🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 918
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 805
Можеше да откаже, но щеше да изглежда ужасно зле, след като от началото Шопски говореше колко много иска да извика Караиванов на арената, да го бие и да го прати вкъщи. Можеше да откаже, дори Андрей му повтори, че е в правото си да откаже. Просто Митака го постави натясно и Шопски нямаше друг полезен ход.
Ако беше отказал, щеше да е този, който на думи е смел, но не и на действия.
И да, Шопски загуби ужасно грозно. Обиди на тема външен вид, отказ да подадеш ръка на съперника, да отречеш успеха му минути, след като ти е нашляпал четирибуквието, е повече от грозно.

Не разбирам как се дава мнение за нещо, което не си гледал или не помниш.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 20:13 от Дидичка

# 2 806
  • London
На мен от въпросния сезон точно историите на Шопски и Митко бяха най-безинтересни. Тамън излезе Шопски и се почнаха ония циркове с годеж 5 епизода.....Joy Най-много се вълнувах за "бебето"в този сезон. Беше голяма емоция хах....Joy

# 2 807
  • SF
Ммммм объркваш се. Не давам мнение за нещо, което не съм гледала, а за нещо, което съм гледала.
Финтиране не съм гледала и ви питам как го е финтирал. За финтиране мнението си няма да дам или ще бъде много, много свито и съмнително.
Пък и форума не е дипломната ми работа с рецензенти, да посочвам източници, проверени факти. Пиша си, каквото мисля.
Но факт е, че последните ми мнения са все за Шопски, пък като цяло не ми е някаква тема номер едно. Така се е завъртял разговорът с вас. Вие нападате, аз ви питам какво е станао. Мнение да давам ---- ами давам си. Но то е и на база това, което вие пишете. Нали ти каза, че сезонът няма да го прегледам, за да дам мнението на мненията и то да е на база изгледано, видяно, проучено. Айдемолятисе. Simple Smile
Ако не ти кажа, че не си спомням някои неща, ти няма как да знаеш, че не помня и ще го приемеш. Така че не си гради критиката на това, което с което аз самата те запознавам. Ако искаш, мога да ти кажа, че всичко помня, всичко знам, аз професор съм голям и Шопски е героят на Фермата и на Републиката.

# 2 808
  • при късмета
Финтира го с това, че ако Шопски беше отказал дуела, съвсем щеше да стане за смях. Точно защото непрекъснато повтаряше, че ще се срещнат с Митко на дуел, как щял да го размаже и не знам какво още, а първия път в който е фермер, хоп Митко първи дуелист. И двете противоречаха на думите на Шопски от началото и се виждаше, че той умира от страх от Митко, но не го признаваше. И затова не можеше да откаже да отиде на дуел, и точно в това беше финтирането. Всъщност можеше, но излагацията щеше да е повече от грандиозна, отделна дума трябва да се измисли. Шопски си мислеше, че Митко може да падне, защото не може да реди точките като първи дуелист, а изхвърча той. Беше много готино
Esmee, защо смяташ, че ти като изразиш мнение за някого е просто мнение, а другите, когато направят същото, нападат?

# 2 809
Хайдеее, сега ще се изпишат 5 страници кой, какво, защо, на кого е казал и искал ли е всъщност да го каже, какво е имал предвид, защо е неразбран и т.н. 😂

# 2 810
Някой гледал ли е тазгодишното Maximal Revenge? И ако да, пишете впечатления, моля.

# 2 811
  • London
Има го във фейсбук можеш да погледнеш. Аз сега гледам тъкмо визитките на Даянчо.....Joy

Даянчо как да е.....ама Краси нещо ме издразни в неговата визитка. И на него мозъка май, май няма да му дойде скоро като на Данчо.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 16:14 от La Catrala

# 2 812
Оф, отказвам се...
Не съм гледала Maximal Revenge, но и не горя от желание да го гледам. Гледах преди време някакви епизоди, но много тегаво и безинтересно ми беше.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 17:40 от Дидичка

# 2 813
  • London
Аз бях пуснала първия сезон 1 епизод, беше ужасно....Сега пуснах този ...то има реално две видеа до момента. Ами коренна разлика откъм качество на продукцията. Бих казала, че ми харесва, на ниво е за телевизионен екран. Участниците са много интересни, все от риалитита доколкото разбирам. Участва се по двойки ( мъж/жена ).
Та аз гледайки да питам на жената на този Джаферович има ли й нещо ? За пръв път я виждам, но сякаш й има нещо на окото, тик или някакво заболяване.....или си въобразявам?

;

# 2 814
  • Sunshine state
Доколкото знам има парализа на едната част от лицето.

# 2 815
  • London
Горката... Иначе се вижда, че е красива жена.

Ей, тоя Вайс..  всичко кавалерско му е чуждо, Ганьо от класа. На битката Станислав пак издъхна, хич го няма не знам защо е приел да се излага, дори Данчо е по-добре физически.

Сюзън и Вайс имам усещане, че са от Перник или по скоро извадка от вицовете за Перник.Joy

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 20:03 от La Catrala

# 2 816
И аз го загледах максимал ривендж, ама нещо не съм очарована. Много гръмко - епизод 1&2, епизод 3&4!, a всъщност една единствена игра, разтегната до уж 4 епизода. Нещо, което в американския сървайвър ще дадат за 1 епизод от 40 минути. Айде, да ги кажем, можеше да са 2- визитки и после играта. Явно youtube ми ги е пуснал едно след друго, изобщо не съм разбрала... Викам си, ау, нови епизоди, пускам... то все същата игра до безкрай. Първо си помислих, че повтарят от предния епизод, ама не би. Женито беше уникално крехко и красиво създание, когато участваше в сървайвър. За съжаление сега е доста мощна, и много и съчувствам за тази пареза... С цената на няколко операции на корема го докарва на фигура като някаоя пищна африканка, евала и правя, че се поддържа, на мен ми харесва!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 15:15 от orez

# 2 817
Няма ли отделна тема този Максимъл не знам си какъв?

# 2 818
  • London
Ами няма. Някой, ако направи ще пишем там.

# 2 819
  • София
Коментираме го в Спам тв темата.

Общи условия

Активация на акаунт