🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 624
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Mediterraneo
Дано не стигнат чак до там нашите, че не ми се гледа ББ в подобен вид!

# 2 251
Мисля, че и нашата Ферма от две години е Биг Брадър.
Все натам дърпат сюжета ИиА.
Фермата 5 - ''любовта'' между Поли и Краси. Писмото на Красимира.
Фермата 6 - продължиха линията с Даньовите драми и Даяновите ''любови''.
Предполагам, че и в следващата Ферма, ще заложат на подобни сълзливи, но досадни за зрителите сюжети.

# 2 252
  • при късмета
По-досадна любовна драма от тази на футболиста и гимнастичката нямаше във всички сезони, според мен. Нищо, че ми е любимия сезон. Футболиста изключително неприятен, а гимнастичката инфантилна кифла. Опитваха се да съсипят най-добрия сезон, добре, че не се получи

# 2 253
Гръцките фермери са по-богати. Там все пак има повече евро субсидии и тн. Нашите нямат такива нужди. И наистина от снимките с тия легла в стаята много ми напомня на аграрен биг брадър.

# 2 254
Тъй като работя с фермери,повечето от тях наистина живеят и работят в прекрасни условия.Който иска де.
  Нали не си представяте 200 глави добитък да се дои на ръце.Има и доста млади хора сред тях,хем бачкат здраво,хем си изкарват пари,хем субсидии вземат.И февруари месец са на море.
    Нямам нищо против във формата да имат прилични жилищни условия .Искам да гледат градина, да си произведат от там храна,да си гледат зайци,напр., кокошки,две три овце за мляко ,или кози.Да си бачкат по двора, да си правят навеси,а си изградят камина, да боядисват,да слагат ламинат,да лепят камъни.Много от нас също си правят тези неща сами в къщите.
   И искам да върнат историческите видеоуроци, с онзи млад мъж,който разказваше за личности непознати,или позабравени.Аз бях впечатлена от разказа за Марин Дринов.Близо до дома ми има у-ще с неговото име,но никога не се бях интересувала от автобиографията му.Само да не връщат Шопски,че .......

# 2 255
  • earth
Браво на всички, голям успех - преминахме 150-та страница! Благодарение на мъжете в уноформа, чичо Дявол от следващия сезон и гръцката Ферма.

Сега ни трябват малко нови снимки и клюки (Дана?) и напред към стр. 200.

# 2 256
По-досадна любовна драма от тази на футболиста и гимнастичката нямаше във всички сезони, според мен. Нищо, че ми е любимия сезон. Футболиста изключително неприятен, а гимнастичката инфантилна кифла. Опитваха се да съсипят най-добрия сезон, добре, че не се получи

Мисля, че беше толкова досадна, защото сценарият беше много тъпо намислен, а и актьорите не бяха особено добри.
На мен гимнастичката ми стана почти симпатична накрая - мъчи се горкото да се откопчи от онзи навлек, мъчи се, но не би. То не бяха разговори с продуцента, не бяха съвети от гостите.
Всъщност не беше съвсем инфантилно момичето. Още помня как сряза някой от по-възрастните, дето и обясняваше, че жената трябвало да стане, да нагласи мъжа си за деня, да се погрижи за дома. А гимнастичката му вика: "А, аз няма да съм от тия жени. Аз ще съм от онези, които стават и отиват на работа."

За видео уроците и аз подкрепям с две ръце. Много беше симпатично момчето, което ги водеше, имаше много благо излъчване.
Шопски не ща и на картинка да го гледам. Колкото и да му чистят образа, по-хубав няма да стане, пък ако ще и първи приятел на Андрей да е. Много моля продуцентите, дръжте си го някъде другаде, достатъчно време му отделихте в предаването.

# 2 257
Заради Шопски не съм изслушала нито една история в този сезон. Толкова ми е антипатичен и с този гъгнещ глас като с хроничен синузит.

# 2 258
  • earth
И за прескачах Шопски, както и философстванията на водешите, дискусиите около анкетите и вскички "романтични" моменти. 

# 2 259
Гръцките фермери са по-богати. Там все пак има повече евро субсидии и тн. Нашите нямат такива нужди. И наистина от снимките с тия легла в стаята много ми напомня на аграрен биг брадър.

Евче,тъй като го следя и коментирам и чета  в техните групи то до сега мога 100 % да ви уверя ,ч няма нищо общо с ББ и тем подобни лигавщини и обяснения в любов или свалки.....атмосферата е къде-къде над нивото от бг.фермерите /не обиждам/ просто са счели ,че е ФАРМА,а не строителен обект...иначе въпросите и игрите се доближават до нашите само дето всяка държава си има своя история и така де....но игрите са почти същите....има разлика в каноните ,но това е подробност...и тук се очертаха фермери с лоши характери,но бързо им срязъха крилете ....веднага на арената,а не като нашата пчеларка да и се подмазват и прочие.....

# 2 260
  • earth
А водещите в гръцката ферма как коментират по време на игрите? Дразнещо като нашите или са намерили начин да са забавни?

# 2 261
А водещите в гръцката ферма как коментират по време на игрите? Дразнещо като нашите или са намерили начин да са забавни?

Един е водещ и не се лигави по време на двубой дава шанс на фермерите те самите да говорят,викат .ако трябва да подсказват на играчите на арената....не ги разсейва с бля бля,защото при едно малко невнимание и някой пръст може да изхвръкне или неприятно падане да се получи по вина на водещия  ,но пуска такива изрази за фермерския живот/ че можеш да се попикаеш / той беше и водещ на гръцкия #survivorGR и е голям любимец сред гърците ...в скрит текст ти пускам снимки.
Скрит текст:
..   

# 2 262
  • SF
Аз съм гледала сръбската ферма, която прилича на гръцката. Имаха магазин и си пазаруваха. Всеки влизаше с определена сума и купуваше, каквото можеше да си позволи срещу тези пари. Живееха в хубава къща с голям салон и дълга маса за хранене.

Мизерии и сиромашия не ми се гледат. Не са ми интересни. Потни бачкатори, които режат, циклят, ринат обори също. Това вече много пъти съм го споделяла.
За спортни двубои Дяволо споделя линк и гледам бокс.
Дяволо, успех на кастинга! И да те приемат, и да не те приемат, ще разказваш интересни истории от бекстейджа. Simple Smile Дано да си готин и да си в центъра на интересни и вълнуващи истории. Дърво от пейзажа няма нужда да го играеш. Тези, които се държат на сухо и на сянка, изкарват до трети епизод и си отиват незапомнени. Но и не се пъни да дразниш, да провокираш умишлено, само защото някоя бг майка може да ти ръкопляска и поддържа без есемеси. Simple Smile Дръж ни в течение, без да си рискуваш договора, естествено! Simple Smile Радвам се на куража ти!

# 2 263
Загледах Фермата 4 , че имам големи пропуски там.
В началото съм, има ли нещо между Караньотов и момето ( Христина  май беше ) ?

# 2 264
Официално нищо такова не казаха, но според мен са се изтряскали. Прокраднаха се някои по-интимни кадри в монтажа.

Общи условия

Активация на акаунт