🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 428
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 860
Относно какво не е разкрила за пореден път казвам, че е свързвано с това, което мисли за хората. Зад гърба им говореше едно, а в очите друго.

Лицемерка!!!
 Нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Hands Plus1
Vivi, много често с теб мислим еднакво. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 861
  • Вестерос
Те пък, защото другите не правеха същото. Айде...

# 1 862
Относно какво не е разкрила за пореден път казвам, че е свързвано с това, което мисли за хората. Зад гърба им говореше едно, а в очите друго.

Лицемерка!!!

КапацитЪТ ми е много повече от една дума. Със сигурност в речника ми има и друго, но не ми се навлиза в заяжданки, от които няма смисъл. Така, че не смятам да отговарям. Simple Smile

Тук като пише някой и, ако мнението не е еднакво или позицията става страшно.

Take it easy... Simple Smile Мир и любов

# 1 863
  • Вестерос
Не беше май заяждане, а ирония, но whatever Grinning

# 1 864
  • при късмета
Дана, не приемай всичко като заяждане. Виждаш, пишем тук да си чешем клавиатурите, а в писмена комуникация е по-трудно да се хване ирония, сарказъм, шега и т.н. Просто защото няма как да се вкара интонацията.
Иначе в интерес на истината, това в което обвиняваш Даяна наистина е лицемерие и няма общо с термин като "не се е разкрила". Макар да си каза в лицето какво мисли и на Мара и на Надка и на още няколко. На Петър например съвсем открито си му каза, че го сваля. С Кукуто говори съвсем открито, преди срещата с Петър и в прав текст я пита има ли нещо против. Тук тя излезе лицемерката, защото лична на Даяна каза, че няма, а после бълваше змии и гущери. За Жанета и Боби е решила да го спести по някакви лични съображения. Жанета изобщо не беше фактор в сезона, а на Боби си му го каза при смяната на ролите и като Боби много напъваше за таблото на Боби, не е като да не му го е казала. Остана неясна само причината за отношението ѝ

# 1 865
Дана, не приемай всичко като заяждане. Виждаш, пишем тук да си чешем клавиатурите, а в писмена комуникация е по-трудно да се хване ирония, сарказъм, шега и т.н. Просто защото няма как да се вкара интонацията.
Иначе в интерес на истината, това в което обвиняваш Даяна наистина е лицемерие и няма общо с термин като "не се е разкрила". Макар да си каза в лицето какво мисли и на Мара и на Надка и на още няколко. На Петър например съвсем открито си му каза, че го сваля. С Кукуто говори съвсем открито, преди срещата с Петър и в прав текст я пита има ли нещо против. Тук тя излезе лицемерката, защото лична на Даяна каза, че няма, а после бълваше змии и гущери. За Жанета и Боби е решила да го спести по някакви лични съображения. Жанета изобщо не беше фактор в сезона, а на Боби си му го каза при смяната на ролите и като Боби много напъваше за таблото на Боби, не е като да не му го е казала. Остана неясна само причината за отношението ѝ

Окей Simple Smile

Интересно ми е, ако сте на мястото на Ваня какво бихте направили с наградата?

# 1 866
Ох сега навързах защо Даяна така глупаво се закачи за Даньо. Искала е да накара гаджето отвън да ревнува. Така погледнато е много невинно всичко, та чак симпатично. За Даньо хич и не ми е жал, даже много хубаво се получи.

Е, ако Даяна е лицемерка според Дана, то нека да коментираме и Пешо дето цял сезон крил че е влюбен в Тона, за да не си развали схемите вътре. Дана, така погледнати атаките ти само към Даяна приличат повече на женска злоба. Пак казвам-просто защото удобно не коментираш и другите хи-хи лицемери.

# 1 867
Ох сега навързах защо Даяна така глупаво се закачи за Даньо. Искала е да накара гаджето отвън да ревнува. Така погледнато е много невинно всичко, та чак симпатично. За Даньо хич и не ми е жал, даже много хубаво се получи.

Е, ако Даяна е лицемерка според Дана, то нека да коментираме и Пешо дето цял сезон крил че е влюбен в Тона, за да не си развали схемите вътре. Дана, така погледнати атаките ти само към Даяна приличат повече на женска злоба. Пак казвам-просто защото удобно не коментираш и другите хи-хи лицемери.

Не е било за да кара да ревнува някого, но както и да е. Много неща се знаят, но не са моя работа.
И не, не е злоба. Просто някой коментираше нещо за нея.
Аз не съм перфектна, че да проявявам женска злоба, а имаме различни възгледи и мечти с нея.
А и казах, че си отиват с Кико.

# 1 868
Гледах, че още се обсъжда Даяна, та реших да ви спомена, че в ютуб бях попаднала на нейно интервю с някакво момиче. Ако някой го намери може да го прати тук, тъй като беше интересно

# 1 869
Дана ти докато беше в Фермата , за кой фермери се говореше най-много?

# 1 870

Лицемерка!!!

Или стратегия???? То това е игра. Като си в някой филм и трябва с някой да натискаш в леглото или да се целуваш, то същото. Пак играеш

# 1 871
  • Другата България

Не е било за да кара да ревнува някого, но както и да е. Много неща се знаят, но не са моя работа.
И не, не е злоба. Просто някой коментираше нещо за нея.
Аз не съм перфектна, че да проявявам женска злоба, а имаме различни възгледи и мечти с нея.
А и казах, че си отиват с Кико.
Ама много тъпо и детско това редовно "много неща се знаят, това не е така, това не е онака, ама сега не мога да кажа или да говоря". Значи или казваш, или не, ние не те питаме за някакви специфики, а за реални неща, които сега се чуват, пишат, а и са подплатени със снимков материал.
Та и аз при клюкарките.
Какво се оказва сега - цял сезон Пешака е бил влюбен в Косъма, или тя в него, или последно кой в кого? И там са се прикривали ли, така ли? По нищо не стана ясно, че се харесват, по-точно, че Пешо харесва Косъма не само заради "праскането на панаира. Или заради "сезонът е наш"? Заради Калоян ли, какво? Или изведнъж се преоткриха след формата? Това има ли нещо общо с кубиците на Тонка в гръдната обиколка?

# 1 872
  • Sunshine state
На мен ми лъхна, че Пешо и Косъма се харесват, ама тя го играеше силната на деня и се лепна ни в клин , ни в ръкав на Калата, който пък заглеждал тази с народните танци.. То като Море от любов в тая ферма. 🤣

# 1 873
  • Другата България
Тонка беше ясна, ама Пешо го играеше "желЕзо".
Ако наистина е бил Флюбен, то значи е бил добър артист.
То Ванче, то Даянче, то Елеонорче....Тонче-то някак беше на заден план.
И изведнъж - хоп, цоп - били влюбени!
Чак пък влюбени......

# 1 874
  • Sunshine state
По-скоро привличане е при тях, според мен. А и си подхождат. 😅

Общи условия

Активация на акаунт