🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 936
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 010
Кажете нещо я за Даяна, я за Ангел, въобще за който и да е.
Че вече взе да писва дъвкането на пиянството при пилотите.

# 2 011
  • където ми е най-добре
Какво пиянство може да има при хора на които им правят постоянно тестове за алкохол и наркотици.
Аз да питам нещо - Ванчето сега как ще е юхуууу с този крак. Чак ми стана жал. Толкова енергичен човек какво ли ще прави?!? И аз чакам снимков материал, че не следя никой и от тук получавам инфо. Даже Жанетка ми липсва Scream

# 2 012
  • Варна
Какво пиянство може да има при хора на които им правят постоянно тестове за алкохол и наркотици.
Аз да питам нещо - Ванчето сега как ще е юхуууу с този крак. Чак ми стана жал. Толкова енергичен човек какво ли ще прави?!? И аз чакам снимков материал, че не следя никой и от тук получавам инфо. Даже Жанетка ми липсва Scream
Заповядай:
Горещо! Жанета Осипова се пусна чисто гола СНИМКА 18+

# 2 013
Дана, как се нарича човек, който не може без алкохол?
Той само търсеше какво да пие там. И е нестабилен психически. Това е притеснително за всички, които летят. Лекарите пият и вземат и други неща даже още повече, ама не са тема на разговора в момента. Познавам човек, който е РВД, работата им е безумно отговорна, стресът е огромен, но той го потушава с тичане и с правене на деца. А пък реално като не си достатъчно силен психически, просто не се занимаваш с това. Нямам против пиещите, то и аз си пийвам, ама не карам самолет, нито пък оперирам хора.

Точно пък аз много добре съм наясно с това какво е алкохолна зависимост. Аз вярвам на очите си във Фермата и извън нея. Да изпиеш половин кенче или цяло и то през няколко дни със сигурност не го прави зависим и не съм го чула да иска ежедневно алкохол. Simple Smile

# 2 014
  • при късмета
Със сигурност не го беше поискал и като хвърляше чаши и крещеше, защото беше прекалил. Сам си го е сипал. И не с бира в кенче, а с твърд алкохол. Толкова ракия и вино, колкото се изпиха този сезон, никога не е имало

# 2 015
Със сигурност не го беше поискал и като хвърляше чаши и крещеше, защото беше прекалил. Сам си го е сипал. И не с бира в кенче, а с твърд алкохол. Толкова ракия и вино, колкото се изпиха този сезон, никога не е имало

Така, ето, че ще го кажа: Наясно съм колко алкохол е имало и предни сезони и със сигурност не е било повече, защото съм разговаряла и с екипа. Другото, което е едно вино се пие седмица и реално ти се пада по една чашка и то не пълна, а, ако решиш да не пиеш тогава може да си дадеш чашата на друг. Ракия е имало единствено като ни подариха и като си направихме, като половината подарихме.
Въпросната ситуация е изрязана, защото се наложи продукцията да влезе. Лично аз очаквах да го излъчат, но явно поради тяхна преценка и да не се уронва авторитет, може би заради зрителите остана скрито.

Въпросната вечер Милена започна да пие от следобед на поляната, когато лежаха и вечерта явно и е дошло в повече от бирата, защото говореше леко заваляно и залиташе.
По време на вечеря се пи от моята ракия, която не биваше да споделям с другите, но и не са ме питали. Вечерта имаше дразги между Петър и Милена, но тя си отиде в колибата.
Ванчето се напи, но още не и личеше. Петър не е бил пиян, а ядосан.
Отидохме в ратайското и стояхме един час, което логично не сте видели, Милена вече беше пияна и провокираше Калоян и Петър, но покрай нея и Асен го отнесе. Тогава имаха спор и той се смееше и после тя нещо му каза и хвърли чашата.

След, което тръгнахме след него(понеже четох преди време, че му се лепя и за това беше за да предодвратя физическа саморазправа и проблеми).
Петър си седна на огнището и на никой нищо не каза и го съветвахме да си ляга и да не и обръща внимание на заяжданките. В това време дойде и Ваня, която не можеше да стане от земята. Аз отидох да си оставя нещата за да мога да я занеса да си легне. Честно казано не знаех кой по-напред да пазя за да предовратя скандал, защото и Ваня се ядоса на Милена. Та докато отивах да си оставя нещата в кухнята и да мога да нося Ванчето чух разправии. Милена и Асенски бяха на поляната и имаше провокации от нейна страна понеже го виждаше, че е изнервен и да го изкара извън нерви. Аз се намесих и няколко пъти и повторих, че се излага, пила е, има деца и на това ли ги възпитава да цели разправия и конфликт, когато тъкмо  потушихме конфликта, а тя се смееше и смееше, но дойде Калоян и им нареди като ратаи да се приберат за да не стават проблеми, понеже тя отказваше. Та дойде и Мария, защото, чу че викам, в този момент влезе и продукцията за да поговорят с Петър да не обръща внимание на провокации и да занесем Ваня в караваната.

Отделно ме помолиха да не обръщам и аз внимание, защото тя не спираше да повтаря, че хората във фермата нямат класа, защото не са адвокати, не струват и сме простолюдие. Алкохолът не и повлия добре.

Та драги, много неща остават скрити...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 15:38 от Bluemoon999

# 2 016
  • София
Лелее, Милена в пълния си блясък, хахаха, защо ли не се и учудвам. И естествено нищо от това не е показано, нали си я пазят Миленка, ''пзаителката на правдата'' ''освободителката'' хахах
А че Хепи Ванче прекалява с алкохола много пъти сме го писали тук, то си личеше, защото много пъти попадаше в кадър с чашка, но отново много неща просто не се показват. Simple Smile

# 2 017
Дана да те попитам кой си попиваше най-често от към алкохол в фермата докато ти беше там, стана ми интересно като са давали вие групата на вечеря да хапвате някой често да пият алкохол. И имаше ли други кавги по осата Надя-Милена които не сме видяли в ефир?

# 2 018
Ами - безспорен факт е, че мнозинството нямат класа.

# 2 019
Всъщност има лека подсказка за това, което Дана разказва.
Гледам си епизодите пак и съм тамън на този епизод. През деня Ангел и Петър шкуреха дъски там, където ратаите се хранят. Милена помоли да се махнат, за да почисти и да се нахранят, обаче Ангел напук отказа. Имаше кадър на Милена и Асен, легнали на поляната с чаша в ръка и дори се хилеха, че както са гладни и няма къде да ядат, като нищо ще се напият. Предполагам още там е почнало напиването, а в чашите беше нещо безцветно, не беше вино, а и на бира не приличаше.
Обаче от 10 секунди разговор на поляната едва ли зрителят може да предположи, че нея вечер е имало мъртво пияни жени във Фермата. Нито Милена, нито Ванчето изглеждаха толкова натряскани.

# 2 020
  • Варна
Ами - безспорен факт е, че мнозинството нямат класа.
Каква класа се иска за Фермата?

# 2 021
  • Другата България
Най-после стигнах до форума.
Добре, че вече си бях изпила следобедното кафе, че така, както го пия на лаптопа щеше да иде зян, и кафе, и лаптоп.....Joy
Два пъти прочетох "компромата".
Няколко неща ми правят впечатление.
Първо - много грамотно написан. Поне това е изпълнено като условие, ако искаш нещо да привлече нечие внимание.
Второ - все още не съм съвсем сигурна дали това въпросното нещо не е пуснато от самите Петър и Косъм.
Тоест, крадецът вика "дръжте крадеца", или нещо от сорта. Петър придоби такава популярност покрай този формат, че смятам, че и самият той не го е очаквал. Понеже многократно питам Дана и тя не отговаря - за това дали аджеба наистина е имало чувства вътре във фермата, които са били прикрити, или после се е разгоряла тази лИбоФ, спирам да я питам, защото мразя някой да се прави на интересен, и приемам, че и връзката по оста пилот - Косъм също е ПР, освен и малко "брак по сметка" от страна на Петър.
Трето, не се наемам да твърдя е или не е пилот Петър наистина, не ме и интересува честно казано.
Факт е, потвърден от него, че е беден като църковна мишка, а пилотите не са с лоши заплати. Не мисля, че е хомо, дори съм сигурна, че не е. Мъжкар е, тези неща си личат. Сега, ако е вярно, че за да започне в бранша е трябвало да се "пусне" на някого от мъжки пол, не бих го съдила. Хората правят много по-страшни неща за една изгода, един забъркан кекс си е нищо.
Четвърто. За алкохола също не мисля, че му е порок, да не говорим какви неща прочетох за пилотите, истинските такива....та вие ги изкарахте за "Анонимните алкохолици"....че се пие, пие се, но да се пие постоянно при точно тази професия изобщо не го вярвам, градски легенди са това, поне според мен.
Изобщо цялата работа на мен много, ама много ми "намирисва" на ПР, може и да съм мнителна, но ако е истина, че АнтонКата и ДжеПетър са се взели сериозно, то и двамата биха направили така, че да прекарват повече време заедно. Кой си представя Косъма тук, а Пешката да вдига самолета с млади и засукани стюардеси по държавите? Тая няма да я бъде, така че на Пешо трябва да му се търси нещо тук, на земята, близо до нея. А както казах, лоша реклама няма.
Та те така.
Иначе за "карането на самолета" още се хиля. Де да се караше.....Joy
Посмях се и с Ванчето, дето толкова се напила и се напивала, че се въргаляла и трябвало да я носят. Егасимус и пиянката ще излезе, поне аз не вярвам, че е било точно така. Или поне, че е било системно.

# 2 022
Каква класа се иска за Фермата?
[/quote]

Никой не е казал, че се иска класа.

# 2 023
Merri_An и аз се смея на дребнавостта и неразбирането на иронията. За да можеш да разбереш трябва да си чел книги, да си се обогатил интелектуално. Нищо...

# 2 024
  • при късмета
https://fermata.btv.bg/videos/koj-kakvo-shte-napravi-sas-100-000-leva.html Тук всички пият, нормално, началото на седмицата и да приемем, че това е дамаджаната на победителя от дуела
https://fermata.btv.bg/videos/damskata-zadruga-na-vanja-prechi-n … jana-i-petar.html Интересно, тук е същата дамаджана, празнуването на същата победа. Някаква бездънна ще да е, защото само Мария казва, че е изпила 5 чаши.
Ето тук, 47 секунди от началото, Петър и Калоян са си полегнали уж по време на работа, а до Петър има чаша вино посред бял ден  https://fermata.btv.bg/videos/kalojan-kam-dajana-narochno-prediz … vash-mazhete.html
А понеже скоро стана въпрос за мързела на Петър, тук Боби ги кара да станат да си довършат работата, а Петър се опъва  https://fermata.btv.bg/videos/petar-stavame-seriozni-momcheta-sme.html
Това е само на прехвърляне на няколко произволни страници, че видеокартата ми прави номера и забива, нямам нерви повече да търся.
Никой не е твърдял, че никой друг не е пиел. Но си правеше впечатление, че Ваня и Петър най-често са с чаши.
Дана, не бяха само вината и ракията, която си направихте. Андрей донесе доста бутилки за рождения си ден, уискита се пиха няколко, едното беше със сигурност от търга на Стоян, при това доста голяма, а не стандартна бутилка, другото не помня откъде се появи, но Петър и Калоян специално се бяха изтупали за него и пури, даже Калоян папионката беше сложил.
А за Милена, също май имаше коментари в началото. Правеше впечатление, че не си сипва изобщо и хора, познаващи този проблем изразиха предположение, че има проблем или не носи изобщо на алкохол, защото обичайно такива хора се държат по този начин. На случката с Петър ѝ личеше, че и тя е почерпена повече от нужното. Но и Петър беше.
Но, Дана, за конкретната случка, (защото и ти зачекваш темата) е хубаво да отговориш на още един въпрос, за яснота. какво накара цялата сурия народ да отиде в къщичката на ратаите? не Милена дойде при вас, а една тумба, като за годеж отидохте при тях. Нямаше изобщо да се стигне до конфликт, ако не бяхте отишли, та затова питам. Ясно е, че Милена е провокирала цял ден, но както не ѝ е обръщано внимание цял ден, така можеше и да не се търси допълнително напрежение целенасочено.

Защо дадоха Агонцев как се напи и заради това отпадна в Сървайвар, а на Ваня напиването до степен да не може да ходи, не го дадоха?

Общи условия

Активация на акаунт