🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 938
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 025
Най-после стигнах до форума.
Добре, че вече си бях изпила следобедното кафе, че така, както го пия на лаптопа щеше да иде зян, и кафе, и лаптоп.....Joy
Два пъти прочетох "компромата".
Няколко неща ми правят впечатление.
Първо - много грамотно написан. Поне това е изпълнено като условие, ако искаш нещо да привлече нечие внимание.
Второ - все още не съм съвсем сигурна дали това въпросното нещо не е пуснато от самите Петър и Косъм.
Тоест, крадецът вика "дръжте крадеца", или нещо от сорта. Петър придоби такава популярност покрай този формат, че смятам, че и самият той не го е очаквал. Понеже многократно питам Дана и тя не отговаря - за това дали аджеба наистина е имало чувства вътре във фермата, които са били прикрити, или после се е разгоряла тази лИбоФ, спирам да я питам, защото мразя някой да се прави на интересен, и приемам, че и връзката по оста пилот - Косъм също е ПР, освен и малко "брак по сметка" от страна на Петър.
Трето, не се наемам да твърдя е или не е пилот Петър наистина, не ме и интересува честно казано.
Факт е, потвърден от него, че е беден като църковна мишка, а пилотите не са с лоши заплати. Не мисля, че е хомо, дори съм сигурна, че не е. Мъжкар е, тези неща си личат. Сега, ако е вярно, че за да започне в бранша е трябвало да се "пусне" на някого от мъжки пол, не бих го съдила. Хората правят много по-страшни неща за една изгода, един забъркан кекс си е нищо.
Четвърто. За алкохола също не мисля, че му е порок, да не говорим какви неща прочетох за пилотите, истинските такива....та вие ги изкарахте за "Анонимните алкохолици"....че се пие, пие се, но да се пие постоянно при точно тази професия изобщо не го вярвам, градски легенди са това, поне според мен.
Изобщо цялата работа на мен много, ама много ми "намирисва" на ПР, може и да съм мнителна, но ако е истина, че АнтонКата и ДжеПетър са се взели сериозно, то и двамата биха направили така, че да прекарват повече време заедно. Кой си представя Косъма тук, а Пешката да вдига самолета с млади и засукани стюардеси по държавите? Тая няма да я бъде, така че на Пешо трябва да му се търси нещо тук, на земята, близо до нея. А както казах, лоша реклама няма.
Та те така.
Иначе за "карането на самолета" още се хиля. Де да се караше.....Joy
Посмях се и с Ванчето, дето толкова се напила и се напивала, че се въргаляла и трябвало да я носят. Егасимус и пиянката ще излезе, поне аз не вярвам, че е било точно така. Или поне, че е било системно.

Правила съм се на интересна? Моля? Специално аз на вас винаги съм ви отговаряла, когато мога. И относно Ваня това със земята и, че не е могла да стане се е случило веднъж и друго не е излизало от моята уста.

# 2 026
  • Другата България
Ааа, не, не исках да те засегна, сега не се сърди за глупости.
Два пъти питам за Петър и Антония неща разни разнообразни, и то след твои подмятания, все не получавам отговор.
Реших, че просто....ами да, малко важност, то това не е обидно.
Дори и да е така, на мен ми е все тая, любопитството уби котката, нали знаеш, а аз все още не мога да повярвам, че Пешо е бил влюбен в ТонкаТа още вътре във фермата, ама нали, неясно защо, не са се събрали.
Но да ти кажа, заради липса на "инфо от извора" няма да си разплета чорапите, така че споко, хич не ме отразявай.
Не визирах теб за Ваня, а писанията тук от други хора, че Ваня била злоупотребявала с алкохола.
Едно е да си пийваш, друго е да злоупотребяваш.

# 2 027
https://fermata.btv.bg/videos/koj-kakvo-shte-napravi-sas-100-000-leva.html Тук всички пият, нормално, началото на седмицата и да приемем, че това е дамаджаната на победителя от дуела
https://fermata.btv.bg/videos/damskata-zadruga-na-vanja-prechi-n … jana-i-petar.html Интересно, тук е същата дамаджана, празнуването на същата победа. Някаква бездънна ще да е, защото само Мария казва, че е изпила 5 чаши.
Ето тук, 47 секунди от началото, Петър и Калоян са си полегнали уж по време на работа, а до Петър има чаша вино посред бял ден  https://fermata.btv.bg/videos/kalojan-kam-dajana-narochno-prediz … vash-mazhete.html
А понеже скоро стана въпрос за мързела на Петър, тук Боби ги кара да станат да си довършат работата, а Петър се опъва  https://fermata.btv.bg/videos/petar-stavame-seriozni-momcheta-sme.html
Това е само на прехвърляне на няколко произволни страници, че видеокартата ми прави номера и забива, нямам нерви повече да търся.
Никой не е твърдял, че никой друг не е пиел. Но си правеше впечатление, че Ваня и Петър най-често са с чаши.
Дана, не бяха само вината и ракията, която си направихте. Андрей донесе доста бутилки за рождения си ден, уискита се пиха няколко, едното беше със сигурност от търга на Стоян, при това доста голяма, а не стандартна бутилка, другото не помня откъде се появи, но Петър и Калоян специално се бяха изтупали за него и пури, даже Калоян папионката беше сложил.
А за Милена, също май имаше коментари в началото. Правеше впечатление, че не си сипва изобщо и хора, познаващи този проблем изразиха предположение, че има проблем или не носи изобщо на алкохол, защото обичайно такива хора се държат по този начин. На случката с Петър ѝ личеше, че и тя е почерпена повече от нужното. Но и Петър беше.
Но, Дана, за конкретната случка, (защото и ти зачекваш темата) е хубаво да отговориш на още един въпрос, за яснота. какво накара цялата сурия народ да отиде в къщичката на ратаите? не Милена дойде при вас, а една тумба, като за годеж отидохте при тях. Нямаше изобщо да се стигне до конфликт, ако не бяхте отишли, та затова питам. Ясно е, че Милена е провокирала цял ден, но както не ѝ е обръщано внимание цял ден, така можеше и да не се търси допълнително напрежение целенасочено.

Защо дадоха Агонцев как се напи и заради това отпадна в Сървайвар, а на Ваня напиването до степен да не може да ходи, не го дадоха?

Отидохме съвсем добронамерено и ги питаха дори дали приемат гости. Даже си се смяха в началото, но явно заради по-ранна случка както казахте още от по-рано беше набрала, а и беше подпийнала и ги провокираше и се сдърпаха.
Иначе за ситуацията с влизането на продукцията не съм човека, който може да ви отговори, защото и аз мислих, ще го излъчат и ми беше интересно какво ще покажат.

Иначе се случва да не отговарям, защото или са се натрупали коментари много и ги изпускам или търся и не намирам, защото май понякога изчезват.

# 2 028
  • при късмета
Самото ви отиване изглеждаше като провокация. Защото няма смисъл, според това, което разказа, защото, ако Милена цял ден е провокирала, колкото и да сте добронамерени, е ясно, че няма да излезе нищо добро и защото се случи само и единствено тогава. И то при положение, че никой не харесваше ратаите. Някак не звучи логично, да не ги харесвате, Милена цял да се заяжда, да си стоят отделно, защото са ратаи и изведнъж всички да им отидат на гости, всеки с чаша алкохол. Кой отива при някой, който го провокира добронамерено? Тогава даже Петър, не с Милена, а с Асен се заяде. първо с нищо той не беше провокирал никого, второ поради липса на аргументи за заяждането взе да го разпитва за килограмите му и да му обещава, че ще излезе много надолу. Направо беше от най-добронамерените. Да беше захапал Милена, като с нея е бил проблема. Просто Петър и Калоян търсеха конфликт

# 2 029
В тази ситуация Милена не ми изглеждаше пияна, не мога да знам преди това била ли е или не. Петър изглеждаше пиян, а дори да не е бил, се държа много зле.

# 2 030
  • при късмета
О, Милена определено доста фъфлеше и заваляше

# 2 031
Аз мислех тогава, че от нерви така се държи (за Милена).
А Ваня, че била пияна по-рано нея вечер, не разбрах какво общо има с всичко останало. В смисъл дали Милена, Ваня и ако ще всички там да са се търкаляли пияни по ливадата от сутринта, само Петър заплашваше и хвърляше.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:37 от Mama xxl

# 2 032
  • Варна/Амстердам
В тази ситуация Петър прояви агресия, въобще няма значение дали е бил провокиран. Нищо не може да оправдае мутренската му постъпка.

# 2 033
  • Sunshine state
Като оставим настрана, че Милена я изкараха по-черна и от дявола, в което не вярвам, ми е интересно защо пияната Ваня не беше показана и изкоментирана от продукцията. Това си е умишлено, мен ако питате. Как този стожер на смеха и забавлението ще бъде показан в такава светлина.. 🤣

# 2 034
  • при късмета
Тя Кукуто към този момент беше много незабележима. Т.е. не беше интересна.

# 2 035
  • Sunshine state
Е, щеше да стане с тия си изцепки, ама изтървахме. Друго си е да ни я показват все мачкаща по дуели и в обятията на Пешака. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 036
Склонна съм да повярвам, че ако злоупотребяват със стимуланти, които да ги държат бодри, после ще им трябват стимуланти и за заспиване.
Това е порочен кръг.
[/quote]
Когато ти се налага или искаш да летиш на почивка, не знам за случай, някой от нас, пътниците, да е е разпитвал кои ще бъдат пилотите. Купуваш си билет, сядаш в самолета, радваш се, ако не закъснява и се молиш да няма особена турболенция и пилотът да знае какво прави. Името му обикновено изобщо не запомняш. Аз поне съм запомнила само 1 име на пилот, но летях непрекъснато по дестинацията.
Та понеже ми изтриха мнението зa писмото, то за мен си е лично послание от клуб " разбити сърца" и нечии мечти на някоя невеста ( бивша, кандидатка...) за тяло като бонзай Simple SmileSimple Smile

# 2 037
  • Вестерос
Аз май пак съм изтървала нещо... Кога Ваня не е можела да стане от пиене?

# 2 038
Аз май пак съм изтървала нещо... Кога Ваня не е можела да стане от пиене?

Всички сме го изтървали. Явно това е от "тайните" на Продукцията. Grinning

# 2 039
Не е излъчено. Ноща, в която Петър хвърли чаша.

Общи условия

Активация на акаунт