🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 455
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 845
Даяна не веднъж заявяваше позиции и мнения, противоположни на тези на групата. И то на всеослушание - или на масата, или пред няколко други хора.За разлика от някои други, които мълчаха, гледаха да си траят и ставаха словоохотливи само в изповедалнята.
Точно това е нещото, което ме накара да я харесвам.
Това няма как да се "изреже". Може да изрежат нещо, което си казал и да не го излъчат.
Но няма как да "изрежат" нещо което е излъчено и зрителите са го видели.
А "вътре" имаше едно гнездо от оси, които си коментираха всякакви глупости и си вярваха. Че лепяха и етикети и се имаха и за мерило, по което трябваше да се равняват останалите - което беше крайно нелепо. Да не ги изброявам поименно. Simple Smile

Разбирам да съм само аз на това мнение и 3 мин ефир не са 24 часа. И изобщо не коментирам останалите, нито други ситуации, а вметнах. Има защо да го казвам. Точно, че в отношенията с хората не смееше и дори към Жанет поне видях, че не го махнаха това, което не и каза в очите. Дори и тук имаше коментари. Не веднъж дори съм и казвала, че е по-добре нещата да се казват в очите, а тя ме е съветвала, че, ако искам да остана дълго не бива. Но това него излъчиха, нали?
Не го казвам с лошо. Просто вметнах нещо и не е нужно да скачате като ужилени, защото вие имате свое мненое и аз не налагам мое, а си коментирам както и вие.
Иначе понеже виждам, че има публикация на статия с Кристиян, мога да ви кажа, че е уникално момче, за което евала и държи на нея. Нека се обичат.
А относно Петър и Антония не е пиар и поза. Има пак спестени неща от шефчетата. Simple Smile
Тези хора са влюбени.

# 1 846
  • SF
Много е красива Даяна! И с това момче много си отиват. Къде беше тръгнала да се занимава с Бай Даньо?? Чудесни са с приятеля й.
Умно и красиво момиче, добре възпитано - това е мнението ми за нея.

И 10 000 да обявят награда за спечелилия, пак ще има кастинг, Ферма и желаещи, прайм тайм, реклами...
Могло ли да се купи жилище, могло ли да се спестят 5000  на месец... 100 бона на Ангел (и подобни) добре ще му дойдат. Не всички, които искат да са част от Фермата, са мотивирани да си купят жилища. Подвеждате се по мечтата на Ванчето и обръщате наградата в апартаменти.
А дали може да стигнат - може! - В Плевен, в Перник, в Стара Загора, в Свищов, в Ямбол... Даже и за обзавеждане ще остане. Фермата не е предаване, което инвестира в пазара на имотите в София. Ако някой от участниците има ново жилище, с тези пари ще го превърне в страхотен дом и въобще няма да се разсърди на "малката" награда.

# 1 847
  • при късмета
Дана, не знам какво сте държали всички вътре Даяна да разкрие, пък тя не го е направила, но аз съм на мнението на Виви. Не говоря за преки отношения с участниците вътре. Имах предвид, че за ситуации, не за участници е била на различно мнение от стадото и го е казвала. Например, когато всички нападнаха Милена. Даяна не беше в този конфликт и няколко човека попита персонално защо се случва това. Когато не получи отговор зададе същия въпрос на масата, на всички. Пак не получи отговор и каза, пак на всички, че не са прави, като не знаят защо го правят. Никой не беше зад гърба ѝ, грам не ѝ мигна окото от това.
После, когато Милена изтърси голямата глупост за децата на Надка и Ангел. Пак всички скочиха и с основание разбира се, само Даяна каза на тези двамата, че Милена не е трябвало да прави това сравнение и да намесва децата им, но е права и никой не я разбра. Пак пред всички.
Единствено тя каза на Надка, че лъже, когато мишата мутра искаше да направи интригата с това, че Даяна казала, че мъжете са гадни ли беше, а единственото, което Даяна каза, че са много, а се въртят само женски дуели. В прав текст каза на невестулката, че лъже и това изобщо не е така. да не говорим колко пъти излъчиха самия момент. За такива ситуации говоря, а не че не казала на някого нещо напряко. Какво щеше да спечели, ако беше направила конфликт с Жанета и кому е нужно. Двете изобщо нямаха допирни точки и какво да делят. Иначе, теб правилно те е посъветвала, защото и ти с твоята псевдо справедливост до никъде не я докара. Само изложи интуицията си Joy  (Шегувам се, да не го приемеш като заяждане) Но в действителност с личните конфликти, които сама започна вътре, реално нищо не постигна. Справедливото и истината за  различните хора, често са различни неща, твоите не се отнасят за всички

# 1 848
Дана, не знам какво сте държали всички вътре Даяна да разкрие, пък тя не го е направила, но аз съм на мнението на Виви. Не говоря за преки отношения с участниците вътре. Имах предвид, че за ситуации, не за участници е била на различно мнение от стадото и го е казвала. Например, когато всички нападнаха Милена. Даяна не беше в този конфликт и няколко човека попита персонално защо се случва това. Когато не получи отговор зададе същия въпрос на масата, на всички. Пак не получи отговор и каза, пак на всички, че не са прави, като не знаят защо го правят. Никой не беше зад гърба ѝ, грам не ѝ мигна окото от това.
После, когато Милена изтърси голямата глупост за децата на Надка и Ангел. Пак всички скочиха и с основание разбира се, само Даяна каза на тези двамата, че Милена не е трябвало да прави това сравнение и да намесва децата им, но е права и никой не я разбра. Пак пред всички.
Единствено тя каза на Надка, че лъже, когато мишата мутра искаше да направи интригата с това, че Даяна казала, че мъжете са гадни ли беше, а единственото, което Даяна каза, че са много, а се въртят само женски дуели. В прав текст каза на невестулката, че лъже и това изобщо не е така. да не говорим колко пъти излъчиха самия момент. За такива ситуации говоря, а не че не казала на някого нещо напряко. Какво щеше да спечели, ако беше направила конфликт с Жанета и кому е нужно. Двете изобщо нямаха допирни точки и какво да делят. Иначе, теб правилно те е посъветвала, защото и ти с твоята псевдо справедливост до никъде не я докара. Само изложи интуицията си Joy  (Шегувам се, да не го приемеш като заяждане) Но в действителност с личните конфликти, които сама започна вътре, реално нищо не постигна. Справедливото и истината за  различните хора, често са различни неща, твоите не се отнасят за всички

Не ми го е казала правилно, защото както обижда Жанет после прави масажи и я гушка. И още юного други ситуации.
Иначе аз си знам, че с моята справедливост все съм между шамарите, а и не се обиждам.

😀 Хубаво и лошо съм чела от теб за мен. Така, че, 🙆‍♀️💙!

# 1 849
Каква ситуация е имало между Даяна и Жанета, че не се сещам?

# 1 850
  • SF
И аз не се сещам.
Bluemoon999, а какво е трябвало да ви разкрива Даяна? Не е спестила някакви престъпления или тежка съдба? Казваше, че има приятел, че не се разбират добре, че няма много предложения за снимки, че е мамино момиче - това й е животът. Какво по-драматично и дълбоко сте очаквали да ви споделя?
Поздрави на Калоян, Петър и Даяна, поздрави и на тебе! (моите хора във Фермата) Simple Smile

# 1 851
И аз не се сещам.
Bluemoon999, а какво е трябвало да ви разкрива Даяна? Не е спестила някакви престъпления или тежка съдба? Казваше, че има приятел, че не се разбират добре, че няма много предложения за снимки, че е мамино момиче - това й е животът. Какво по-драматично и дълбоко сте очаквали да ви споделя?
Поздрави на Калоян, Петър и Даяна, поздрави и на тебе! (моите хора във Фермата) Simple Smile

Никъде ме дъм казала, че трябва да ми разкрива нещо за живота си. Друго казах. Simple Smile

Предавам поздрави, предавам.

Иначе четох, че няма хонорари. Имало е на различни хора в предни сезони и не е слух. Но в този нямаше.

# 1 852
  • SF
Аз не съм те разбрала какво си казала за споделянето й. Има хора, които могат с часове да разказват за себе си, има и такива, които, дори и да са интересни, не си дават сметка колко интересно би било, да споделят дори и несъществени неща.
Данчо беше очарован от дългите разговори, които са водели.
На някои публични личности, които са участвали по покана на продукцията, естествено, че е имало и хонорари. Аз дори лично знам за няколко човека - спортист, актриса, журналист и мъжа на една актриса. Двама от тях даже са имали клауза да не остават до края на сезона поради ангажименти, които не са търпяли отлагане.

# 1 853
Bluemoon да те питам аз какво стана с привтелството на Калоян и Петър?

Относно Даяна толкова ми е безразлична, че не е истина и искрено се надявам да не ми се налага да я гледам по телевизията.

Петър и Антония 🤮

Ванчето да си наляга парцалите, че май няма да ѝ се отвори парашута ни с апартамент ни със семейство.

И накрая нека всеки от участниците да намери това което търси все пак се излагаха 3 месеца и го заслужават. 😉🙃

# 1 854
Bluemoon да те питам аз какво стана с привтелството на Калоян и Петър?

Относно Даяна толкова ми е безразлична, че не е истина и искрено се надявам да не ми се налага да я гледам по телевизията.

Петър и Антония 🤮

Ванчето да си наляга парцалите, че май няма да ѝ се отвори парашута ни с апартамент ни със семейство.

И накрая нека всеки от участниците да намери това което търси все пак се излагаха 3 месеца и го заслужават. 😉🙃

Приятели са. Не знам защо ги изкарват, че не са в добри отношения. Жълти журналЯ.

# 1 855
  • при късмета
Това, че Даяна не се била разкрила и, че никой не я познавал, а съжителствали с нея, тръгна от мишата физиономия. При второто фермерство на Калоян, когато го и излъга за това, че Даяна говорела за мъжете, с цел нея да направи ратай и дуелист. А понеже Калоян беше от лесно манипулируемите, че толкова му стига акъла, го разнесе, нищо, че не избра нея. Просто невестулката го правеше каквото си иска. После на Петър естествено го втълпи. Мара също го прие за постулат, защото в друг пример, в който Даяна казва какво мисли, без подкрепа от останалите, беше конфликта Мара - Поли. Докато  Ваня кудкудякаше с цяло гърло как нищо не е станало, правейки лъжата си да изглежда истина, а всички останали мълчаха, защото от нея не можеше никой да вземе думата,  Даяна каза на Мара, че не е права и държанието ѝ е неприемливо.
Обаче нито един от тях, не каза какво точно е премълчала Даяна, какво не е разкрила, сега и Дана в хора, въпреки, че вече беше излязла, но и тя не отговаря какво точно не е разкрила Даяна.
Невестулката все едно се разкри. Петър все едно разкри какъв използвач е. Ангел все едно се разкри и стана ясно за какво точно се бори. Остана си противоречив до края. Защо само Даяна да се обвинява, че не се е разкрила?
Дана, никой не е казал, че имат конфликт. Нагласите по-скоро са, че са прекъснали връзка и навън не се срещат, а не, че са се карали

# 1 856
Това, че Даяна не се била разкрила и, че никой не я познавал, а съжителствали с нея, тръгна от мишата физиономия. При второто фермерство на Калоян, когато го и излъга за това, че Даяна говорела за мъжете, с цел нея да направи ратай и дуелист. А понеже Калоян беше от лесно манипулируемите, че толкова му стига акъла, го разнесе, нищо, че не избра нея. Просто невестулката го правеше каквото си иска. После на Петър естествено го втълпи. Мара също го прие за постулат, защото в друг пример, в който Даяна казва какво мисли, без подкрепа от останалите, беше конфликта Мара - Поли. Докато  Ваня кудкудякаше с цяло гърло как нищо не е станало, правейки лъжата си да изглежда истина, а всички останали мълчаха, защото от нея не можеше никой да вземе думата,  Даяна каза на Мара, че не е права и държанието ѝ е неприемливо.
Обаче нито един от тях, не каза какво точно е премълчала Даяна, какво не е разкрила, сега и Дана в хора, въпреки, че вече беше излязла, но и тя не отговаря какво точно не е разкрила Даяна.
Невестулката все едно се разкри. Петър все едно разкри какъв използвач е. Ангел все едно се разкри и стана ясно за какво точно се бори. Остана си противоречив до края. Защо само Даяна да се обвинява, че не се е разкрила?
Дана, никой не е казал, че имат конфликт. Нагласите по-скоро са, че са прекъснали връзка и навън не се срещат, а не, че са се карали

Визирам статиите, а не вас. И не, не са им пресъхнали отношенията.
Относно какво не е разкрила за пореден път казвам, че е свързвано с това, което мисли за хората. Зад гърба им говореше едно, а в очите друго. И това, че са го загатнали и не са го излъчили си е тяхна преценка. Както и ситуациите и с Боби. Не са ми нужни дълги романи и да влизам в обяснения за да споменавам всяка една случка.
Нямам намерение да се напрягам с коментари и писания, а просто изказах мнение за нещо, което съм видяла с очите си  и не само аз.
И друга вметка искам да направя, ако виждахте наистина какво се случва вътре щяхте да гледате съвсем друго предаване.
И не, това не е оправдание, а просто сполучлива стратегия за рейтинг и им се получи добре.
Коментарите ми са добронамерени и не целят заяждане или отбранителна позиция.

# 1 857

Мале, доста дълга статия. И като изключим непрекъснатото продуктово позициониране с тези марки вина, е интересно.  Значи родителите на Кристиян са харесвали Даяна преди да влезе във Фермата. След предаването вече са я разлюбили, хаха... Ами.. има логика

# 1 858
  • София
Толкова много неща разбрала за него във фермата, пък като дойде писмото му накрая не искаше да го отвори. За своеволията преди това без коментар....

# 1 859
  • София
Относно какво не е разкрила за пореден път казвам, че е свързвано с това, което мисли за хората. Зад гърба им говореше едно, а в очите друго.

Лицемерка!!!
 Нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт