Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Лелееееее, много сте се ядосали. Hug
Ама няма сериозни причини. И според мен от фрага личи, че Еда не си е тръгнала, нищо че се стъписа при гледката.
От превода ще разберем как точно се държи Серкан с Балджа, защото сериалът си е на диалози. Иначе само на картинка Серкан се държи насмешливо с това новото напористото. А и Еда ще се учи адекватно да оценява хората и ... двусмислените ситуации.
За бабаането си мисля, че Серкан ще сдобри накрая баба и внучка.

# 151
  • София
Абсолютно съм съгласна за две неща - Серкан има нужда да се научи да поставя граници, особено на жените мераклийки около себе си. А Еда има нужда да порасне малко, да преосмисли реакциите и поведението си. Направи Серкан на маймуна. Но и той се справя добре с тази задача. Първо, остави Селин да го прави на маймуна, сега и Балджа. Явно обича жените да го правят на маймуна. Обаче от цялата работа излиза следното - Айше нас прави на маймуни. Ай сиктир, кръвно вдигнах на 29! Ще си сипя...

# 152
Толкова капризи от страна на Еда, никой мъж не би изтърпял, така че според мен има нужда от такава сцена, за да спре да си вири толкова носа
Не съм съгласна, че това са капризи....Не го е накарала насила...той реши да се промени, защото се беше капсоловал работа...работа....нямаше никакъв личен живот....И Еда не е виновна, че прие флирта.....Той не е толкова неопитен, че да не различи кога жена му прави мили очи....

Честно! И на мен ми омръзна да чета за капризите на Еда! Кажете ми кой мъж тя завъртя около себе си както НЕВИННО го прави Серкан?! Вечно тя е с него, покрай него, до него. Един единствен ден вървя след нея и каква я свърши?! Селин каза главното преди него! Той от случайните минувачи се дразнеше, а тя трябваше да преглътне Селин в дома му да живее. Че тя в тази къща само веднъж влезе сама! Вечно някоя друга е там! Е, стига де! И какви са тия номера с ПР-ката във фрага! Хайде, моля! Той ли не знае за какво иде реч?! Искала да го промени? Кога е искала? Имаше условия за взаимоотношения. Да не ги спазва като му се виждат любовни капризи...

# 153
Момичета,:hugs:

Едвам ви настигам, искам и аз да пиша по темата, но първо съм раздвоена и
                          второ днес съм много уморена. Оставям чаршафа, който ще пиша за утре заран.
                                                   Безкрайно съм благадарна на Момичетата Алекс и Али за превода. Благодарна
                          съм и на Гале ли беше за уютната къщичка. Желая лека нощ на всички. Flowers Hibiscus

# 154
  • Кърджали
Еда сама под една или друга форма казваше, че иска да го промени - да не е такъв работохолик, да не е затворен към хората около него, да не е недоверчив, да не се опитва да контролира хората и ситуациите около него.
Дори когато Айдан и разказа за преживяното в детството на Серкан и че заради това е недоверчив към хората, които обича и го обичат - тя каза - сина ви е прекалено лигав/ един вид, нали кво толкова е станало,  хората умират да ходят да се образоват в чужбина, а той седнал да си създава комплекси от това/.
Еда го обича, но не харесваше затвореният му, работохоличен и недоверчив характер. Аз не харесвам новият му характер, ама той е умен мъж, та скоро ще си влезе в релси и ще поставя граници по-добре...
Общо взето, след първоначалният шок съм на принципа - нищо страшно няма. Ще си се разберат.

# 155
Само аз явно не чакам следващия епизод с нетърпение след този финал. Просто не обичам такива сценарии. Тъкмо се отървахме от Селин и се почна с Балджа. Очаквах друга драма. Нещо по-различно. А не отново ПР-ка между нашите. Освен това не одобрявам Еда да е в прегръдките на Серкан след тази му изцепка. Малко да го помъчи сега. Само че тя доста го мъчи досега. Оф, не знам. И мен ме объркаха. Много рано дойде Балджа. Да ни бяха дали малко въздух. Малко да се порадваме на нашите. Това е като след тръгването на Серкан подир Селин на сватбата. Тогава пак искахме да го одерем жив, но после някак си го заметоха под килима и му простихме. Той й каза “ти ревнуваш ли ме, ти си жената, в която съм влюбен, като съм с теб, съм само с теб”, дрън-дрън... ама не става само с думи! Особено като си сгафил. Трябват си и действия. Той Серкан тъкмо тръгна по правия път и пак сгафи. Права беше Еда да му каже, че е непоследователен.
А БРО и аз съм на твоето мнение... нито фрага ми харесва толкова много, нито искам да гледам следващата серия тая ХИЕНА толкова много... ама дано втория фраг е по-хубав... А бай ви Роботчо ще го коментирам утре след като изгледам епизода с превод, че сега искам да го убия🤬🤬🤬
mi_si Аз ще застана портиер, защото явно сегашния не върши работа, а нашия Робот не знае как да казва НЕ явно🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

# 156
  • София
Толкова капризи от страна на Еда, никой мъж не би изтърпял, така че според мен има нужда от такава сцена, за да спре да си вири толкова носа
Не съм съгласна, че това са капризи....Не го е накарала насила...той реши да се промени, защото се беше капсоловал работа...работа....нямаше никакъв личен живот....И Еда не е виновна, че прие флирта.....Той не е толкова неопитен, че да не различи кога жена му прави мили очи....

Честно! И на мен ми омръзна да чета за капризите на Еда! Кажете ми кой мъж тя завъртя около себе си както НЕВИННО го прави Серкан?! Вечно тя е с него, покрай него, до него. Един единствен ден вървя след нея и каква я свърши?! Селин каза главното преди него! Той от случайните минувачи се дразнеше, а тя трябваше да преглътне Селин в дома му да живее. Че тя в тази къща само веднъж влезе сама! Вечно някоя друга е там! Е, стига де! И какви са тия номера с ПР-ката във фрага! Хайде, моля! Той ли не знае за какво иде реч?! Искала да го промени? Кога е искала? Имаше условия за взаимоотношения. Да не ги спазва като му се виждат любовни капризи...

mari08, както да се казва тук в темата, писала си последния си пост от моята клавиатура! Благодаря ти за точните, на място написани изречения! Сега се чувствам по-добре, като виждам и чета мнения и на други "инакомислещи" в темата! Nalbantova все още не се е изказала?! Верно, отстъпи мястото си на адвокат на Еда (но аз не го искам, смятам че заслужено това място си е нейно!), но защо я няма тази вечер? Имаме нужда и от нейната подкрепа!

# 157
Да такава игра не е ок. Ама... да не забравяме, че Серкан вече я е играл.
В момента, в който забеляза ревност у Селин - хвана първата жена до него, за да предизвика още ревност у Селин и да я раздели с Ферит.

Не е редно да използва Балджа. Ама какво да се прави...

То не беше
1) Серкан с Еда, за да ревнува Селин
2) Енгин с Джерен, за да ревнува Пъръл
3) Ферит с Джерен, за да ревнува Селин
4) Айдан с грънчаря, за да ревнува Алптекин
5) Ердем с Лейля, за да ревнува Фифи

и сега 10 епизода ще гледаме
6) Серкан с Балджа, за да ревнува Еда - докато Балджа не признае чувствата си и не почне да се бърка така, че да вреди на Еда

# 158
Уффф, така се ядосах, че си забравих маниерите... Благодаря на Алекс и Али за преводите💐💐💐

# 159
  • Кърджали
Серкан ще се осъзнае бързо...Серия - две му давам.
Баща му днес му го каза много добре
Не знам колко е важно мнението ми за теб, но повярвай ми, Еда е правилният човек.Ако не допускаш грешките, които допусках аз, ще бъдете много щастливи.

# 160
  • София
Да такава игра не е ок. Ама... да не забравяме, че Серкан вече я е играл.
В момента, в който забеляза ревност у Селин - хвана първата жена до него, за да предизвика още ревност у Селин и да я раздели с Ферит.

Не е редно да използва Балджа. Ама какво да се прави...

То не беше
1) Серкан с Еда, за да ревнува Селин
2) Енгин с Джерен, за да ревнува Пъръл
3) Ферит с Джерен, за да ревнува Селин
4) Айдан с грънчаря, за да ревнува Алптекин
5) Ердем с Лейля, за да ревнува Фифи

и сега 10 епизода ще гледаме
6) Серкан с Балджа, за да ревнува Еда - докато Балджа не признае чувствата си и не почне да се бърка така, че да вреди на Еда

Ако наистина Айше Кутлу очаква някой от зрителите (турски и международни) да има желание, търпение и нерви да гледа 10 епизода заигравките на Серкан с Балджа, просто ще трябва набързо да напише финалния епизод! Така виждам аз нещата, този сценарий вече сме го гледали с други сериали, преди малко дадох и пример с един подобен!

# 161
Еда не е казвала директно, че иска да го промени, но много пъти го е намеквала:
- Да се извини и да прегърне Ердем
- Да подписва договори без да чете
- Да се грижи за малкия Серкан
- Да излиза на рождения си ден със Селин
- Да яде храна, която не иска
И всичко това, той го правеше заради нея, защото я обича и би направил всичко за нея явно, дори и да не му харесва.
На прима виста не се сещам Еда да е направила нещо за Серкан, да е преглътнала гордостта си, да не го е приела за даденост и за човек, който винаги ще ходи след нея.
Не го оправдавам, но мисля, че тази ситуация ще й дойде много добре на Еда, малко да се усети, че той е влюбен в нея много силно и няма нужда да си играе с чувствата му. Аха се целунат или той и каже нещо мило и тя напомня за договора.
Не мисля, че това нещо с Балджа ще продължи дълго.

# 162
Никой не казва, че поведението на Еда спрямо Серкан е правилно..Но това не значи, че ще оправдавам факта, че Серкан допуска в къщата си абсолютно непознат човек... Защото таз започна работа точно в същия ден... Айде моля ви... Да го зашлеви някой, за да се осъзнае, че ако го зашлева аз ще е тежко за него🤬

# 163
За мен Серкан не го направи нарочно, едва ли е очаквал горгоната да му се натресе.Но продължавам да мисля, че Еда има нужда от отрезвяване.Като толкова е прегрешил Серкан и не желае да му прости, защо не се отлепя от него? Айфер и каза да напусне и да зачертае Болатови от живота си, ама нашето хем сърби, хем боли

# 164
  • София
Ей, най-накрая ви догоних. Не мога да ви стигна, така бързо пишете.
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Галка, благодаря че се грижиш за нас.

Благодаря и на двете момичета Алекс и Али, които ни превеждат в ефир  

Серията си беше много добра. Това накрая според мен е подвеждащо. Както в предишната серия с целувката. Очаквахме да последва и още нещо, а то какво -шамар. Така че, според мен, Еда няма да се поддаде на провокацията. Като гледам фрага доста добре я провокира тази нахалница. Даже успя да срита Серкан под масата. Супер. Нека има малко ревност. Тя поддържа огъня. Иначе ще си омръзнат.

Гледах лайфа на тези двама сладури. Абе те нас за шаранчета ли ни вземат?  Те не спряха да се семеят. Голям смях падна. Двамата сякаш забравиха, че са на лайф и ги гледат толкова хора. Нещо си разказваха, подхвърляха си закачки, беше им много весело. Абе от тях струи АШК отвсякъде. А Керем съвсем по домашно го раздаде. Топло му е на човека. Едни такива любовни вълни го обливат. По потник, но сложил шапка.  А Ханде с правата коса направо като момиченце. Младолика. Много е красива и естествена. Сладури!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 00:40 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт