не, пък и холивудските филми напоследък не са ми по вкуса... Тц, да стои там на сигурно и да работи ли работи. Пък от време на време нека ходи снима нещо...

# 194
  • София
Алекс, аз се надявам това с турския сериал, продуциран от Нетфликс, да се окаже истина. Наистина да видим Ханде и Керем заедно в друг жанр и в интернет пларформа без цензура. Wink Но дотогава... колкото се може повече епизоди на нашата приказка. Направо не знам какво ще правя като свърши. Ох... още повече се депресирах. Стига ми за тази вечер! Лека нощ, момичета. Отивам да сънувам розови сънища, дано ми оправят настроението. Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт