Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 29 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Али, много ти благодаря за превода Flowers Hibiscus
Тая вечер много се изнервих и още не мога да се оправя. И фрага ме изнерви, и Серкан ме дразни Imp
Направо ми идва лично да му наема портиер .... какво е това всеки си влиза и излиза  ... срамота

# 121
Най-после  се появи Мардинската феодалка - ново начало .Дано е за добро !  Айшето да внимава какво  ще пише !

# 122
Бабата е ТОП! Модерна, елегантна, скъпа. Жалко наистина, че Селин я няма за да й видим увиснал носа.
За съжаление ще вбие клин (може би) между Серкан и Еда.
Но да не забравяме, че в онази прословута серия, когато Серкан реши да зареже Еда заради тайната, той я чу да обвинява баба си за смъртта на родителите и че няма да й прости никога.
Ако Айше се сети какво е писала преди 10 серии може Серкан и Еда да се сбилажат още срещу общия враг - бабанне.

# 123
Ей, ама, че и Айше едни ги сътвори... Не ни стига Балджа, сега и бабата намърда /за втората съм съгласна, даже е закъсняла, че от кога я чакаме/. И станаха чок интриги и скандали и напрежение....! Добре, че поне Селин и Алптекин напускат, че не знам нервите ми щяха ли да издържат на цели 4 дразнителя едновременно ...

# 124
  • Плевен / София
Благодаря на Алекс и Али за превода на фрага... HeartHeart
Обърках се.....първо се зарадвах, но на следващо гледане съм раздвоена...Серкан сеир ли гледа, или наистина флиртува....надеждата ми е в ...

С:Бях си казал че ще дойда тук със жената в която съм наистина влюбен.Тази жена си ти

И разбира се е гушнал Еда...

# 125
Ахх, Серкан бей какво ви търсят там ръцете в първите секунди, да му се невиди. Няма да се разберем така. Почнах да псувам на всички езици, които знам. Че сега и да спя няма да мога. Офф значи... на Серкан ли да се ядосвам, на Еда заради капризите ѝ, на Балджа или пък на Айше ханъм. На кого питам аз? Да ми вдигате кръвното по нощите Joy Не може така! Head Band
Ама Ханде с права коса е Heart Eyes Nature Fire Мноого я харесвам и така.

# 126
А и още нещо. За мен бабата е финалната сцена от сега да си кажа. Показаха ни финала на епизод 23 за пореден път ...

# 127
# 128
  • София
Ето и емотиконите за епизод 23:

Хубава вечер!

# 129
  • Кърджали
Предполагам Еда ще се опитва да доказва че не ревнува и да показва че новата иска Серкан. Затова са и тези разговори. Серкан какви ги върши не знам, защото в неговата глава винаги има някакъв план. Не вярвам да се пусне да флиртува с новата госпожица, но да видим каква игра ще забърка.
Но няма да е толкова драматично, спокойна съм аз... Мисля че от сцените с Балджа няма да излезе нищо опасно.

nrgmama, това бяха емоджита за фрага, които пуснаха по време на рекламите по настояване на потребители в туитър

# 130
  • In the light side of the Moon!
Еда няма да си тръгне, залагам аз!
Ще се спусне към Серкан и ще го целуне за здравей с "как си ашкъм" 😘 и Серкан, чок ще се изкефи....

Тръгне ли си Еда, означава да покаже слабост и разочарование пред конкурент, а това не е в стила на Еда. След това разбира се, ще трие носа на Серкан!

Алекс и Али, благодаря момичета 🤗

# 131
  • София
Само аз явно не чакам следващия епизод с нетърпение след този финал. Просто не обичам такива сценарии. Тъкмо се отървахме от Селин и се почна с Балджа. Очаквах друга драма. Нещо по-различно. А не отново ПР-ка между нашите. Освен това не одобрявам Еда да е в прегръдките на Серкан след тази му изцепка. Малко да го помъчи сега. Само че тя доста го мъчи досега. Оф, не знам. И мен ме объркаха. Много рано дойде Балджа. Да ни бяха дали малко въздух. Малко да се порадваме на нашите. Това е като след тръгването на Серкан подир Селин на сватбата. Тогава пак искахме да го одерем жив, но после някак си го заметоха под килима и му простихме. Той й каза “ти ревнуваш ли ме, ти си жената, в която съм влюбен, като съм с теб, съм само с теб”, дрън-дрън... ама не става само с думи! Особено като си сгафил. Трябват си и действия. Той Серкан тъкмо тръгна по правия път и пак сгафи. Права беше Еда да му каже, че е непоследователен.

# 132
  • In the light side of the Moon!
Ето и емотиконите за епизод 23:

Хубава вечер!

това бяха за фрага, който пуснаха

# 133
Благодаря Ви момичета - али и алекс. Пропуснах в предните постове, за което се извинявам, но нервите ми не издържат тая вечер.

# 134
Как да не се изнерви човек Wink

Айде мацки, оставям ви, че наистина много се напрегнах тая вечер Hug , а трябваше да е забавно ... до утре

Общи условия

Активация на акаунт