Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 29 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Толкова капризи от страна на Еда, никой мъж не би изтърпял, така че според мен има нужда от такава сцена, за да спре да си вири толкова носа

# 136
  • Кърджали
Обикновено така се получава. Искаш да промениш любимият си човек,защото си мислиш че ако е такъв какъвто ти искаш да е, ще го обичаш много повече,  той се променя под твоето настояване от любов... Обаче в един момент се оглеждаш и казваш - ама ти не беше такъв, къде отиде старото ти аз
Нещо такова е при Серкан в момента. Много често и в живота е така . Съзнателно или не... Поне много пъти съм била свидетел на нещо подобно
Балджа няма да е сериозен дразнител.

# 137
Не се сдържах , Серкан с този каскет ми е като излязал от 1905г Joy в тази епоха се развива действието в сериала Гран Хотел с Йон Гонзалез на снимката

# 138
  • In the light side of the Moon!
Бърборанке, иди изгледай отново днешния лайф да се поуспокоиш малко....... 😂😂😂

Ще му се ядосваме на Серко 1-2 дни и ще ни мине.....

# 139
  • София
Серкан демонстрира, че му е все едно Селин ли ще е, Балджа ли ще е...важното е Еда да е до него...

# 140
  • София
Само аз явно не чакам следващия епизод с нетърпение след този финал. Просто не обичам такива сценарии. Тъкмо се отървахме от Селин и се почна с Балджа. Очаквах друга драма. Нещо по-различно. А не отново ПР-ка между нашите. Освен това не одобрявам Еда да е в прегръдките на Серкан след тази му изцепка. Малко да го помъчи сега. Само че тя доста го мъчи досега. Оф, не знам. И мен ме объркаха. Много рано дойде Балджа. Да ни бяха дали малко въздух. Малко да се порадваме на нашите. Това е като след тръгването на Серкан подир Селин на сватбата. Тогава пак искахме да го одерем жив, но после някак си го заметоха под килима и му простихме. Той й каза “ти ревнуваш ли ме, ти си жената, в която съм влюбен, като съм с теб, съм само с теб”, дрън-дрън... ама не става само с думи! Особено като си сгафил. Трябват си и действия. Той Серкан тъкмо тръгна по правия път и пак сгафи. Права беше Еда да му каже, че е непоследовател.

Не си само ти! Аз вече писах, че съм на път да се откажа от любимия си до този момент сериал! И написах почти същия текст, но с облечен с други думи! И понеже с теб наскоро обсъждахме сериала "Навсякъде ти" и неговото внезапно спиране, там пропукването се получи точно от това според мен! И там клишетата бяха същите - най-напред една вманиачена дъщеря на богат клиент, тя изчезна и веднага на нейно място се появи бившата годеница! Интересен е и факта, че винаги в турските сериали повод за ревност имат жените главни героини (то са бивши гаджета, бивши годеници, настоящи колежки.....)! Определено не ми харесва посоката на сценария и ако преди излъчватено на трейлъра имах надежда в реакцията на Еда, видяното в трейлъра никак не ми хареса, особено първата му част!

# 141
  • In the light side of the Moon!
Не се сдържах , Серкан с този каскет ми е като излязал от 1905г Joy в тази епоха се развива действието в сериала Гран Хотел с Йон Гонзалез на снимката

Мики, че то и жилетката му е от тази епоха 😂😂😂

# 142
  • София
Според мен в първите секунди, където я е прегърнал през кръста, на нея или й е станало лошо, или си е ударила крака, или просто се преструва, за да я хване той. Вижте как я държи, придърпва стола, за да седне. Няма шанс да я прегръща така просто ей така. Това вече е ту мъч! Wink

nrgmama, аз от сериала няма да се откажа. Ще го гледам докрая, но това не означава, че ще мълча, когато нещо не ми харесва. Затова в случая споделям какво мисля. С Навсякъде ти... не мога да преценя къде се прецакаха нещата. Като че ли там рейтингът поизначало беше по-нисък от нашия и падна много, след като почна есенният сезон. Не искам да го сравнявам с нашия, защото при нас се надявам на по-хубав сценарий, повече епизоди и по-добър финал. Но развитието с Балджа не ми харесва. Или по-точно държанието на Серкан. Това ме разочарова. Нищо против нямаше да имам, ако Серкан беше невинен, а Еда се беше заблудила по вина на Балджа. Например, той не кани Балджа вътре, тя усеща накъде отиват нещата, затова измисля, че й се ходи до тоалетна и го моли да отиде набързо. Той я пуска. През това време идва Еда... и така. В случая Серкан е виновен и се държи глупаво. Това ме разочарова и дразни.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 23:45 от Бърборанка с розови очила

# 143
  • Плевен / София
Толкова капризи от страна на Еда, никой мъж не би изтърпял, така че според мен има нужда от такава сцена, за да спре да си вири толкова носа
Не съм съгласна, че това са капризи....Не го е накарала насила...той реши да се промени, защото се беше капсоловал работа...работа....нямаше никакъв личен живот....И Еда не е виновна, че прие флирта.....Той не е толкова неопитен, че да не различи кога жена му прави мили очи....

# 144
Мисля, че Серкан се опитва да накара Еда да св опомни, твърде много го беше приела за даденост и ако види дори малка заплаха в лицето на Балджа, ще започне да се бори за Серкан и ще св съберат. Малко им трябва още. Мисля, че действията на Серкан са добре обмислени и премерени и не прави нищо импулсивно (спрямо Балджа), а по-скоро я използва /грозно звучи, ама.. ситуацията имам предвид/, за да предизвика Еда да действа. И съм сигурна, че ще успее. Да, поканата на Балджа не влиза в плана сигурно, но мисля, че няма да излезе нещо толкова драматично от това. При бабата е драмата.

# 145
Еда е виновна, че прекалено дълго го разиграва. Тази гледка и е нужна да се приземи малко, защото се държи така , сякаш Серкан цял живот ще тича след нея

# 146
  • София
Не съм съгласна, че това са капризи....Не го е накарала насила...той реши да се промени, защото се беше капсоловал работа...работа....нямаше никакъв личен живот....И Еда не е виновна, че прие флирта.....Той не е толкова неопитен, че да не различи кога жена му прави мили очи....

Подкрепям написаното на 100% плюс още 10% отгоре! Да се правят номера с цел да се предизвика ревност у партньора, да се флиртува с друг партньор с такава цел, както вече писах не е нито красиво, нито здравословно, нито коректно между двама души, да не говорим колко е рисковано! Започвайки такава игра никой не знае как ще се развият събитията и отношенията в двойката!

P.S. Влизам отново в темата, за да попитам katrina123 за какво разиграване пише? Еда разигравала Серкан? Да не би да гледаме различни сериали? Че Серкан разиграва Еда в продължение на 20 епизода, въртя номера със Селин, заряза Еда, скри тайната за родителите й, за какво разиграване става дума? Аз нещо не разбирам от този пост?!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 23:53 от nrgmama

# 147
  • Кърджали
И при двамата има момента  че понякога не знаят къде кога да спрат.
Съгласна съм че Еда го беше приела за даденост. Още повече даденост с чувство за вина. /тя накрая и на Ефе беше навирила нос, но някак си не го отразих толкова - но и там имаше няма да ти простя, ще работя за теб щото имам нужда от пари но няма да ти простя/....
Серкан има сериозна нужда да се научи и той да поставя граници. Защото от човека който имаше високи стени около себе си се превърна в нещо като разграден двор. А уж той беше човека, който вярваше че хората не са добри и искат да навредят на другите хора...

# 148
  • Бургас
Али, Алекс, много благодаря за превода!

Момичета, само аз ли не виждам нещо лошо да е станало? Помните ли Серкан каза: Докато си с мен, друга няма да има! Не вярвате ли на Серкан? Какво толкова е направил? И в Живота е така, не всичко е пресметнато и предначертано. Понякога има случайности, обстоятелства и изненадващи, внезапни моменти. След време, ако размислиш, дори сама няма да можеш си отговориш защо си казал или направил това..... Затова има такова чувство Доверие. Да видиш, да чуеш и да си кажеш: Моят Човек никога няма да постъпи така, че да се почуствам зле. Да се усмихнеш, да се изпъчиш и да извлечеш възможна най-голяма полза от ситуацията. Ако Айшето иска Еда да израсне, тя би я оставила да покаже на Бббббббб кой командва парада!!!

Докато течеше епизода споделих, че Серкан не е вчерашен, той претегли Бббббб, усети флирта, и със сигурност щеше да реагира, но просто нямаше време!!! Wink

Бабата е огън, вижда се откъде са на Еда гените. Браво на Айшето!
Ще хитрее бабето!
Не знам какава игра ще играе, но се надявам поне да изчака да види любовта им с очите си, а не като внучка си първо да действа и после да мисли.... Все пак е баба......
Да го махат този каскет на Серкан. Не му ходи.....

# 149
  • Пазарджик
Споко момичета! Не се "косете" приемете го като "буря в чаша вода".
Може Балджа да ни лази по нервите в 23-ти епизод, но в края идва баба и няма да позволи някой да наранява внучката и. Да му мисли Серкан какво ще прави по нататък ако Еда му стане съдружник с 45%. Ти да видиш с тази "ината коза" как ще управляват холдинга.

Общи условия

Активация на акаунт