Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 29 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
А такааа. Еда ще е ревнива. Аркадашките в действие... Серкан с думите - Ти си жената... Heart Eyes

# 106
  • In the light side of the Moon!
не е лошо фрагчето, ще има ритане под масата яко 😂😂😂😂

# 107
КОООШ! Имаме фраг!

# 108
  • Плевен / София
Страхотен фраг.... Заслужаваше си чакането....

# 109
Страхотен фраг , ще е забавно , Еда позна баба си , явно знае как изглежда , въпреки че не я е виждала от години. Не разбирам обаче какво бабата може да направи на холдинга щом Серкан е 50%+ Ферит 5% , с него нали се сближиха вече.

# 110
Аууууууууууууууу, бабата е огън!!!! Много красива. И Еда я позна! Глупостите на Серкан с Балджа от фрага ще му излязат през носа. Не ми харесват, както и пъченето на Еда да се мери с новата кокошка.
Дано на турската публика й харесат тези унизителни за женското достойнство сцени.
Серкан 20 и кусур серии само от приказки го докарва - Еда, ти си единствената жена за мен. Ама като трябва да постави на мястото й стара приятелка или нова колежка - Жентълмен, както го определихте тук!
Сякаш започвам да виждам част от безхарактерността на баща му в отношението му към  жените.

# 111
Тази баба няма нищо общо със снимката от актрисата?!?!?!??
И не знам за Вас, но мен фрага ме изнерви на 1 000000000000% с тази Балджа ..

# 112
  • In the light side of the Moon!
фрага

# 113
  • София
Оф... много искам да намеря с какво да оправдая Серкан, но просто съм му чок ядосана и след този фраг не стана по-добре. На Балджа са й променили прическата и да си призная, мисля, че е красива. Не съм вярвала, че някога ще го напиша... но въобще не ми се гледа следващият епизод и не ми харесва първата част на фрага. Направо цялата горя от яд. Почервенях и ме обливат горещи вълни. Серкан видимо флиртува с Балджа. Не го очаквах. Наистина мислих, че ще се държи като мъж на място и няма да дразни Еда по този начин. Бясна съм на Айше за този завой...

# 114
В този момент, в този финал, в този фраг, бабата е мойто отмъщение....после може й да съжалявам. Защото Серкан ще почне да си мисли, че Еда е знаела...Жалко, че няма да е там Селин...

# 115

-Еее, Балджа, има ли някой в живота ти?
-Да кажем, че има.
-Някой, когото познаваме ли? Стара история или пък нещо ново?
- Да кажем, че е нещо, което ми обърква главата
-И какво трябва, за да си сигурна на 100%?
-Работата е второто най-важно нещо за мен!
-А кое е първото?
-Любовта, разбира се!
-Бях казал, че тук ще дойда с жена, в която съм истински влюбен! Това си ти!
-Съдружникът на господин Ефе е тук и иска да се запознае с вас!
-Добре, може да дойде.
-Бабо?
https://youtu.be/KXgf0JRcFIM

Не можах да намеря собствения си пост с тази нова промяна?! Sweat Smile
Ще ми трябва време да свикна.
Благодаря ти! Gift Heart

Няма защо Heart

# 116
  • Кърджали
Еда: Е Балджа, има ли някой в живота ти?
Б: Да кажем че има
Е: Познаваме ли го? Стара история ли е?Или нещо ново?
Б: Да кажем че е нещо което още ме обърква
Е: Какво още трябва да бъде, за да си сигурна /сигурен - не знам точно на кой го казва, подвеждащо е във фрагманите/ на сто процента
Б: Да работя е второто най-важно нещо в живота ми.
Е: Кое е първото?
Б: Любов, разбира се
С:Бях си казал че ще дойда тук със жената в която съм наистина влюбен.Тази жена си ти
Лейля: Нали Ефе имаше съдружник, сега е тук и иска да се запознае с  вас
С: Добре , да заповяда
Е: Бабо

И от мен, макар че Али вече го е превела, ама да не ми ходи зян труда

# 117
Тази баба няма нищо общо със снимката от актрисата?!?!?!??
И не знам за Вас, но мен фрага ме изнерви на 1 000000000000% с тази Балджа ..

Същата е , просто са й боядисали косата , за да изглежда по-стара Joy

# 118
Размишлявам върху последната сцена! Ако образът на Еда Йълдъз е такъв, какъвто аз го виждам и какъвто го описах в пост от среднощните си размисли, вместо да изпусне голямата форма с пуканки, които носи, да се обърне и да си тръгне ще направи точно обратното! Ще влезе с красивата си усмивка и ще направи така, че Балджа да се почувства излишна и да си тръгне, както си тръгна от партито! Но такива действия трябва да са дело на двама души, когато става дума за влюбени, за двойка, т.е Серкан трябва да бъде на мястото си!

От сега очаквам с нетърпение реакцията на Еда! Надявам се, че постъпката й няма да ме разочарова!
Но след видения трейзър се опасявам, че това няма да е повече моят сериал! Заигравка от страна на Серкан със Селин гледах достатъчно дълго, за да продължавам да гледам новата му заигравка с Балджа! Клишетата ми идват в повече! Хубава вечер, момичета!

И аз мисля, че ще има такова развитие на нещата.
В интерес на истината финалът беше добър. Да, всички се изнервихме, но е от този вид, който те кара да си пуснеш с нетърпение следващия епизод, за да видиш какво ще стане. А това, което става всъщност обикновено не е толкова драматино.

И все пак, аз съм против Балджа да застава трайно между нашите. Съвсем ще се изнервя.

# 119
  • Кърджали
Кат гледам, Еда ще я вземе тая Балджа за мезе...
Поне със Серкан няма да имат дълго време драми. Че са много влюбени, ама и много бурни тия двамата, все нещо около тях...

Общи условия

Активация на акаунт