🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 611
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
Загледах Фермата 4 , че имам големи пропуски там.
В началото съм, има ли нещо между Караньотов и момето ( Христина  май беше ) ?

До колкото си спомням нищо не е имало. Той вижда в нея непокорната си дъщеря.

Дяволо, успех и няма нужда да казваш дали са те одобрили, сигурен знак за това е като не списваш в темата.

# 2 266
Да, това разправяха и двамата, бил и като баща.
Обаче много бащински я пощипваше по задните части.

# 2 267
Здравейте, мога ли някъде да намеря директни линкове за фермата 5?

# 2 268
Тоя пък Караньотов е такъв дърт мазен коцкар, и си му личеше.И в разни интервюта после съм го гледала,и с Аня Пенчева, противен.

# 2 269

Май единствено на Войо ги има вече https://voyo.bg/more/40650-fermata
Иначе доскоро ги имаше в един сайт с много изкачащи реклами ... gledaiseriali.net , последните 2 сезона. Но вече този сайт е спрян, явно защото качваше предимно сериали и предавания на БТВ/Войо, настъпили са нечии интереси. По същия начин спряха и торент тракера data-bg.net , където имаше Фермата и множество сериали.

# 2 270
  • earth

bgtime.tv има до 2015 назад, но не съм сигурен дали някои епизоди не липсват

# 2 271
Мисля, че Mari_Mar качваше в темата епизодите от Фермата 5...Може да проверите, не съм сигурна.

# 2 272
Благодаря, намерих ги в един сайт

# 2 273
Добро утро, вчера тръгнах да попълвам въпросника за участие във Фермата и след 3 въпроса които намерих за неуместни се отказах.
Първият беше да кача снимка на жилището в което живея, защо им е снимка на дома ми 🧐
2 въпрос беше  с колко пари живея на месец 🤔 и последният въпрос беше с кой живеете и на този въпрос се отказах. Мн странен подбор или ги избират на принципа сеир да има

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 19:56 от Анонимен

# 2 274
  • София
Мен пък ме учудва, че си мислела, че няма такива въпроси. Че и далеч по-лични ще има, ако достигне участник втори кръг. В предаване, в което се живее затворени с други хора и участниците стигат до предела си с битки, трябва да се знае максимално за тях, за да не се окаже някой психопат. Ясно е, че и сеир се търси и гледат откъде може да изскочи зайчето. За такива предавания очаквам личните въпроси, но ми беше странно, че дори за Последния печели има такива, а е игра за знания, не е риалити.

# 2 275
Според мен не им дреме много дали ще вкарат психопат. По-скоро търсят човек, който ще твори сеир, ще тормози или ще провокира и изнервя. Щото при всички кастинги и интервюта, които минават, едва ли не са разбрали, че Милин е насилник. Но сеирът е бил по-важен от сигурността на участниците.
А ако Бети не се беше обадила, дали щяха да реагират? Колкото реагираха на Поли, смятам.

# 2 276
  • София
Гледам, че Петър си е изтрил снимките с Антония. Явно са се разделили, не траеше много тази връзка.

# 2 277
  • earth
Да не е почнал работа?

# 2 278
Мдааааа Пешо и Косъма са се разделили

https://www.marica.bg/lajfstajl/drama-i-obida-sled-fermata-pilot … zacherkna-antoniq

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:06 от Анонимен

# 2 279
  • София
Малко на временен 'пи ар' изглеждаше това тяхното. Кога бяха заедно, кога се разделиха.

Общи условия

Активация на акаунт