🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 336
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Другата България
Чак сълза пуснах.
През цялото време не вярвах в тази "приказка".
Е, поне безплатна почивка в Дубай си издейства ДжеПетър.

# 2 281
  • earth
Много му сбръчкано челото на Петър.

# 2 282
А нещо за краката му няма ли? Скоро не сме ги обсъждали.

И според мен не си подхождаха с Антония. Той дава вид на мълчалив и сериозен. Тя на какво прилича не искам да казвам.

# 2 283
  • earth
Ако не тренира сигурно са станали още по-тънки. Или мекушави, ако пълнее. Като пуснат снимка на Пешо по къси гащи ще видим.

# 2 284
  • Варна
Нито с Петър мога да изкарам, нито с Антония, който се задържи с тях е герой.

# 2 285
ИНТЕРВЮ С ДАЯНА В "ПРЕДИ ОБЕД"

Пак иска да участва във "Фермата"

# 2 286

Айде няма нужда нагледахме се достатъчно на ку****те и номера. Да ви кажа от както е свършила Фермата не съм гледала нищо което е свързано с нея, толкова ми тогена във Фермата че не смятам да си го причинявам след това

# 2 287
И аз се надявам, че няма да ни го причинят.
Иван и Андрей да си я ползват в другите си продукции, ако желаят. Само да не 'почне Даяна  да изкача отвсякъде като Шопски. Макар, че тя какви знания ще демонстрира и на какво ще ни научи, незнам.
За "Съни Бийч " не става, друго какво прави "Междинна станция"?

# 2 288
Аз си го причиних.И само затвърдих мнението си ,че не я харесвам.
  Баскетболистът всеки ден , докато е била във Фермата, й писал за добро утро и лека нощ,разказвал й как е минал денят му.И тя като излязла и прочела и си казала "Чакай малко,какво правиш,на къде отиваш" и отишла в офиса му да се съберат.Учи се за каскадьор, участвала е в късометражен студентски филм за дом.насилие.И те така.

# 2 289
  • Sunshine state
Направо си го представих как провлачено произнася репликата "чакай малко, какво правиш" и ми се 🤢. И аз не ща да я гледам никъде Ханджиева, дойде ми в повечко.

# 2 290
О даа, и аз точно това си помислих, с нейното монотонно помрънкване как се обяснява. Аз я гледах в онзи сериал, в който участва (Скъпи наследници). Тогава сериалчето ми хареса и си го следих, мислех си, че ролята и е да е такава флегматична и даже и се възхищавах как добре играе. После случайно я гледах на гости при Гала и установих, че всъщност тя не е играла роля, а се държи по същия начин в реалния живот и ми стана противна. Във Фермата затвърди мнението ми.

# 2 291
Аааа, не! Не щЪ да я гледам отново Даяна. Ето част от култовите реплики на актрисата:
Joy
'' Искам всички да са щастливи, но и аз да съм добре. Не е ОК това!''
''Едното момче ми е приятел, а другото момче ми е интересно.''
"Кротни се, че не е Ок това!, Годеницата те гледа!"
"Това е моя човек, това си е нашето легло."

# 2 292
Рекламираха някакъв късометражен филм с нейно участие за домашното насилие

# 2 293
Малко да сменя темата, Петър и Антония май са разделени. Преди малко им разглеждах профилите и са си изтрили повечето снимки, на които са заедно. Антония май е оставила само една в профила си от финала, но е махнала другите по-така снимки с него от Дубай, може и да е нарочно де, но подозирам, че не е просъществувала много дълго любовта им. 

# 2 294
  • при късмета
Пешо може да е намерил косъм в супата. Joy Или на Тъпото са му свършили финансите и не може вече да си позволи услугите му Joy

Общи условия

Активация на акаунт