🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 453
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна/Амстердам
Явно наистина са безумно скъпи апартаментите в София, примерно във Варна за тези пари в приличен квартал може да се вземе 2стаен или може би , но казвам може би 3стаен ново строителство.
За съжаление вече не е така. Преди няколко години действително можеше да се намери двустаен за тези пари, но към момента са надули адски много цените. Мои приятели са в търсене и за тази сума  им предлагат апартамент в панелен блок без ремонт, намиращ се в краен квартал.

# 1 756
  • София
90 000 са една много добра сума, към която като добавиш още една друга сума - тъкмо ще стигнат за гарсониерка.
Ванчето не иска да  си вложи спестяванията и да остава без свободни пари, затова не си купува жилище.В момента не работи, родителите й са с малки пенсии и тя разчита да се издържат от това, което е спестила. Това обясняваше снощи.

# 1 757
  • при късмета
Скрит текст:
Дана, още като сте влезли в предаването е трябвало да сте наясно, че хората ще изказват мнение за вас. И ще има негативни мнения. Ще има и такива, които не ви харесва как са  изразени. Но все пак за всеки предварително е трябвало да  е известно. И като го опровергаваш, няма да го промениш, това също трябва да знаеш. Хората имат право на мнение за участници в риалити, а то е формирано именно според представянето на  участника. Мислиш ли, че Тъпото примерно сега, ако се появи в темата, мигом ще промени мненията за себе си? Наясно си, че няма, нали? Така, че няма нужда да се палиш. Темата е за да обсъждаме предаването и участниците и всеки има право да го изразява както намери за добре. И Паулина миналата година се опита да опровергава някакви мнения тук, може да видиш миналогодишната тема какво се получи

В случая не ставаше за мнение, което има общо с предаването, а за еднодневки, изкарване на пари и визиране на неща относно инстаграм, които нямат общо.
Иначе за предаването със напълно съгласна, че всеки има мнение и позиция и няма как да тръгна да променям.
За други неща се хванах и мисля се разбра.
Виж сега, инстаграмите ви щяха да бъдат напълно неизвестни за хората, ако не беше участието ви, нали така? Разчитате на брой последователи, именно заради известността от предаването. Така, че са взаимносвързани. Направи си инстаграм видим само за роднините ти или направо го махни и няма да се коментират снимките, които пускаш там. След като са видими за толкова хора, пак могат да бъдат обсъждани и пак всеки има право на мнение за въпросните снимки и начина по който може да ги коментира пак го преценява сам. Същото е като предаването, защото благодарение на него изобщо имаш определен брой последователи там

# 1 758
Здравко и жена му гушнаха няколко пъти по 200 хил преди маса години, ако не се лъжа.

# 1 759
90 000 са една много добра сума, към която като добавиш още една друга сума - тъкмо ще стигнат за гарсониерка.
Ванчето не иска да  си вложи спестяванията и да остава без свободни пари, затова не си купува жилище.В момента не работи, родителите й са с малки пенсии и тя разчита да се издържат от това, което е спестила. Това обясняваше снощи.

Да, така каза. Но, според мен, с езиците, които говори, би могла да си намери прилична работа. Но тя явно още разчита на круизите и чака да започнат отново. Поне така излезе от интервюто, защото каза, че в момента няма круизи. От друга страна,обаче, я дадоха онзи ден в новините да прави лицеви опори по бански в студа и казаха, май че била на круиз. Така че явно, все пак, работи.

Но друго не ми хареса снощи в интервюто. Наблегна на оплакването как родителите й взимат минимални пенсии, как тя няма работа и как тези 90к не й стигат за апартамент. И опонентът й(един известен бизнесмен) много добре й отвърна, че винаги има начин за справяне. Българите имаме навика все да се оплакваме, а да не правим нищо за да си подобрим положението. И в крайна сметка, са й дадени немалка сума готови пари, а тя се оплаква как не стигали. А би трябвало човек да е благодарен, когато е спечелил такава сума.

# 1 760
Това с лицевите на лодката, бяха нейни стари кадри, предоставени на тв, от предишни пътувания. А иначе включиха после репортер с нея навън някъде, май в парка на НДК, където направи други лицеви опори.

# 1 761
  • София
А може би е крайно време и от предаването да се бръкнат малко и да увеличат парите на 150к, с данъците ще е 135к, но пак по-добре. Реално всяка година предлагат все по-малко, предвид, че човек може да си купи по-малко с тях. Ама е ясно, че техните приходи се увеличават.

Дано се откаже от круизите, сега е моментът да завърти семейство, по круизите ще изгуби още няколко години.

# 1 762
  • Варна/Амстердам
Години наред ако плаваш с круизни кораби, би трябвало да имаш солидни спестявания (говоря за човек без деца). Във Варна има много хора, които работят в тази сфера (аз самата имам такъв опит на корабна рецепция) и мога да кажа, че доходите са доста прилични. Конкретно Ванчето многократно е казвала, че е почитател на бюджетните пътувания-купува евтини билети и отсяда в хостели, та не знам какво я е възпрепятствало да задели някаква сума. Така излиза, че тези пари, спечелени във Фермата, са й единствени. Странно.

# 1 763
Скрит текст:
Дана, още като сте влезли в предаването е трябвало да сте наясно, че хората ще изказват мнение за вас. И ще има негативни мнения. Ще има и такива, които не ви харесва как са  изразени. Но все пак за всеки предварително е трябвало да  е известно. И като го опровергаваш, няма да го промениш, това също трябва да знаеш. Хората имат право на мнение за участници в риалити, а то е формирано именно според представянето на  участника. Мислиш ли, че Тъпото примерно сега, ако се появи в темата, мигом ще промени мненията за себе си? Наясно си, че няма, нали? Така, че няма нужда да се палиш. Темата е за да обсъждаме предаването и участниците и всеки има право да го изразява както намери за добре. И Паулина миналата година се опита да опровергава някакви мнения тук, може да видиш миналогодишната тема какво се получи

В случая не ставаше за мнение, което има общо с предаването, а за еднодневки, изкарване на пари и визиране на неща относно инстаграм, които нямат общо.
Иначе за предаването със напълно съгласна, че всеки има мнение и позиция и няма как да тръгна да променям.
За други неща се хванах и мисля се разбра.
Виж сега, инстаграмите ви щяха да бъдат напълно неизвестни за хората, ако не беше участието ви, нали така? Разчитате на брой последователи, именно заради известността от предаването. Така, че са взаимносвързани. Направи си инстаграм видим само за роднините ти или направо го махни и няма да се коментират снимките, които пускаш там. След като са видими за толкова хора, пак могат да бъдат обсъждани и пак всеки има право на мнение за въпросните снимки и начина по който може да ги коментира пак го преценява сам. Същото е като предаването, защото благодарение на него изобщо имаш определен брой последователи там

И пак не е разбрано. Хубаво е явно да се препрочита какво пиша. В случая не съм против да се обсъжда инстаграм, а да се говорят лъжи.
В случая, ако се абстрахирам от думите за другите, нито съм "еднодневка", нито имам инстаграм за да изкарвам "пари" или пък да съм длъжна да правя реклами с фотографи! Отделно профилът ми не крещи: Забележете ме, аз съм инфлуенсър, при положение, че, ако искам знам как се прави, но това не е моето! И това, че някой пусне някаква реклама отново казвам не го прави по никакъв начин инфлуенсър.
Имам право да се защитавам и да изразя своята позиция.

# 1 764
  • Mediterraneo
Здравко и жена му гушнаха няколко пъти по 200 хил преди маса години, ако не се лъжа.

Това не е вярно. чак пък няколко пъти по 200 хиляди не са били. Не ми се рови за подробности, но едва ли са повече от 3 пъти по 100.

# 1 765
  • Варна/Амстердам
Здравко спечели 200 хил., а Христина-100 хил. лв. И сега той се оплаква по телевизиите...Да не говорим, че той спечели 2004-та година и сумата от 200 хиляди лева тогава беше огромна.

# 1 766
  • при късмета
А може би е крайно време и от предаването да се бръкнат малко и да увеличат парите на 150к, с данъците ще е 135к, но пак по-добре. Реално всяка година предлагат все по-малко, предвид, че човек може да си купи по-малко с тях. Ама е ясно, че техните приходи се увеличават.

Това е наградата която предлагат, всеки си преценява дали да участва за нея. Защо трябва да се съобразяват с това какво може да  купиш с нея?
Дана, потребителката имаше предвид, че тези непрофесионални реклами са просто смешни. Всеки може да вземе едно  шампоанче за снимка и да мисли, че рекламира нещо. Независимо дали в качеството си на инфлуенсър или не.  Честно казано и на мен сте ми смешни. Нямам ИГ и дори снимките тук вече не отварям по тази причина

# 1 767
Като ви чета, си мисля, че ако Ванчето не вложи тия пари в желания апартамент, ще ги похарчи, без да се усети. Да, няма да стигнат за жилище в София, но с 50-70% да ти падне тежестта, никак не е малко. То си е нейна работа какво ще прави с парите  де.
Но наистина е нужно да вдигнат наградата в нашите риалитита. За 100 хиляди много хора не биха се излагали по тв.
Гледах кадрите от каквото правеше Ваня по бански на снега и се вкочаних само от това JoyJoyJoy

# 1 768
  • Вестерос
Дана, всеки може да си говори какво иска. Ти нали си знаеш, че не си еднодневна. Малко е куца реакцията ти, даже не мога да я извиня заради възрастта ти, тъй като не си на 18 години да влизаш в такива спорове... Но е факт, че днеска имаш 10 к последователи например и около 500 те лайкват, ама като почне новата ферма и има нова Дана, Даяна, Мария, Паулина , Красимира, ще те лайкват 80. Голям проблем, че някой ти казвал, че си еднодневка Grinning

# 1 769
  • София
Хепито е толкова инфантилна, че чак не може да ми стане симпатична заради това...
Да живееш с родителите си на близо 40 години и да не търсиш вариант да промениш това, си е направо тъжно...

Петър и Антония изглеждат много хармонично, следя ги в Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт