🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 155
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Вестерос
Сега прочетох поста с историята и има въпрос... "занесохме Ваня в Караваната"... каравана?

# 2 041
И аз не разбрах. Реших, че е каравана на продукцията,  за лекар или оператор.

# 2 042
Сега прочетох поста с историята и има въпрос... "занесохме Ваня в Караваната"... каравана?

Така казвахме на Лидл-количката. Ангел или Хепи вечер спяха там.

# 2 043
  • Велико Търново
Първо - много грамотно написан. Поне това е изпълнено като условие, ако искаш нещо да привлече нечие внимание.
Не съм много съгласна. Докато четях, точно заради не чак толкова високата степен на грамотност, имах едно на ум. Може би критериите ни са различни.

# 2 044
  • Вестерос
Мерси! Питам, защото съм една Мара Подробната и заради работата ми обръщам внимание на малки детайли в написаното Grinning

...

Те пък пилотите, защото им е важно да са много грамотни, без да допускат пунктуационни, граматически и т.н. грешки. И аз видях, ама не бяха фрапантни като на МиленчитУ в доста от постовете ѝ.

# 2 045
  • Велико Търново
Tiffany А, не твърдя, че им е много важно или въобще, че им е важно. Просто не съм съгласна, че постът е "много грамотно написан".

# 2 046
  • Вестерос
Да, разбрах, но и други това изтъкнаха, така че отбелязвам, че за мен това не е критерий дали е истина, или не е.

# 2 047
  • SF
Ти си пристрастна 🙂

Факта, че се чудехме , как типаж като Петър е станал летец , говори достатъчно. Не изглеждаше да има капацитет.

Не се питахме дали Калоян е наистина гвардеец  или Кустев готвач.
На мен ми беше интересен,  но сега с Косъма ми е футболист-клише , надцених го.

Страхотни аргументи!!! Като на безпристрастен!
Какви са тези факти?
А фактът, че ние се чудехме дали Кустев е готвач, Митко - винар, Надка  - пчеларка, Боби - циганин, Данчо - фокусник, къде остана??? Но ние не се чудехме как типаж като Петър е станал летец, защото всичките летци, които познаваме, са типажи като Петър. Я обсъди сега пък нашите факти.
Ако можеш, де.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:49 от Esmee

# 2 048
  • Другата България
Първо - много грамотно написан. Поне това е изпълнено като условие, ако искаш нещо да привлече нечие внимание.
Не съм много съгласна. Докато четях, точно заради не чак толкова високата степен на грамотност, имах едно на ум. Може би критериите ни са различни.
Може би.
За такъв материал грамотността е над средната.

# 2 049
  • earth

А фактът, че ние се чудехме дали Кустев е готвач, Митко - винар, Надка  - пчеларка, Боби - циганин, Данчо - фокусник, къде остана???

Във въображението на някой?

# 2 050
  • SF
Именно!

# 2 051
  • earth
Esmee и аз сме класически пример как могоогбразието (diversity - новата религия на западния либерален елит) обединява хората. Сега и двамата уважаваме Петър - тя за това, че той е пилот, а аз за това, че ни избазика, че е пилот.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 00:33 от morisay

# 2 052
  • SF
Ама, моля те, да не съобщаваш на публиката, кого и защо харесвам.Ако искам да се знае, ще се взема в ръце и ще си го напиша сама.
Аз съм изписала цели есета в темата защо харесвам Петър, ти сега обобщи с една дума. Защото бил пилот. И не съм съгласна да заменяш думата харесване с уважение. За мене не е едно и също и държа да остане харесване. Моля те, никога, ама никога не пиши вместо мене, без да съм ти платила за това!
Харесвам Петър заради парфюма му. И има готин вкус. И не само.

# 2 053
  • earth
Разбира се, харесваш го по много причини. Но, затова че е пилот го уважаваш. Нали така или съм объркал нещо?

# 2 054
  • SF
Отговорих в предушнив пост.
Каквото искам да напиша, опитвам сама да го правя. Откъде извади това уважение? Никога не съм споделяла, че уважавам някого, защото е пилот. Това не са мои думи. Може би някакви твои разсъждения, интерпретации, очаквания, но не ги пиши от мое име и не ме подканяй да подкрепям написаното от тебе с “нали”.
Объркал си се.

Общи условия

Активация на акаунт