🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 242
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Вестерос
Мерси.

ехеееее

# 2 566
Как може да прави публични... личните чатове? Това е падение отвсякъде.
А за Яник.. не знам как е правилно да се пише, има един френски тенисист Yannick Noah, който пее... готини песни има https://www.youtube.com/watch?v=I2kufnSjFO0

# 2 567
  • London
Браво на Ася, кой е бащата?

Тази Дони не се ли беше омъжила са някакъв доста по-млад от нея?

# 2 568
Онзи ден видях Жанета в Лозенец. Излезе от някакъв салон за красота с фолио по косата и почна да тича и раздава въздушни целувки на някой в съседното заведение. Много е дребничка, направо като детенце, иначе в лице си е горе-долу това, което виждаме по снимките. За мен се е обезобразила с тия джуки.

# 2 569
Аз също я разпознах скоро, откакто научих коя е избощо. Беше на друга процедура, не в Лозенец. В действителност има сладко детинско излъчване наживо, като някоя Лолитка. Но лицето й е много странно несиметрично спрямо цялата й визия. А и с това детско лигаво гласче, с тази огромна за ръста й гръдна обиколка, изкарана почти до ...звездичката навън... Някакво несъответствие имаше.

# 2 570
Елен Колева никога не съм я харесвала, а свга се е направила на извънземно. Има някакви интервенции, които я правят още по-странна.

Тя вече изобщо не прилича на себе си. Променила си е чертите на лицето. Най-смешното е, че четох скоро, че казала, че промяната й се дължи на приема на някакви хранителни добавки(или супер храни, не помня точно). Joy Наистина не е наред.

# 2 571
Ивайло Шопски има някакво предаване по БНТ1, днес от 11.30 ч. Преди малко му видях рекламата. Ц ц ц ц ... и там ли се е намърдал?

# 2 572

И малко offtopic: Нова ТВ пуска ВИП Брадър на гърба на Сървайвър
Скрит текст:

# 2 573
  • Sunshine state
Поне да бяха направили Биг, а не Вип.🙄

# 2 574
Ето предаването с Ивайло Шопски, ако на някого му се гледа

# 2 575
  • София
Дойде време за финалното гласуване за определяне на най-харесваните български реалити участници.
Който желае да подкрепи своя любимец, нека заповяда да гласува в тази тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1331555

# 2 576
Коментирано ли е как точно БТВ ще съчетаят излъчването на Фермата и Сървайвър?

# 2 577
Защо трябва да го съчетават? Никой не е казал, че ще ги дават в едни и същи месеци

# 2 578
  • Mediterraneo
Сто пъти се написа, ама пак за съчетаване да мислим.

# 2 579
МУЦУНИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СЕЗОН:

Яни, Мышо, Валерия
Скрит текст:

Калоян, Виолета, Алек
Скрит текст:

Елена, Станислав, Марина
Скрит текст:

Гечо, Дарина, И.Гинчев
Скрит текст:

Франческа, Ивона, Божидара
Скрит текст:

И.Сапунджиев, Анита, Вл.Николов
Скрит текст:

Анита, Вл.Каролев, Тома
Скрит текст:

Марина в момента е на море в Италия, Калоян чака бебе, Ивона вече е родила, Франческа също. Елена е все така треньор на кучета. Децата на Алëна и Мышо вече са пораснали, а дружбата им с Иван Сапунджиев продължава и до днес. Мисля, че Алек също се ожени. Гечо си е все така в Белгия Wink

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 21:38 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт