🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 435
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 830
По принцип висенето беше преди силовите битки ако се играха както трябваше да бъдат. От 1 до 5 игра. А те реално почнаха с 4та игра с коването. А кой сложи Дая първи дуелист?? Данчо. Защо реши да го играе на предадения от любимата си. Ето затова тук Надя ми хареса как успя са изхитри Данчо. Защото реално от последния тест и 3те жени - Дая, Надя и Мария бяха с едни и същи верни отговори и никоя нямаше да има имунитет. А тук Данчо сбърка че прати Дая на дуела. Ако беше пратил Петър и той да беше отстранил някой, Петър беше задължен да избере някоя от 3те жени да бъде първи дуелист ако тръгнем по логиката ако са по азбучен ред Дая щеше да е първа и може би щеше да избере Ваня и съм сигурна че можеше да остане , и така да остави дуел Надя - Мария като задължителен защото не са били на дуел. Реално отпадането на Дая се дължеше на Данчо.

# 1 831
  • при късмета
Точно, че висенето трябваше да е преди, а се оказа след най-силовата битка. И най-издръжливия е компрометиран като се налага да е издръжлив след най-силната умора от силова битка. И психологическия момент е важен. За финала са знаели предварително точно какви ще са битките и са се подготвяли конкретно за тях. А за дуела разбират битките 24 часа преди него, на всичко отгоре още един стрес, защото разбраха за размяната на поредността на практика на арената. Та оставането на Надка си беше повече от късмет, не случайно коментарите след дуела бяха "е от какво толкова ѝ се плашеха на невестулката?". Беше повече от разочароваща
А за Данчо е съвсем отделен въпрос. Много издънки имаше през сезона, но тази би всичко

# 1 832
  • Sunshine state
Гери, доста от коментарите ти са неадекватни, включително и тоя. Не всички завиждаме, спокойно. Има и такива, които са по-добре от тези, които обсъждат. Wink

Е, не всички сме съвършени като вас Simple Smile Кой адекватен, кой не Simple Smile А пък едни супер адекватни Simple Smile Важното е да се забавляваме, поне в тази ситуация.
Последните страници чета някакви твои коментари и честно казано не виждам логиката в тях, та за това си позволих да ги нарека неадекватни. Ни в клин, ни в ръкав, ако щеш. А съвършени може и да не сме, ама не ходим да се слагаме на тоя и оня, пък и работа си имаме хубава и добре платена някои, та така..

# 1 833
  • Другата България
Joy Ти ли си с неадекватността?
Че госпожата реши, че съм аз, освен това и реши, че съм се нарекла неадекватна самата себе си. Joy
От което поне на мен ми стана ясен отговорът на въпроса ми.
Та, Пупс, не търси логика там, където няма мисъл.

Най-накрая доживях да съм на едно мнение с Ма Ко, или почти.
Относно Даяна, съм съгласна с почти всичко написано.
Много съм го писала почти същото по време на предаването.

# 1 834
За разбъркването на игрите само Иван и Андрей знаят. Защото имаше пак такъв случай с Илиян Кустев и Стоян и там пак почнаха от 4 или 5 игра , а не последователно и затова Илиян беше се ядосал как беше си наредил игрите. А иначе са финалните битки всички без Надя казаха че са тренирали игрите, но Надя каза при Мирон в излъчването на финала в YouTube че изобщо не се подготвяла за финала.

# 1 835
  • Sunshine state
Мани.. Все завистници сме се събрали тука. 🤣 
Както е мит, че във форума са само перфектни домакини тип степфордските съпруги, така и не е вярно и че сме само глигани с анцузи. 😆😅

# 1 836
  • earth
Както и да подреждат игрите, една от тях винаги може да стане излишна. Когато започват с 4т, дават допълнително предимство на втория дуелист, защото игра с по-малко точки - на която която вторият дуелеист е преценил, че е по-слаб, може да не се играе.

(Горното е вярно, ако дуелите НЕ представляват [на езика на теорията на вероятностите] Марков процес).

# 1 837
  • при късмета
А иначе са финалните битки всички без Надя казаха че са тренирали игрите, но Надя каза при Мирон в излъчването на финала в YouTube че изобщо не се подготвяла за финала.
Много неща може да е казала, но ние я слушахме 3 месеца и както стана ясно, дори "добър ден" да ти каже, трябва да погледнеш дали все пак е изгряло слънцето

# 1 838
  • София
Даяна и Кристиян в проекта "Любовни вечери" на dir.bg:
https://urbn.dir.bg/wor-l-ds/samo-dvama-mogat-da-igrayat-tazi-ig … eyat-call-me-baby

# 1 839
Мери, нищо няма за Даяна.
Толкова много нови родни продукции се правят, но нея никой никъде не я вика за нищо.
Защо ли? Grinning
Нали? Май вместо да спечели, загуби от този сериал, в който участва.
Само големите приказки бяха тези за многото предложения, които изпуснала.
За сериал не знам, но напоследък има доста фотосесии като гледам профила ѝ, също и явно рекламира козметични продукти защото е тагвана и на такива места

# 1 840
  • София

Много красива двойка са Даяна и Кристиян. Дано им се получат нещата дългосрочно. Като ги гледам двамата, направо се чудя Даньо в коя категория около тях може да се впише... Само може да им диша прахта- и на двамата.

# 1 841
Много поза, много нещо...

# 1 842
  • София
В съседна тема в Бг мама правим допитване за избор на любим роден реалити герой и сега е ред на Фермата.
Моля, който иска да подкрепи любимците си през годините да заповяда и да гласува. Simple Smile

Най-популярните фермери за изминалите 6 години

# 1 843
Да, начина на говорене на Даяна, особено за актриса, никак го няма. Но аз лично друг минус у нея не виждам. Продължавам да смятам, че любовната драма с Данчо беше негова заслуга и само в неговата глава. Даяна от самото начало го приемаше по друг начин. Ако Данчо не беше започнал да бута отношенията им към любовни, Даяна нямаше да го направи и щяха да си останат на ниво приятелски. Направи грешка, че повярва на Данчо колко е влюбен и не беше малко по-твърда. Като изключим любовните драми, в самата игра взимаше най-много имунитети, единствения участник в целия сезон, който изразяваше мнението си съвсем открито, без грам страх и предразсъдъци затова ще има ли подкрепа това мнение или не, реална преценка за останалите участници и с никого не  влязла в конфликт. Може би малко с Боби, не можах да разбера какъв ѝ е проблема с него. И да не забравяме, че ако не бяха променили поредността на битките именно в нейния дуел с Надка и той се беше провел, както предишните, щеше Надка да си е тръгнала, а Даяна да остане. И финала щеше да е по-интересен и Надка нямаше да се черви пред цялата страна с рекорд за най-нисък вот от всички сезони

Само два вметна и може да питате всички до един вътре, но Даяна за абсолютно нищо не се е разкривала и обръщала открито пред самия човек. Не знам какво е рязано и какво не е, но вътре е коментирано всеки ден именно обратното, че си мълчи и не смее. А относно проблема с Боби не сте го разбрали, защото го изрязват и дават каквото им кефне и нормално да не се разбере.
П. С. Не е заяждане, а вметка.

# 1 844
  • София
Даяна не веднъж заявяваше позиции и мнения, противоположни на тези на групата. И то на всеослушание - или на масата, или пред няколко други хора.За разлика от някои други, които мълчаха, гледаха да си траят и ставаха словоохотливи само в изповедалнята.
Точно това е нещото, което ме накара да я харесвам.
Това няма как да се "изреже". Може да изрежат нещо, което си казал и да не го излъчат.
Но няма как да "изрежат" нещо което е излъчено и зрителите са го видели.
А "вътре" имаше едно гнездо от оси, които си коментираха всякакви глупости и си вярваха. Че лепяха и етикети и се имаха и за мерило, по което трябваше да се равняват останалите - което беше крайно нелепо. Да не ги изброявам поименно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт