🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 485
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Другата България
Мери, нищо няма за Даяна.
Толкова много нови родни продукции се правят, но нея никой никъде не я вика за нищо.
Защо ли? Grinning
Нали? Май вместо да спечели, загуби от този сериал, в който участва.
Само големите приказки бяха тези за многото предложения, които изпуснала.

# 1 801
  • Mediterraneo
Изпуснала Даяна! Неуспяла е, трябва да го приеме.

# 1 802

Или е бил някакъв полезен ход??? Вие като работите, сигурно ли е, че проектът е връх. Май, да не я мислим, както и другите, които продукцията ги лансира. Хайде, само сега не питайте пак, каква съм на Даяна. Никаква не съм й, не я знам коя е и ми е все едно. Бачка си по нейния модел момичето, дават й професионална помощ или и тя си е платила. Виж тя какви снимки публикува, абсолютно професионални. Търси си..., каквото там си търси. Преди да се е видял резултат от някакви напъвания.... ако имат успех тези хора след кратко време, следва, "ама аз и тогава го прогнозирах". Като гледам как Сами е станал на почит, щото е имал акъл да си вземе дивидента от предаването Simple Smile

# 1 803
Според мен най-големите стратези в предаването бяха Надя и Боби.
Надя се е готвила да бъде отрудената, бедна, честна, но много способна и работлива майка на фермата. Веднага съзря опасност в лицето на Милена и моментално предприе действия да я обезвреди.
Боби е решил да бъде тих, работлив добряга подобно на предишните победители.
И двамата не успяха с избраните стратегии, но все пак е хубаво, че са вложили някаква мисъл в участието си.

# 1 804
Боби имаше реален шанс, ако не беше компроматът, който изтче за семейството му буквално дни преди финала.

# 1 805
И ако не беше залитнал да разправя в какъв недоимък го е изучила просешката мафия.

# 1 806
Аз лично харесвам играчи които са решили да участват в такова предаване и да си имат стратегия. Лично за мен Надя наистина беше най-добрият стратег в сезона. Ако не беше само в мандрата , кухнята и т.н можеше да бъде по-добре за нея. Сега като се замисля ако финала беше както преди ковид ситуацията игрите можеха да бъдат на живо съм почти сигурна че щеше да бие Ваня в каквото й да бяха дали и тук щеше Боби или Калоян да бъде реалният победител. И този вот от всички предишни фермери беше не редно, защото реално там Ваня спечели формата.

# 1 807
Боби имаше реален шанс, ако не беше компроматът, който изтче за семейството му буквално дни преди финала.

А този изтекъл компромат, баш в правилното време, дали не е режисирано? Аз исках той да спечели, но Ваня беше супер подготвена физически. Жалко, че тя и сега не успява да се възползва ( а може би не знаем). Но и мисля, че за нея също бяха наложили образ от предаването. Представиха я като някаква кукувица, а всъщност мнооого я подкрепиха, видяха я като стойностен и интересен човек, който може и да отвее ония "готините" с алкохола и цигарите. Жалко, че не гледахме нейните разкази и истории, да седне да си разказва за местата, където е била. Май не са били подготвени, кой ще спечели. Все пак за продуцента е важно да тегли линията и да види има ли файда.

# 1 808
нищо няма за Даяна.
Толкова много нови родни продукции се правят, но нея никой никъде не я вика за нищо.
Защо ли?

И аз да съм режисьор, продуцент и т.н., няма да я поканя. Освен с хубост, с друго не може да се похвали. Грам не й се разбира какво говори. Ни дикция, ни интонация, ни членоразделно говорене. Всичко е една скороговорка и мазане. Най-вече мънкане под носа. То неслучайно в НАТФИЗ се учи правоговор, сценична реч, интонация и дикция, ама... тя и там не е учила.

Да сменя темата, снощи Ванчето беше при Цитиридис. Оплака се, че за 90к не може да си намери гарсониера. Ако живее в София, тук наистина имотите са много скъпи.

В София има където квартали може да си намери гарсониера и за под 90k. Тя обаче иска в центъра на центъра, нали е специална! Как така ще живее в панелка в Обеля и ще ходи с метрото на работа....

минаха толкова години от първото риалити у нас, а наградата стои 100000 лв,

В първите сезони на Сървайвър наградата беше по 250 000. В първите Биг Брадъри по 200 000. И това е преди 15-17 години. Сега на фона на тази инфлация някакви мижави 100 000 лв и то обложени....

# 1 809
  • Другата България
Напълно споделям мнението ти за Даяна.

# 1 810
  • Mediterraneo

Или е бил някакъв полезен ход???

Кое е полезен ход? Това, че е умряла скумрия и освен скумрия друго едва ли може да изиграе?! Хубава е, но с онази куха красота, която става само за гледане на снимка. Да не си отваря устата!

# 1 811
  • Sunshine state
И аз съм на същото мнение, както и сума народ, та хич не се учудвам, че Даянчето няма да участва никъде. Тя се помисли за Джулия Робъртс явно, ама едно е обаяние и присъствие, друго е нейното монотонно мънкане.

# 1 812
  • София
Ванчето е най-големият стратег този сезон.
Всички я мислеха за слаба и затова все я дърпаха на дуели. А тя си беше скрита лимонка - май така и не беше казала, че тренира толкова много.
Когато и да вляза да я видя какво е качила в инстаграм - все лицеви опори блъска. Чак е досадно.

# 1 813
Аз очаквам Иван и Андрей да й предложат роля в техния сериал, дето снимат. За Ники Илиев бих се учудила, защото реално тя, а не той, потвърди слуховете, че били заедно някога си. То кой друг снима нещо? А, да, Мартин Захариев, но той с едни и същи от неговия кръг работи. Според мен тя би била успешен модел, много е фотогенична и не се изисква говорене.

# 1 814
  • при късмета
  И този вот от всички предишни фермери беше не редно, защото реално там Ваня спечели формата.
Вот от фермерите винаги е имало. Тази година беше различен, аз лично съм разочарована от начина по който го бяха решили. Не това, че гласуваха и от предишни сезони, това може да е добра идея, а това, че не дадоха конкретния вот на тазгодишните участници.
Гери, каза, че не си гледала отначало, стари сезони не знам колко си гледала. В темите и предишни години, както тази са писали участници. Абсолютно всички до един твърдят, че хонорар никой не получава и никой не участва платено. Темата, ако беше следила отначало също щеше да го знаеш, защото винаги се появява някой с такова съмнение, че участници получават пари за участието. Дори поканените, които са вътре без кастинг са без хонорар за участието

Общи условия

Активация на акаунт